Onlangs deed ik mee met een CAL (Crochet ALong). Het haken van paaseieren via een patroon die ik een paar keer per week aangereikt kreeg via een website. Ik moest onder andere strikjes en bloemen haken. Dit was een hele uitdaging voor mij, want patronen lezen vind ik af en toe best lastig. Hoe leuk vind ik het dan wanneer ik een webwinkel zie waar ze bloemen haken op haarknipjes. Vroeger dacht ik altijd dat ik een meisjes moeder zou worden, niks is minder waar, want ik kreeg twee jongens. Deze twee mannen krijg ik geen haarknipjes in de haren, maar dat houd niet in dat ik er niet over kan schrijven natuurlijk. Na alle moeilijke patronen die ik volgde kijk ik met bewondering naar de uniek handgemaakte haarknipjes die ik vond op de website van Mooie haarknipjes.  

mooie haarknipjes

Mooie haarknipjes

De website van mooie haarknipjes is al een feestje om naar te kijken. Frisse kleuren en mooie ontwerpen, zie je meteen wanneer je op de site komt. Ik ben altijd een beetje gevoelig hiervoor. Op de een of andere manier staan frisse kleuren mij altijd wel aan. Linda, eigenaresse van Mooie haarknipjes maakt de knipjes zelf, maar verkoopt nog veel meer dan alleen haarknipjes

Haarelastiekjes, haarbeugels en haarbanden

Zo vind je naast knipjes, haarbanden, beugels en elastiekjes. De haarbanden zijn voorzien van vrolijk gehaakte bloemen, de beugels hebben een grotere bloem en in de haarelastiekjes is helemaal een grote keuze. Zo vind je niet alleen haarelastiekjes voor baby’s, peuters en kleuters maar ook voor de wat oudere meisjes. Voor deze leeftijd heeft Linda mooie kleurrijke Ibiza haarelastiekjes, dei je trouwens niet alleen in het haar kan dragen, maar ook als armband.

mooie haarknipjes

Feestelijke gelegenheden

Voor bruidsmeisjes en communicantjes kan Linda speciaal iets maken. Alles wat in de categorie staat is voornamelijk gemaakt van lichte kleuren, zoals wit, lichtrijs, zilver en lichtroze. Natuurlijk is het ook mogelijk om op speciaal verzoek iets te maken. Wil je graag iets speciaal gemaakt hebben, dan neem je gewoon even contact met haar op.

mooie haarknipjes

Doe het zelf

Vindt je het leuk om zelf haarknipjes te maken, maar heb je de materialen niet, dan vind je bij Mooie haarknipjes alles om zelf haarknipjes te maken. Je kan alles zowel los als per set aanschaffen.

Lente korting

Ben jij op zoek naar leuke, unieke, vrolijke, handgehaakte haarknipjes, elastiekjes of meer, dan moet je zeker eens een kijkje  nemen op de site van Mooie haarknipjes. Profiteer in de maand Arpil van 15% korting met de code: lente2017

foto’s afkomstig van mooie haarknipjes

 

 

10 Comments on Mooie haarknipjes. Uniek en handgehaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *