inspirerend en creatief
Creativiteit Vrije tijd

Inspirerend en creatief. Webwolwinkel!

Het zal jullie niet ontgaan zijn, dat ik dol ben op breien en haken. Momenteel is het een trui die ik aan het breien ben en eigenlijk elke keer heb ik wel weer een nieuw patroon of onderwerp gevonden voordat ik klaar ben met het laatste project. Eerlijk is eerlijk, ik koop mijn wol veelal bij de Zeeman. Dit omdat ik nog een beginnende breister ben en nog veel fouten maak, uit moet halen en af en toe iets brei wat nooit gedragen zal worden. Echter nu het steeds beter gaat met breien ben ik geneigd om toch ook voor ‘ echt’ mooi wol te gaan. Bij webwolwinkel.com kan ik mijn hart ophalen. Wat een keuze aan kleuren en merken. Inspirerend en creatief.

Crea bea

Creatief ben ik altijd wel geweest, al was ik meer creatief in mijn hoofd dan in de praktische uitvoering. Hele idee had ik altijd en in mijn hoofd zag het er prachtig uit. Echter in de praktijk viel het dan toch altijd tegen. Jaren heb ik mijn creativiteit in de ijskast gezet, tot ik een jaar of wat geleden ineens het licht weer azg en begon met de eerste voorzichtige stappen in het breien. Nu brei en haak ik veel en door mijn deelname aan Crea-Cross leer ik ook nog heel veel over creativiteit van andere bloggers.

inspirerend en creatief

Inspirerend en creatief

‘De winkel online voor haken en breien met breipatronen en haakpatronen’ , staat aangegeven op de site van webwolwinkel. Inspirerend en creatief! Kijk van dat soort berichten wordt ik blij. Want een beetje creativiteit kan ik wel gebruiken. En inspiratie ook altijd. Wat ik heel mooi en praktisch op de site vind zijn de brei en haakpatronen. Duidelijk staat er aangegeven hoeveel wol je bijvoorbeeld voor een vest nodig hebt en waar je het patroon kan vinden. deze kan trouwens ook naar je toe gemaild worden. Fijn is ook dat er bij patronen ‘ beginners’ staat, dan weet je dat dat ook voor de beginnende breier te doen is.

Keuze

Er is ontzettend veel keuze in wol, garen en haakkatoen. Ben je op zoek naar een bepaalde kleur, dan moet je hier bijna wel slagen.Overzichtelijk zijn ook de haak en breipatronen bij het daarvoorbestemde wol of garen. Zo weet je zeker dat je goed zit qua naald dikte en wol.

inspirerend en creatief

Boeken en naalden

Naast wol, garen en patronen vind je ook brei en haakboeken, naalden en breipennen en chocolade.Jawel ook Tony choconelly wordt verkocht in deze webwolwinkel. Tony is net als webwolwinkel  gericht op fairtrade en natuurlijke producten. Het wol en de garen zijn ook van natuurlijk materiaal is gemaakt. Faitraid en biologisch staat hoog aangeschreven bij deze winkel.

Ben jij creatief en een enthousiaste breier of haker en op zoek naar mooi wol, dan zou ik zeker eens een kijkje nemen op de site en woon je in de buurt van Heerhugowaard dan kan je nog workshops volgen ook.

Nog leuke patronen nodig, wat dacht je van deze zomerse haakwerkjes

handtekening

Foto’s afkomstig van webwolwinkel.com

6 thoughts on “Inspirerend en creatief. Webwolwinkel!”

  1. Bedankt voor je enthousiaste blog over mijn webwinkel. Ik hoop alle haak(st)ers en brei(st)ers blijvend te inspireren met mooie wol, eenvoudige breipatronen en inspirerende handwerkboeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *