hip
Lifestyle Persoonlijk

Hoe ik hip aan het worden ben. Over telefoonhoesjes en meer.

De mens wordt tegenwoordig onlosmakelijk gezien met zijn of haar telefoon. Daar waar ik een paar jaar geleden verbaast keek naar mensen die alleen maar met hun mobiel bezig waren, zie ik nu niet anders meer. En daarbij, ik doe er ook aan mee. Ik heb me er al lang tegen kunnen verzetten, maar ga tegenwoordig ook de deur niet meer uit zonder mijn mobiel. Nu ik dat doe, wil ik ook een beetje hip door het leven gaan. Met een mooi hoesje om mijn telefoon. een hoesje die naast mooi, vrolijk, ook functioneel en beschermend is. Helemaal nu ik een nieuwe telefoon heb, ben ik wel zuinig hierop.Bij smartphonehoesjes.nl  vond ik precies wat ik zocht.

Samengesmolten met je mobiel

Je ziet niemand meer gewoon even ergens staan of zitten. Altijd komt er een mobiletje uit de tas of zak. Zo ook bij mij. Laat ik maar gewoon eerlijk zijn.Ook ik ben aardig vergroeid met mijn telefoon. Onlangs kocht ik een nieuwe telefoon, een iPhone 7. Met twee kinderen, die mijn telefoon nog wel eens willen pakken om een foto te maken, wilde ik een goed en stevig hoesje. En een met kleur, want en donker hoesje in mijn donkere tas, dat is zo zoeken altijd.

Hippe dame met hip hoesje

Ik kwam terecht op de website van Smartphonehoesje.nl. Een mooie, overzichtelijke site. De hippe, vrolijke kleuren op de site vielen me meteen op. Net als de grote keuze aan hokjes en maar. Je kan heel gericht zoeken op telefoon, hoesjes, stof en meer. Hierdoor kan je heel gericht zoeken naar waar je naar op zoek bent. Mocht je het nog niet weten, dan kom je hier vanzelf tot een goede keuze, want keuze is er genoeg.

Een hip iPhone 7 hoesje

Ik zocht dus een vrolijk hoesje. Hier zijn er genoeg van. Mijn blik viel op de hoesjes met Qoutes. Daar zag ik ‘mijn’ hoesje ‘ Het hippe design op de voorkant zorgt ervoor dat uw smartphone gegarandeerd opvalt’. Die moet ik hebben. Het hoesje is mooi, de kleur is precies zoals aangegeven op de site en de vorm is heel slank. Dat vind ik persoonlijk mooi, omdat de iPhone 7 ook heel zo mooi plat is en ik het zonde vind wanneer deze design vervalt door een lomp hoesje. In het hoesje is plek voor pasjes.

hip

Op stap en dan

Omdat ik het fijn vind om mijn tas thuis te laten, wanneer ik op stap ga zocht ik ook een portemonnee hoesje uit. Deze zijn dikker dan de hoesjes, maar heeft twee flappen waar pasjes ( en pasfoto’s) in kunnen. Dit is super handig en doordat de flappen sluiten door middel van een drukknop, heb je geen last van de pasjes, wanneer je telefoneert of je telefoon gebruikt.

hip

You love it. We cover it

Voor de sporters

Naast de vele hoesjes die deze webshop aanbiedt zijn er ook een boel leuke sport accessoires te vinden, in een later artikel vertel ik jullie over de sport oordopjes die ik ook nog mocht testen, maar ook voor sport armbanden ben je bij hen aan het juiste adres.

Zoveel keus in merken

Veel mensen hebben een iPhone of Samsung, maar er zijn ook genoeg mensen met een Wiko of Motorola toestel, ook voor deze toestellen zijn genoeg producten te vinden, zoals Wiko U Feel Lite hoesjes.’

Hou de website in de gaten

Over drie weken bestaat lodiblogt een jaar. In die week geef ik – in samenwerking met smartphonehoesjes,nl- een iPhone 7 hoesje en portemonnee hoesje weg. Wil je deze winnen? Hou dan goed de site in de gaten!

foto lodiblogt
Voor dit artikel heb ik producten ontvangen van Smartphonehoesjes.nl

4 thoughts on “Hoe ik hip aan het worden ben. Over telefoonhoesjes en meer.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *