kerst voor kinderen onvergetelijke kerst
Kerstmis

Kerst voor Kinderen- doneer jij ook?

Omdat de decembermaand niet voor ieder kind fijn is zet Wereld Dorpen voor Kinderen zich via www.kerstvoorkinderen.nl in december extra in voor de kinderen die vanuit arme en wanhopige situaties bij hen komen. Met Kerst voor Kinderen geef je ieder kind een mooie tijd!

Kerst voor iedereen

Persoonlijk ben ik dol op de kerst. Ik vind het gezellige, ik breng graag tijd door met mijn familie en heb zo mijn eigen kerst tradities. Maar kerst is naast samen zijn, ook de dagen van gemis. Gemis naar overleden familieleden of familieleden die er niet bij kunnen zijn.

We hebben een overvloed

Ook besef ik dat wij het hier maar goed hebben. We hebben eten en drinken in overvloed en al zijn we ons maar wat bewust van voedsel en voedselverspilling, we eten misschien allemaal toch een beetje te veel deze kerstdagen.

Het goede doel

Het Goede doel ‘Werelddorpen voor Kinderen’ heeft samen met een aantal bekende foodinfluencers een receptenboekje gemaakt voor de Decembermaand. Want deze maand is natuurlijk bij uitstek de maand vol feestelijkheden en lekker eten maar natuurlijk ook dé goede doelenmaand van het hele jaar.

Onvergetelijke kerst voor kinderen

Wereld Dorpen voor Kinderen zet zich jaarlijks in voor meer dan 20.000 kinderen in Brazilië, de Filipijnen, Guatemala, Mexico, Honduras en Zuid-Korea. Ontsnappen aan armoede, dat is de missie van Wereld Dorpen voor Kinderen. Help jij mee om deze kinderen voor het eerst in hun leven een heus feestmaal en een onvergetelijke kerst te geven? ‘Tik’ Wereld Dorpen voor Kinderen dan voor slechts €12,- via de website. Geluk vermenigvuldigt zich immers als je het deelt.

kerst voor kinderen onvergetelijke kerst

Dineren van Honduras tot de Filipijnen

Zoete Mexicaanse empanadas, een Guatemalteeks stoofpotje, Zuid-Koreaanse bibimbap of Braziliaanse Creme ‘kerst voor kinderen’ de papaya? Wat dacht je van een eigen werelds kerstdiner dit jaar! Steun Wereld Dorpen voor Kinderen en ontvang een receptenboekje met 9 signature gerechten van onder andere Leuke Recepten, Keukenliefde en Simone’s Kitchen uit de zes landen waar Wereld Dorpen voor Kinderen actief is. Van een exotisch voorgerecht uit Zuid-Amerikaanse streken tot een zoet dessert in Aziatische stijl. Schotel jij jouw gasten deze kerst ook een internationaal menu voor?

kerst voor kinderen onvergetelijke kerst

Wereld Dorpen voor Kinderen zet zich in voor (kans)arme kinderen

Het receptenboekje krijg je opgestuurd als je geld doneert. Dit zorgt ervoor dat jij een leuke kerst hebt en de lekkere recepten op tafel kunt zetten met kerst. En de kerst voor kinderen in andere landen misschien ook iets mooier zal zijn.

 foto’s beeldbank

2 thoughts on “Kerst voor Kinderen- doneer jij ook?”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.