Menopauze- tip voor een natuurlijke ondersteuning bij klachten

omgaan met buikklachten tijdens de menopauze

Het is lastig zeggen wanneer de eerste klachten van de menopauze zich voordoen. Achteraf ga je gevoelens en momenten herkennen en geef je hier de naam overgang aan. Ook ik merk steeds meer dat de overgang bezig is. Om deze tijd van de overgang met minder krampen en buikpijn door te komen probeerde ik de Tummy Butter van Glow Botanica.

Klachten bij de menopauze

Laat ik vooropstellen dat ik -volgens mij- milde klachten heb van de overgang. Nu heb ik het moment van de menopauze nog niet gehad, maar heb wel af en toe die overgangsklachten die bij die tijd horen. Ik heb verschrikkelijke moodswings, heb regelmatig krampen en een zeurderig gevoel in mijn buik en heb af en toe een opvlieger. Maar het is te doen, helemaal wanneer ik weet dat ik mezelf een beetje kan helpen met bijvoorbeeld de Tummy Butter van Glow Botanica.

Hormonaal welzijn met Glow Botanica

Tummy Butter is een supplement crème ontwikkeld door farmacologen. Dit product met natuurlijke actieve stoffen verlichting bij PMS-en menopauze-ongemakken.

Symptomen die aangepakt worden met deze crème zijn:

  • krampen
  • opgeblazen gevoel
  • opvliegers
  • stemmingswisselingen.

Natuurlijke ondersteuning voor balans en comfort

Om optimaal van de Tummy Butter te profiteren, wordt dagelijks gebruik aangeraden. Je brengt de crème royaal aan op de buik en/of binnenkant van de dijen. Masseer de micro-ingekapselde stoffen die in de crème zit in om de natuurlijke actieve stoffen te laten smelten. De crème biedt een verwarmend effect voor extra comfort.

Ingrediënten voor hormonaal welzijn

De zorgvuldig geselecteerde ingrediënten in deze Tummy Butter zijn

  • Wild Yam als natuurlijk alternatief voor oestrogeen therapie
  • Heemstwortel voor het verminderen van een opgeblazen gevoel en waterretentie
  • Vitex om de balans tussen oestrogeen en progesteron te ondersteunen, werken samen om hormonale balans te bevorderen.

Glow Botanica’s Glow

Hormonen fungeren als boodschappers in ons lichaam en hebben een aanzienlijke invloed op zowel fysieke als mentale aspecten, waaronder vruchtbaarheid, humeur, gewicht, spijsvertering en bloeddruk. Bij Glow Botanica begrijpen ze de impact van hormonale schommelingen en ongemakken. De natuurgeneeskundige producten zijn ontwikkeld om deze hormonale schommelingen te verminderen en hormonaal welzijn te bevorderen, waardoor je je zowel fysiek als mentaal beter kunt voelen.

Ontworpen voor PMS, endometriose, PCOS en menopauze

Glow Botanica producten zijn specifiek ontworpen voor PMS, endometriose, PCOS en menopauze. Ze bieden natuurlijke oplossingen die werken en bijdragen aan het hormonale welzijn van vrouwen.

Eigen ervaringen met de Tummy Butter van Glow Botanica

Ik gebruik nu enkele weken de Tummy Butter. Elke dag smeer ik mijn buik in met de crème en al vind ik het altijd lastig om te zeggen of het daadwerkelijk werkt, ik heb wel het idee dat de ongemakken van krampen in mijn buik minder zijn. Het vaak zeurderige gevoel lijkt milder en ik hoop ook zeker dat deze crème de reden is dat de opvliegers alweer even geleden zijn. De crème smeert makkelijk in, heeft geen specifieke geur (ruikt naar crème) en trekt snel in, het verwarmende gevoel is heel prettig op mijn buik.

handtekening Lodi blogger en copywriter

foto’s lodiblogt/ gekregen product

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept