Reizen Vrije tijd

Vertraging met het vliegtuig. Heb je recht op schadevergoeding?

Stel je gaat op vakantie en besluit met het vliegtuig te gaan. Niets is dan zo frustrerend als wanneer je dan vertraging hebt. Wanneer de vlucht wordt geannuleerd of er een overboeking is. Het kost je extra tijd en extra geld. Maar waar ga je nou heen met je klacht? Wie helpt je geld terug te krijgen voor alle ellende en frustratie? Je kan dan naar de site van Claimingo gaan. Deze nieuwkomer helpt jou en laat met een paar muisklikken zien of je in aanmerking komt voor een schade vergoeding.

Schadevergoeding

Het is jou vast ook wel eens overkomen: vlucht vertraagd of geannuleerd. Het is geen lolletje, hangen op een luchthaven tot je eindelijk ‘s weg mag. Maar er is één troost: misschien kom je in aanmerking voor compensatie. Harde cash dus. Weet jij eigenlijk wanneer je precies recht hebt op schadevergoeding van de luchtvaartmaatschappij en hoe je die krijgt?

Claimingo

Nieuwkomer Claimingo weet dat prima en kan je helpen! Op hun site kan je met een paar muisklikken ontdekken of je in aanmerking komt voor schadevergoeding. Je vult gewoon je vluchtnummer in.

De algemene regels zijn dat je recht hebt op een mooie vergoeding als:

  • Je vlucht meer dan 3 uur vertraagd is.
  • Je vlucht geannuleerd werd.
  • Je vlucht overboekt was.
  • Je geweigerd bent bij het instappen.
  • Je door vertraging je aansluitende vlucht gemist hebt.

Tot een vluchtafstand van 1500 km levert dat al gauw een claim van 250 euro op. Bij long distance vluchten wordt dat al snel meer.

Claim & GO

Claimingo werkt op basis van no-cure-no-pay. Maar heb je geen zin om maanden te wachten op de uitkomst van de claim, dan kies je voor Claim & GO. Je betaalt dan een hoger percentage aan Claimingo, maar krijgt wel binnen een week een lekker bedrag op je rekening geboekt.

Over Claimingo

Claimingo is nieuw maar nu al superhot: met hun zaak tegen Schiphol zijn ze nu volop in het nieuws. Claimingo vindt het idioot dat reizigers in de kou staan als ze hun vlucht gemist hebben door de chaos op Schiphol. De juristen van Claimingo zetten hun tanden ook in deze zaak!

Hoe Claimingo precies werkt, wat je betaald voor hun diensten en hoe je geld terug kan krijgen. Lees je allemaal op hun site.

Foto Pixabay

#persbericht

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

7 thoughts on “Vertraging met het vliegtuig. Heb je recht op schadevergoeding?”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *