Beauty Lifestyle

Waarom lotions met Kokos mijn favoriet zijn.

Al jaren ben ik dol op de geur van kokos. Waarom? ik denk omdat het mij altijd een heel zomers idee geeft. Terug denkend aan een vakantie in Turkije waarbij ik me insmeerde met kokos olie, op het terras zitten met een pina colada. Ik denk dat dat het is. Ooit kocht ik een geurtje van Yves Roche met kokos geur en waande ik me dus de hele dag in een zomerse waas. Dit gebruik ik niet meer, maar wel body crème, scrub en lotion met de geur van kokos. Vandaag zet ik mijn drie favoriete merken op een rijtje.

De unieke geur van Kokos

De geur van kokos, doet me denken aan zon, strand en vakantie. Daarom denk ik dat ik het zo een fijne geur vind. Mijn zus- die in Amerika woont- weet van mijn fascinatie van de kokos geur, Ze zorgt dan ook altijd dat wanneer ik kom, mijn ouders bij haar zijn, of ze zelf naar Nederland komen, dat ze een product voor me mee neemt. Zo verraste ze me al eens met de body butter van de I Love  collectie en gaf mij toen coconut & cream body butter. Later kwam ik er achter dat deze producten ook in Nederland werden verkocht en wel bij Douglas. Deze body butter kost €5,95 voor 200 ml. Ik vind zelf zo een body creme altijd erg fijn, Het is goed te doseren hoeveel je nodig hebt en fijn smeerbaar, het wordt meteen opgenomen door je huid.De coconut & Cream zie ik niet meer op de website staan, maar bijvoorbeeld wel Strawberries & Cream en Raspberry & BlackBerry.

kokos

J.R.Watkins

Dit jaar verraste mijn zus me door aan mijn ouders een body scrub en lotion van J.R. Watkins mee te geven. Dit product wordt niet verkocht in Nederland. De body scrub is erg fijn. De structuur van de scrub voelt lekker aan en doordat het in een tube zit, komt de scrub er gedoseerd uit, waardoor je nooit te veel in een hebt. De body lotion is zo sterk van geur, wanneer ik dit ‘s morgens op smeer dan ruik ik de hele dag een lichte zweem van kokos om me heen.

kokos

Maar ook bij het Kruidvat

Onlangs verblijde de Sint me met een nieuwe body Lotion, Inecto Pure Coconut Bodylotion deze is te koop bij onder andere het Kruidvat en kost €3,75 voor 250 ml. Daar waar J.R Watkins lotion misschien iets sterker ruikt, ruikt deze Bodylotion van Inecto echt heel puur. Als ik deze op mijn handen heb, ruik ik echt de Pina Colada waar ik zo dol op ben. De lotion ruikt niet alleen heerlijk, het is ook goed te doseren waardoor ik niet meteen een hele klodder op mijn handen heb en smeert fijn uit.

kokos

Dit is mijn lijstje van Kokos producten, weet jij er nog meer? Laat het me weten want ik krijg er nooit genoeg van.

Meer huidverzorging: Theophile Berthon, een cadeau voor je huid.

handtekening

foto Douglas; website, overige foto’s; lodiblogt

 

 

4 thoughts on “Waarom lotions met Kokos mijn favoriet zijn.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *