Vrije tijd

Echte post is zoveel leuker.

Zelf ben ik van de post. Post krijgen en versturen. Toen ik in mijn twintiger jaren was, reisde ik veel en lang. Brieven vol verhalen werden er naar huis gestuurd. Ook in het tijd van de email, bleef ik brieven sturen, tenslotte klopt voor mij nog steeds ‘echte post is leuker’. Ik verstuur dus nog steeds brieven en kaarten en ontvang ze ook altijd graag.

Gemakkelijk versturen

Iemand op persoonlijke en originele manier verrassen, gewoon thuis vanachter de laptop. Je kan dit bijvoorbeeld doen met Greetz want echte post is toch zoveel leuker. Verstuur je kaarten, bloemen, ballonnen, dranken, chocolade of andere verrassingen zoals fruitmanden of kraamcadeaus. Het werkt heel gemakkelijk. Je kiest wat je wilt versturen. Kies je voor een kaart, dan heb je verschillende keuzes. Eerst zoek je een gelegenheid uit, zoals verjaardag, geboorte of huwelijk. Dan kies je de type kaart. Een fotokaart, een magic kaart of soundz kaart vallen onder de mogelijkheden.  Dan kies je voor wie het is; een man, vrouw, jongen, meisje, opa en oma en als laatst heb je de keus uit de collectie. Er is zoveel keus dat je voor iedereen een unieke kaart kan vinden. En vind je een kaart een beetje afgezaagd, kies dan voor een ballon. Ook deze zijn in alle vormen en maten te vinden. Met eigen foto, voor Sarah en Abraham, met Woezel en Pip of Frozen.

echte post

Echte post is leuker.

Het assortiment is groot en nu ook helemaal gericht op de komende feestdagen want ook voor Sinterklaas cadeaus en Kerst kaarten en kerststukjes kan je terecht bij Greetz. Dus kun je er dit jaar niet bij zijn met pakjesavond? Via Greetz kan je ze toch verrassen met leuke sinterklaas cadeautjes. Zo verstuur je eenvoudig chocolade, een grote helium ballon of speelgoed. Laat je sinterklaas cadeau feestelijk inpakken en maak je verrassing compleet met een wenskaart van de Sint. Zo maak je naast echte post versturen ook een echt succes van pakjesavond. En alles vandaag voor 14.00 besteld is vandaag nog bezorgd. Of voor 22.00 besteld, morgen in huis. Verras nu je geliefde, je kind, ouders of wat dacht je van een relatiegeschenk en maak gebruik van de korting.

Ben jij het met me eens en vind jij echte post ook leuker?

echte post

handtekening

#samenwerking
 

 

1 thought on “Echte post is zoveel leuker.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *