Gezin Vrije tijd

Duukies Beachsocks. Perfecte bescherming voor bij het water.

Heet zand, Au!, Schelpen, Au!, scherpe stenen, Au!, Kwallen of viezigheid, Bah! Met Duukies Beachsocks hebben kinderen geen last meer dat hun voeten zeer doen, vies worden of dat ze uitglijden bij het zwembad. Duukies Beachsocks zijn perfect om mee te zwemmen in de zee en in het zwembad en beschrermen tegen zand, scherpe stenen, schelpen en meer. Ze zien er ook nog eens super leuk uit dus ideaal voor de zomer. Laat de zon maar komen, wij zijn er klaar voor.

De plassen

Wij wonen bij de Plassen. Rond ons dorp zijn een aantal eilanden. Bij sommige kan je alleen met een boot komen, maar bij andere kunnen we al fietsend heen. Op een van die eilanden hebben ze een echt kinderstrand gemaakt. Er is een deel van het water afgezet en er is een fantastisch houten klimtoestel. Zodra de zomer een beetje begint, zitten we hier op vrije middagen en in de weekenden.

Splinters van de klimtoestellen

De jongens hebben wel eens geprobeerd om met waterschoentjes in het water te gaan. Ideaal voor op de houten klimrek, maar niet voor de modderige ondergrond in het water. Elke keer was er wel een zijn schoentjes kwijt. Dat alles is verleden tijd met deze gave sokken. Duukies Beachsocks zijn namelijk ideaal hiervoor. Ze sluiten aan als sokken en geven grip. Hierdoor kunnen ze niet alleen beter klimmen op het klimtoestel, ze hebben ook geen last meer van splinters in hun voeten. Ook kunnen ze nu veel makkelijker over de steentjes lopen zonder zere voeten te krijgen of deze open te halen.

Voordeel van de Beachsocks.

  • Perfect om mee te zwemmen
  • door de grip onderop glij je niet uit in het zwembad
  • Makkelijk zelf aan en uit te trekken door je kindje
  • Ook als ze nat zijn kunnen ze weer prima aangetrokken worden
  • UV SPF 50, dus geen kans op verbrande voetjes.
  • Prima in het zand, scherpe stenen en schelpen
  • Kom niet meer met je voeten in aanraking meer met  kwallen en viezigheid.
  • Geen splinters meer in de voetjes door de houten speeltoestellen.

Duuckies Beachsocks

Wat vinden de kinderen van Duukies Beachsocks

Ik mocht een paar Duukies Beachsocks reviewen en koos de stoere sokken Max. Toen het pakket werd bezorgd trok de jongste ze aan en deed ze niet meer uit. Volgens hem zaten ze heerlijk. Hij kon ze gemakkelijk zelf aan trekken. Ze irriteerde niet en de kleur vond hij super stoer. Bij de plassen hebben we ze nog niet kunnen testen, maar onder de douche bleken ze zeer stroef en dit is ideaal tegen glijpartijen in zwembad. Nat gaan ze prima uit en ook weer heel goed aan. Dit vind ik zelf erg prettig. Daarom zullen deze sokken deze zomer veelvuldig gebruikt gaan worden. Op de plassen en in de vakantie bij het zwembad. Dat ze beschermend zijn voor UV vind ik zelf ook erg prettig.

Deze Duuckies Beachsocks koop je voor € 19,95. Benieuwd geworden? Neem een kijkje op de site en ga ook beschermd de zee in. De sokken zijn er in veel verschillende kleuren en motieven.

Duuckies Beachsocks Bij gebrek aan buiten kunnen testen, deed hij ze onder de douche aan. Ze zijn zo stroef en zitten fijn. Hij wilt ze het liefste elke keer onder de douche aan.

Voor dit artikel heb ik een product mogen reviewen/ Disclaimer

foto’s: lodiblogt

2 thoughts on “Duukies Beachsocks. Perfecte bescherming voor bij het water.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *