De laatste maanden plaatste ik elke vrijdag een artikel over een web winkel. Web winkels die ik heb leren kennen via de besloten Facebookpagina Samen Online Ondernemen. Een groep spontane ondernemers, die elkaar helpen en ondersteunen. Twee keer deed ik een oproepje en kreeg hier steeds veel enthousiaste reacties op. Ik vond het erg leuk om elke week een andere web winkel te bekijken en over te schrijven. Vandaag voorlopig de laatste web winkel uit een hele reeks; Sannie’s Sieradenhoekje. De laatste weken trof ik steeds vaker web winkels waarbij de naam niet meteen de hele lading van de winkel dekte. Ook bij Sannie’s Sieradenhoekje is dit het geval. Want je zou niet snel denken aan een theepot of gave volkswagen kopjes bij de naam van deze webwinkel. En toch vind je ook dit hier.  Wat je allemaal kan vinden laat ik jullie in dit artikel weten.

Sannie's sieradenhoekje

Donkere site

De site is erg donker qua kleuren en ik zou eerlijk gezegd niet meteen denken aan kinder en baby artikelen wanneer ik op Sannie’s Sieradenhoekje terecht kom. Maar schijn bedriegt duidelijk. Naast sieraden verkoopt Sannie namelijk ontzettend veel. Ook voor kinderen.

Sieraden bij Sannie’s sieradenhoekje

In sieraden genoeg keus, fleurige armbanden. Zilver kettingen, oorbellen en navelpiercings in leuke prijzen, vele kleuren en maten.

Theepotten en mokken

Dan vind je ook super leuke theepotten en mokken op de site van Sannie. Niet meteen iets wat ja aan de naam van de website lijkt, maar ik kan me best goed voorstellen dat een winkel als deze begonnen is met sieraden, maar steeds meer uitging breiden en dan kan je natuurlijk niet zo maar even de naam veranderen. Toch is het jammer omdat je niet snel op deze site zal zoeken wanneer je een gave theepot zoekt. En gaaf zijn ze. Theepotten met een dubbeldekker bus of een caravan. Super toch!

Sannie's sieradenhoekje

Wierook

Toen ik zag dat Sannies sieradenhoekje wierook, kegels en wierook houders verkoopt, snapte ik ineens de kleuren van de website. De paarse kleuren associeer ik zelf namelijk met wierook en spiritualiteit, maar dat is persoonlijk. Nog denk ik bij deze kleuren  op de site niet aan speen of knuffel koorden of peper en zout stelletjes. Gelukkig is dit heel persoonlijk en verkoopt Sannie, leuke hebbedingetjes en cadeaus. Dus laat je niet van de wijs brengen door de naam als je geen sieraden wilt kopen en neem eens een kijkje op de site.

Foto’s afkomst van Sannie’s sieradenhoekje

 

 

3 Comments on Sannie’s Sieradenhoekje. Veel meer dan alleen sieraden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *