De Lumies is de titel van een kinderboekenserie met voorleesverhalen, die ondersteunen bij de leuke, lastige of spannende fases waar ieder jong kind mee te maken heeft. Het kind zal de situatie op een vrolijke manier herkennen en inzien dat het toch minder spannend is. Leuk voor kinderen, handig voor ouders. Ik kreeg dit persbericht en wilde dit graag delen, aangezien boeken ook voor de allerkleinste natuurlijk ontzettend belangrijk is. 

de lumies

Voorlezen

Voorlezen is zo belangrijk, ik deed dit elke avond wanneer de jongens naar bed gingen, maar ook heel vaak overdag vroegen ze me of ik wilde voorlezen. Ondertussen zijn ze ouder en lezen ze prima zelf. Toch willen ze nog wel eens op schoot kruipen en vragen of ik voor wil lezen. Heerlijk hoor, zo een momentje even samen.

De Lumies op avontuur

In de Lumies beleven Lux en Loulou samen avonturen. Avonturen die herkenbaar zijn voor kinderen. Wat voor volwassenen haast de normaalste zaak van de wereld is, is voor de kleintjes daarentegen een hele uitdaging: op het ‘potje’ gaan! De Lumies bieden daarom de kleintjes en alle ouders hierbij een helpende hand met een gloednieuw, prachtig geïllustreerd boek.Na “de Lumies zoeken een speen”, zijn Lux en Loulou klaar voor een nieuw avontuur. De Lumies helpen babybroertje Luca op het potje te krijgen. Ook deze keer wordt het boek geleverd inclusief cadeau voor het kind: een echt Lumies onderbroekje!

De Lumies. handig voor  ouders. Leuk voor kinderen

Lucky Mukky

Lucky Mukky is de uitgever van het “Sterrenbeelden Zoekboek” en “de Lumies”. Dit  nieuwe boek zal medio december te koop zijn via www.luckymukky.nl en online shops

Kijk voor meer informatie op de site van lumieland.nl

meer kinderboeken: verlanglijstje, Klaas kan Alles

Persbericht 

 

6 Comments on De Lumies zijn klaar voor een nieuw avontuur!

  1. Ik zal wel onder een steen hebben gelegen maar ik ken de Lumies helemaal niet. Heb inderdaad wel het persbericht voorbij zien komen maar geen tijd gehad om goed te lezen. Fijn om het op deze manier wel even te doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *