Mijn Stijl- Soulstyling club+gratis challenge
Fashion

Mijn Stijl- Soulstyling club+gratis challenge

Sinds Januari neem ik deel aan de Soulstylingclub van Karin Frenay. Elke twee maanden zal ik in een blog schrijven wat ik heb geleerd en of ik ben veranderd met mijn stijl. En ook jullie kunnen mee doen aan de Soulstylingclub met de gratis Challenge die in Maart van start gaat.

Facebook groep

Eerder schreef ik al in een blog, hoe ik bij deze club terecht kwam. De Soulstyling Club van Karin frenay. De club waar ik dit jaar mijn kledingstijl ga ontdekken. Hoe gaat dit nou in zijn werk. Elke week krijgen we – de deelnemers aan de Soulstyling club- een mail van Karin. Eigenaresse van de Soulstyling club. In deze mail zit een werkboek met opdrachten. Vaak ook een filmpje met uitleg. De opdrachten kunnen we in de loop van de week maken en de antwoorden en eventuele foto’s kunnen we in een besloten Facebook groep plaatsen.

Opdrachten

Sinds januari zijn we begonnen met de mails, opdrachten en een werkboek. Deze opdrachten variëren van je kledingkast eens goed bekijken en opruimen. Ook een opdracht waarin we onze eigen stijl konden beschrijven. Maar ook stijlwoorden benoemen was een van de vragen die gesteld werden. In de eerste week keken we bijvoorbeeld wat voor soort shopper we elk individueel waren en we gingen de kledingkast in.De opdrachten zijn nog lastig. Want wat eb je eigenlijk allemaal in de kast hangen en welke rollen neem jij elke dag aan. Wat draag je wanneer je deze rol bent.

Mijn stijl

Wat si mijn stijl? Een van de opdrachten bestond uit capsules maken. Capsules van  je kleding. Een capsule is een verzameling van een aantal kledingstukken die of in kleur, stijl of gebruik bij elkaar passen en die je met elkaar kan combineren.Het is niet een ‘setje’ dat je in een winkel koopt, het is meer dan dat.

Toen ik aan de opdracht begon, kwam ik tot de ontdekking dat ik wel combinaties kan maken, maar geen capsules in mijn kast heb hangen. Karin gaf mij toen ik een foto plaatste op Facebook, de tip om de volgende keer wanneer ik ging shoppen te bedenken ‘welke kleur wil ik, wanneer wil ik deze gaan dragen’ en kies dan een aantal stuks die bij elkaar passen.

Notorious Clothing

Deze opdracht nam ik graagte harte en onlangs ging ik winkelen bij Notorious Clothing. Door de tip van Karin ging ik heel anders winkelen.  Bedacht me wat voor kleur ik wilde, wanneer ik het zou dragen en zocht meteen een aantal kledingstukken die bij elkaar konden passen. Ik nam het de tijd en besefte me dat op deze manier kleding kopen heel anders en leuk was. Thuis gekomen met mijn aankopen combineerde ik de nieuwe kleding meteen met kledingstukken die ik al thuis heb liggen en kwam hierdoor tot hele leuke combinatie.

mijn stijl

Een gratis Challenge voor jou

De eerste twee maanden zijn al een hele openbaring en ik ben heel benieuwd wat we de rest van de tijd gaan leren. Nieuwsgierig geworden naar de Soulstyling club, neem eens een kijkje op de site. En nog leuker, je kan ook zelf mee doen: Van 11 – 17 maart kan je deelnemen aan het gratis programma: De Slimme Garderobe Challenge. Dit is een online programma waar iedereen aan deel kan nemen. Hier alle informatie hierover en  de inschrijf pagina: slimme garderobe challenge

foto lodiblogt/ pixabay

Meer artikelen

4 thoughts on “Mijn Stijl- Soulstyling club+gratis challenge”

  1. Ik sta erg vaak zo voor mijn kledingkast dat ik niet weet wat aantrekken.
    Zeker nu ik 2 wasmanden buiten heb gegooid wegens te groot en ik dringend moet gaan shoppen *zucht*
    Misschien moet ik maar meedoen!?!

    1. Ik zou het zeker doen hoor Ilse, het is een weekje een gratis Challenge en je leert zo veel. Ik draag eigenlijk altijd dezelfde combinaties en leer nu veel meer wat me leuk staat en dat ik ook veel gerichter kijk naar wat me staat. Wel onwijs goed dat je zo goed aan het afvallen bent!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *