Kinderen Lifestyle

My-Deer. Babycare &lifestyle

Je bent zwanger en dan mag je gaan shoppen. Heerlijk kleertjes kopen voor de kleine, maar ook de babykamer moet er komen. Een babykamer kan je aanschaffen in verschillende prijsklassen. Het uitzoeken is nog een heel gedoe, kan ik uit ervaring vertellen.  Want met alleen het bedje, commode en kast dan ben je er nog niet. Er moet een matras komen, lakentjes, badje, maxi-cosi en nog zoveel meer.Er zijn verschillende winkels waar je lekker kan snuffelen, vandaag wil ik jullie kennis laten maken met My-Deer, de online babycare & lifestyle winkel vol mooie, functionele artikelen.

Babynest of bumper van My-Deer

De basis als het bedje, commode en kast zijn binnen, maar dan komt daar de aankleding bij. Wat dacht je bijvoorbeeld van een Babynest van My-Deer. Een babynestje is een soort draagbaar wiegje en geeft uw pasgeboren baby een veilig en geborgen gevoel. Het nest is geschikt voor diverse doeleinden: In de box, op de bank, bij je in bed, onderweg of bij je in de buurt als je even iets anders doet. Of een handige bumper van My-Deer  (Ook wel stootrand en/of bed omrander genoemd). De bumper kan worden bevestigd in de box of het bedje. Ideaal ter bescherming van uw kindje. Ook handig als uw kindje spenen en/of knuffeltjes uit bed laat vallen. Verder vind je bij My-Deer aankledingen zoals boxzakken, boxkleden, dekens en kruikenzakken. Maar ook maxi-cos hoezen of kappen of voetenzak.

My-Deer

Houten decoratie

Bij My-Deer vind je naast de aankleding van de kinderkamer en de Maxi-Cosi ook super leuke houten loop hert of schommel hert, naar eigen ontwerp van My-Deer. Of wat dacht je van handmade knuffels en knuffeldoekjes, ook afkomstig van het eigen merk en ontwerp.

Unieke handgemaakte babykameruitzet in jouw kleur.

Bij de producten staat aangegeven dat wanneer jouw kleuren combinatie er niet bij staat of je een andere  samenstelling wilt de eigenaresse van My-Deer graag met je mee wilt denken. Wel zo prettig omdat er zoveel kleuren kunnen voor de babykamer en soms een beetje hulp bij de aankleding wel prettig is..

Cadeau tip

Heb je een zwangere zus, vriendin of buurvrouw wat dacht je van een cadeau bon van My-Deer. Daar kan je wel mee aankomen als kraam cadeau.

My-Deer

Ben je zwanger of op zoek naar een origineel kraamcadeau, neem dan zeker eens een kijkje op de mooie site van My-Deer.

Meer artikelen over zwangerschap en baby’s lees je hier: Tuby, Bieb-aBooDe tweede– boek, populaire babynamen

handtekening

2 thoughts on “My-Deer. Babycare &lifestyle”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *