monkeytown
Gezin Uitjes in Nederland Vrije tijd

Waarom Monkeytown zo een succes is bij kinderen

‘Naar Monkeytown!’ Klonk het vastberaden uit de mond van onze jongste zoon. Dit was waar hij heen wilde gaan met zijn verjaardagsfeestje. Een week na zijn verjaardag gingen we op stap. Woensdagmiddag, auto’s vol met drukke opgewonde jongens op weg naar het krijspaleis volgens vele, een fijne verjaardag vier plek volgens anderen.

Speel plezier bij Monkeytown

Bij ons in de buurt hebben we meer indoor speelparadijzen, maar deze Monkeytown is nieuw, schoon en vrij overzichtelijk. Iets wat deze moeder altijd wel fijn vind. Van te voren had ik gerserveerd, zodat er bij aankomst een tafel klaar stond, met een versierde stoel voor de zoon. Ik kreeg drie consumptie bonnen voor een kan limonade en precies op het aangegeven tijdstip kwam de patat er aan. Het was woensdagmiddag, dus we waren zeker niet het enige feestje de hier gevierd werd. Toch hadden we alle aandacht van de medewerkster die speciaal deze dag onze gastvrouw was. Zo had ieder feestje zijn eigen gastvrouw.

Goede Service

De servide bij Monkeytown was prima, de wc’s werden veelvuldig schoongemaakt, wat zeker geen overbodige luxe was met zoveel kleine plassende kindjes. Geregeld werd er gevraagd of alles naar wens was. De jongens waren heerlijk aan het spelen, bouwen en klimmen en genoten volop.

Krijspaleis yeeh of neeh

Bewondering heb ik voor de medewerkers die werken bij indoor speeltuinen als Monkeytown, wat een gegil de hele dag. Volgens mij moeten ze dit geluid de hele avond thuis nog horen. Toch heb ik ondanks de vele geluiden gewoon kunnen werken, terwijl de kinderen aan het spelen waren. De internet verbinding was prima,  dus terwijl de jongens zich optimaal aan het vermaken waren, waren de man en ik beide op onze laptops aan het werk. Nu weet ik ook ach wel dat er ok ouders zijn die een ‘ krijspaleis’ als dit verschrikkelijk vinden.

Indoorspeelparadijs

Monkeytown staat bekend als het leukste en spannendste Indoorspeelparadijs van Nederland voor kinderen van 1 tot 12 jaar. Er zijn gigantische klim en klautertoestellen, vol uitdagende tunnels en geheime gangetjes en natuurlijk de bekende ballenbakken, superlego, trampolines en luchtkussens. Hier was het ook dit jaar weer een groot succes en als ik de oudste mag geloven, zitten we hier over een maand weer voor zijn verjaardag!

Waarom Monkeytown zo een succes is bij kinderen

Monkeytown, wat is het voor jou? een krijspaleis of vermaak?

Andere tips voor kinderfeestjes: LasergamenBoulderen, Bowlen

handtekening

foto lodiblogt

1 thought on “Waarom Monkeytown zo een succes is bij kinderen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *