Riet en rotan- meer bohemian accenten in de woonkamer

riet en rotan, meer bohemian accenten in jouw woonkamer

Wil jij meer bohemain accenten in de woonkamer, wil je dat avontuurlijke terug laten komen in jouw woning. Met riet en rotan haal je die bekende ibiza vibes in huis, hou dat vakantie gevoel het hele jaar door. Maar wat moet ik dan aanschaffen om me ook helemaal thuis te voelen in mijn eigen huis?

Voel jij je thuis in je eigen huis

Hoe kijk jij tegen je woning aan? Is jouw huis zo ingericht als jij je hier gelukkig voelt? Is het helemaal jouw smaak? Misschien wil je meer, maar kan jouw budget dat even niet aan, misschien wil je anders, maar weet je niet wat. Met de nodige accessoires kom je ook al een heel eind. Bij Sweetlivingshop vind je alles voor je huis waarbij riet en rotan de bovenhand voeren. En laat dit nu perfect zijn voor een bohemian sfeer in huis.

Waarom wil je een bohemian sfeer in huis

Sommige mensen en daar reken ik mezelf ook onder, zijn dol op de bohemian sfeer. Voor mij is dit het vrolijke, het levenslustige en avontuurlijke wat deze sfeer meebrengt. Mijn huis is kleurig en vrolijk ingericht met de nodige accenten van riet en rotan. Maar dat dit kan nog veel meer kan daar ben ik nu wel achter.

Waarom riet en rotan

Riet en rotan in huis zorgen voor sfeer in jou woonkamer, slaapkamer en/ of badkamer. Riet en rotan past zowel in een bohemain ingericht huis als in een woning die een landelijk of industrieel interieur heeft. Je kan hier gewoon alle kanten mee op. Je kan natuurlijk kiezen voor rieten meubels waardoor het de overhand heeft in huis of juist gaan voor enkel accessoires.

Accessoires voor in de woning

Bij accessoires van riet en rotan kan je denken aan een opbergmand, een wasmand voor in de slaapkamer of badkamer of een rieten plantenbak. Juist deze kleine veranderingen in huis geven een hele andere (bohemische) sfeer.

Naast riet en rotan meer Bohemain accenten

Nu kan je in de woonkamer kiezen voor riet en rotan omdat dit zo leuk bohemisch is, maar die bohemian sfeer kan je in zoveel andere ruimtes ook creëren. Wat dacht je van de kinderkamer. Met de kinderkamer accessoires van Ukkie & Boef maak jij de kamer van jouw zoon of dochter ook helemaal in bohemische sferen, zoals een wandcirkel met regenboogtrend. Ook de keuken kan die boho sfeer krijgen. Met een Inductie beschermer geef jij jouw keuken extra kleur. Kies voor een jungle thema, of een met zeedieren, zo kom je vanzelf in de vakantie modus en geef je kleur en dus meer accenten aan je huis.

Geef jouw huis kleur

Het hoeft allemaal helemaal niet veel te zijn om jouw huis in een bohemische sfeer te krijgen. Of om jouw woning meer kleur te geven. Kijk eens om je heen en zie wat je eigenlijk mist. Mis je sfeer, mis je warmte, zoek online naar items die jouw woning net dat stukje extra geven.

Lees ook: Een bohemian woonstijl in een paar stappen.

foto gratis afbeelding via Pixabay/ samenwerking

Over de auteur

ik ben schrijver, reiziger, bohemian en modeliefhebber en deel graag tips, ervaringen en laatste trends met mijn lezers. Ik ben getrouwd en moeder van 2 zonen (2007 & 2009). In mijn vrije tijd ben ik creatief en druk met mijn moestuin.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept