Wonen

Meer groen in huis met de planten van Plant Rebelz

Wil jij meer groen in huis, maar heb je geen groene vingers? Bij Plant Rebelz hebben ze de mooiste planten, terrariums en stekjes. En geven hierbij ook alle verzorging tips. Zo moet het iedereen lukken om planten te laten groeien in huis!

Planten laten groeien lukt me niet

Zelf ben ik niet zo een ster met planten. Op de een of andere reden doen ze het nooit zo goed bij mij. Al doe ik nog zo mijn best en let ik nog zo goed op. Nu is het wel erg kaal in huis dus eigenlijk wilde ik toch graag proberen om eens wat groen in huis te krijgen.

Waarom Plant Rebelz

Ik kwam terecht op de site van Plant Rebelz. Nu heb je kamerplanten en je hebt kámerplanten; bij Plant Rebelz zijn ze van de laatste categorie. je vind hier naast tientallen trouwe stamgasten ook hele stoere en tropische planten, allen met verrassende namen.

Een ruime keuze

De website van Plant Rebelz is overzichtelijk en duidelijk. Je kan kiezen op de gehele collectie of voor meer overzicht, op de maat ( klein, middel, groot) de ruimte (woonkamer, slaapkamer, badkamer) standplaats of op een soort kiezen. De soorten hebben allemaal leuke namen je komt hier onder anderen de The Devils ( cactus), The Rebels ( Ficus) of The Bastards ( hangplanten) tegen.

Ook terrariums of stekjes

Naast planten met de leukste namen kan je bij Plant Rebelz ook terrariums en stekjes kopen. Terrariums zijn eigenlijk voor die mensen die wél van planten houdt, maar het eigenlijk ook wel prima vindt als deze een beetje voor zichzelf kunnen zorgen. Je mag er naar kijken maar niet aankomen! Dus misschien ook wel makkelijk voor de mensen die ook niet zulke groene vingers hebben. En omdat grote avonturen klein beginnen kan je bij Plant Rebelz ook stekjes kopen. Met een stekje zorg je voor je eigen botanische plant en zorgt dat deze gaat groeien. Het enige wat ze nodig hebben: water, wat zonlicht en iemand die af en toe wat liefs tegen ze zegt.

Meer groen in huis met de planten van Plant Rebelz
Wet Devil Kid

Online bestellen, is dat niet lastig?

Online bestellen gaat heel makkelijk. Op de site van Plant Rebelz, staat precies wat het is, wat het nodig heeft en heb je meer informatie nodig dan vind je op de site precies per onderwerp hoe je jouw nieuwe aanwinst kan verzorgen. Naast tekst werken ze ook met pictogrammen, wat het helemaal makkelijk maakt.

Meer groen in huis met de planten van Plant Rebelz

Ik bestelde een kamerplant en twee stekjes, maar werd verrast met nog een extra stekje. Na het bestellen kreeg ik de volgende dag al bevestiging dat mijn pakket er aankwam en deze werd bezorgd in een grote doos waar de planten prima verpakt in zaten.

De verzorging

Voor mezelf heb ik een pagina in mijn journal gemaakt met de verzorgingstips, zo heb ik deze altijd bij me en kan er niks meer mis gaan! En het moet lukken deze nieuwe aanwinsten in huis de juiste zorg te geven. Want water, licht en een beetje liefde doen wonderen!

Meer groen in huis met de planten van Plant Rebelz

Toch geen groene vingers

Twijfel jij toch nog aan je groene vingers of durf je het niet aan? Op de site vind je ook droogbloemen. Voor ieder wat wils dus!

Ga voor groen in huis

Hier in huis hebben de planten een mooie plek gekregen en ik ben er erg blij mee. Ze zien er sterk uit en doen het prima! De bestelling en bezorging ging makkelijk en snel. Ik ben erg tevreden!

foto’s lodiblogt/ disclaimer

Meer gerelateerde artikelen lezen

19 thoughts on “Meer groen in huis met de planten van Plant Rebelz”

  1. Mooie planten heb je uitgezocht en leuk ook zo met die gekleurde potten. Ik ben zelf overgegaan op kunstplanten en ben daar heel erg blij mee. Eindelijk geen gedoe meer met te veel en te weinig water en dode planten in de vensterbank.

  2. Ik zou het gerust durven zo bestellen online. De grote tuincentra zijn in het weekend een beetje zoals de Ikea, overvol en personeel dat geen tijd heeft om te helpen. Kan je evengoed je keuze online maken.

      1. Mooie planten heb je uitgekozen! Vrolijke kleuren potjes er ook omheen! Hier ook een boel planten in huis, kan niet zonder! Voor m’n bananenplant ben ik heel erg blij mee

  3. Sinds Corona ben ik ook helemaal aan de plant. Moet oppassen dat t niet teveel wordt haha. Heb ook veel online besteld maar deze kende ik nog niet. Dank je wel voor de tip. Ik ga toch even neuzen ❤️

  4. ik heb groene buitenvingers en geen groene binnenvingers.! Ik vind je dapper dat je het weer een kans geeft. En heel gek, maar ik heb echt een soort van afkeer van droogbloemen, stom he?

  5. Ah misschien moet ik dit een keer proberen! Ik ben niet zo sterk met planten, we hebben er maar een paar die me overleven en dat vind ik zo zonde. Dit bericht geeft me dan toch weer hoop! Over een tijdje toch maar weer aan de plantjes…

  6. Aaah jij hebt ook leuke dingetjes uitgezocht! Ik vind de stekjes vooral zo leuk. Kan niet wachten tot ik ze echt zie groeien

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.