De naam zegt het al:’ Moderne Moeders’ een webshop voor de moderne moeders. Een webshop met unieke, praktische en innovatieve baby en kinderproducten. Wat dacht je bijvoorbeeld van bijtsieraden, NumNum lepetjes of kwijlslabbetjes. Maar de webshop is zeker niet alleen voor moeder met kleine kinderen. Er zijn heel veel leuke dingen om cadeau te doen. En alles is zelf getest en gekeurd door de eigenaresse van Moderne Moeders.  

Kauwen op pennen is verleden tijd

Bij modernemoeders.nl vind je super leuke en functionele bijtringen. Je kindje zal niet zo snel meer op pennen kauwen, jouw haren nat sabbelen of op touwtjes bijten met deze mooie en makkelijke bijtkettingen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een bijtketting met een robot. De kauwsieraden komen tegemoet aan de kauw behoeften, die sommige kinderen hebben.

moderne moeders

Bestsellers

In de webshop zijn zo veel leuke spullen te koop en cadeau te geven. De bestsellers  staan duidelijk aangegeven, wat ik zelf erg makkelijk vind. Zo is een van de bestsellers de lepels van het merk NumNum. Het innovatieve ontwerp van NumNum maakt het gemakkelijk om baby’s zelf te laten eten, wat goed is voor hun kleine motoriek. Doordat het niet uitmaakt hoe je de NumNum lepel vast houdt is deze gemakkelijk te hanteren.

moderne moeders

Wat ik zelf erg leuk vind, is een andere bestseller, de Milestone baby cards NL die verkocht worden bij modernemoeders.nl. Op deze kaarten kan elk mijlpaal met datum genoteerd worden, waarna het op de foto vast gelegd kan worden. Toen ik bevallen was van zoon nummer 1 kreeg ik een soort gelijk boek van mijn zus, waar ik elke -eerste- keren, met foto kon plakken. Een prachtige herinnering. Maar wat had ik ook graag deze leuke kaarten willen hebben. Want dan had ik veel meer eerste keren vastgelegd op foto en later nog precies geweten hoe oud hij toen was.

Het gezicht achter Moderne Moeders

Wendy – de eigenaresse van Moderne Moeders.nl- is moeder van twee zoontjes en altijd werkzaam geweest in de detaillhandel. Ze droomde er van om een winkel te starten en met het openen van haar webwinkel in 2013 kwam die droom uit.

Ik sta volledig achter ieder product dat ik in mijn winkel aan biedt. De producten worden namelijk eerst uitbundig bij ons thuis gebruikt/ getest, voor ze in de webwinkel verkrijgbaar zijn, zo weet ik zeker dat de producten doen waar ze voor staan.

Daarom Moderne Moeders

  • Advies van een echte mama
  • Producten zijn goedgekeurd door deze mama
  • Veilig online betalen
  • Niet goed, geld terug.

Benieuwd geworden naar deze leuke Webshop? Neem zeker eens een kijkje op de site.

handtekeningklein

De foto’s zijn met toestemming afkomstig van http://modernemoeders.nl

4 Comments on Moderne Moeders | De webshop voor en door een moeder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *