Kinderfeestpakketten, schoencadeautjes, woondecoratie of tekstblokken. Voor ieder wat wils bij HappyEppy.nl. De webwinkel met een glimlach. En een lach komt op mijn gezicht wanneer ik deze feestelijke pakketten zie. Hoe leuk is het om een kinderfeestje z af te sluiten. Of als klein prijsje na het sjoelen? Maar bij HappyEppy.nl vind je ook kerstdecoratie.

happyeppy.nl

Kinderfeestpakketten bij HappyEppy.nl

Geef je thuis een verjaardagsfeestje of ga je naar het zwembad met de kinderen? Geef de kinderen aan het einde een smiley puntzak mee als bedankje. Een kinderfeestpakket wordt tenslotte steeds vaker meegegeven na een feestje.  Maar zijn ook leuk om uit te delen wanneer je zoontje of dochtertje afscheid neemt op het kinderdagverblijf of de crèche. De bekers, puntzakken en uitdeelpakketten zijn ook leuk als kleine prijsjes op het verjaardagsfeestje. Bijvoorbeeld voor de beste sjofeler, snoep happer of andere kampioen. De bekers, puntzakken en pakketten zijn super leuk en zal zeker in de smaak vallen bij de kinderen.

happyeppy.nl

Schoencadeautjes

Deze weken mogen de kinderen veelal nog hun schoen zetten, hoe leuk is het dan om hier een kleinigheidje uit de collectie van Happyeppy.nl in te doen. Voor een klein prijsje koop je hier los sleutelhangers, gummen, tollen of wat dacht je van een jongleerbal. Hoe stoer is dit, wanneer het in je schoen ligt.

Ook voor volwassenen

Naast schoencadeautjes en kinderfeestpakketten is er ook aan de volwassenen gedacht bij happyeppy.nl. Wat dacht je van tekstborden, deurhangers, een krijtbord of houten molentjes. Genoeg te vinden op de site om je huis te decoreren.

Kerstdecoraties

Voor schoencadeautjes ben je hier aan het goede adres, maar ook voor kerstdecoratie kan je bij HappyEppy shoppen. Kerstsokken, kerstboomhangers en knutselpakketten om zelf kerstballen te maken. Tekstborden met Merry x-mas en deco hangers. Nog een paar weken en het is zo ver, dus alvast shoppen mag!

happyeppy.nl

Benieuwd geworden naar HappyEppy, neem dan zeker eens een kijkje op de site en laat je verrassen!

handtekening

Foto’s afkomstig van happyeppy.nl.  

 

2 Comments on HappyEppy.nl webwinkel met een glimlach.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *