in2chieq
Fashion Lifestyle

De mooiste prinsessen jurken vind je bij In2chieq

Gala jurkjes, mylittle pony tulejurk, een Elsa jurk of balletpakjes. Bij In2chieq kunnen kleine danseressen en prinsessen hun hart ophalen. Wat een mooie jurken, dans, ballet en feestkleding. Ook voor bruidsmeisjes en jonkers kan je hier terecht. Als ik deze jurken zie zou ik zo weer een klein meisje willen zijn! 

 Prinsessen

Hoe oud ik was, weet ik niet meer. Ik denk een jaar of acht, negen en van mijn nichtje kreeg ik een echte prinsessen jurk. Volgens mij heb ik hem maar een of twee keer gedragen, want hij was zo speciaal, die droeg je niet zo maar elke dag. Ik droeg hem in ieder geval een keer met het kerstdiner op school en op een bruiloft. Ik weet nog precies hoe mooi en speciaal ik me voelde.  Bij In2chieq zullen meisjes zich net zo als ik toen voelen. De kleuren, de tule, ze maken van elk meisje een prinses

Balletpakjes in alle kleuren.

De balletpakjes zijn er in verschillende kleuren en uitvoeringen. Met mouwtjes of zonder mouw. Bij de pakjes kunnen bijpassende tutu’s gekocht worden in de zelfde kleur of in een hele ander kleur. Want de tutu’s zijn in zoveel kleuren te vinden, zelfde een in de kleuren van de regenboog.

Feestjurken bij In2chieqe

De feestjurken zijn prachtig. Strak van boven en tule beneden. Zowel met lange als kortere rok. Op de site is onderscheid in feestjurken, gala jurken en tulejurken. De feestkleding zijn in vele kleuren, met of zonder strik, kant, lang of kort. Bij de gala jurken zie je net even wat meer tule en kant, maar in een feestjurk kan je ook prima naar een galafeest toe.Ook de bruidsmeisjes jurkjes zijn te schattig!

Tulejurken

De Telejurken zijn de droom van vele meisjes. Want wie wilt er niet in een Elsa Jurk lopen? Of in een Mylittlepony tule jurk? Ze zien er zo mooi uit. De keuze in maten is niet meer zo groot. Van vele jurkjes zijn er nog maar een of twee maten beschikbaar. Maar op de home page van de website zie ik staan dat de voorraad uitgebreid gaat worden dus heb jij een kleine prinses in huis, dan zou ik deze site zeker in de gaten blijven houden..

In2chieq gaat internationaal

Grappig is, dat ik op het laatste bij diversen internationaal zag staan, hier kan je super lieve Chinese jurkjes vinden in verschillende kleuren.

In2chieq is niet alleen een webwinkel, De winkel van In2chieq is in Leeuwarden , woon of ben je in de buurt dan zou ik zeker eens een kijkje nemen in deze kleurige, prinsessen winkel.

Meer lezen over mode en kleding: Hier vind je alles voor meisjes en de ultimate summer look

De mooiste prinsessen jurken vind je bij In2chieq

foto In2chieq met toestemming

10 thoughts on “De mooiste prinsessen jurken vind je bij In2chieq”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *