Eten en drinken Gezondheid Lifestyle Thee

De groene thee collectie van ByAnMaGa, niet alleen een mooie verpakking.

‘Een selectie van groene thee, in combinatie met het zuiverste van bloemen en fruit, voor een rustgevend en smakelijk moment’. Dit klinkt voor een thee liefhebber als ik als een feestje. Heel blij was ik dan ook toen ik deze thee mocht testen. ByAnMaGa staat voor genieten, detoxen en vooral thee drinken. Alleen de verpakking van de thee is al prachtig, hoe zal de thee smaken? 

De thee collectie van ByAnMaGa

ByAnMaGa kent drie thee collecties: nachtrust kruidenthee, winter thee, en groene thee. In elke collectie zitten 3 verschillende smaken om de smaakpupillen te prikkelen! 3 smaken vertegenwoordigd door 3 Tea-Toys. De kleurrijke personages, en de smaak van de thee zijn allebei een feest om te krijgen en te drinken.

Groene thee

Welke thee van ByAnMaGa mocht ik testen? De groene thee Yoga ‘Rmonie, Karrma Man en Vegan Yeti. Hieronder vertel ik iets meer over deze thee soorten en hoe ze smaakte:

Yoga’Rmonie, het pad naar innerlijke volledigheid

Ingrediënten: Chinese groene Sencha thee, mandarijn, sinaasappelschil. Alles uit de biologische landbouw.Een zoete en pure harmonie van smaken.

Wanneer ik het thee doosje open doe, ruik ik meteen de geur van mandarijn. Heerlijk!. De smaak van de thee is fris en erg smaakvol.

 Karma Man, om kalmte en lichtheid te voelen

Ingrediënten: Chinese groene Sencha thee, groene mate, citroengras, brandnetel, verbena, citroen, basilicum, citroenmelisse, citroen mirte, lavendel.Alles uit de biologische landbouw.Doe wat uw goed doet en geef goed om andere.

Je proeft de citroen goed in deze ByAnMaGa thee, maar is zeker niet te overheersend. De smaak is mild en zacht. De thee is niet bitter, iets wat met groene thee wel eens wilt gebeuren, maar nou had ik mijn theewater ook op het ‘groene thee’ knopje gezet.

Vegan Yeti, een yeti verzameld en bied u de beste detox mengels aan uit de top van de berg

Ingrediënten: Chinese groene Sencha thee, citroengras, brandnetel, witte thee Pai Mu Tan, citroenschil, gember, groene thee match. Alles uit de biologische landbouw. Krijg je lichaam terug en geest terug, dankzij de vegetarische yeti.

De vegan yeti van ByAnMaGa is erg lekker qua smaak. Ik vind de combinatie citroen en gember erg fijn. De thee is niet bitter en drinkt fijn weg.

Wat vind ik van ByAnMaGa?

Ik vind het lastig om te zeggen welke thee van ByAnMaGa ik het lekkerste vind, alle drie hebben ze hun eigen uitgesproken smaak. De vegan yeti wil ik dan misschien zelf wel als het aller lekkerste nemen, maar misschien doe ik de andere twee dan wel te kort. In ieder geval zijn ze alle drie erg lekker en ik kan niet wachten om de twee andere thee collecties van ByAnMaGa te proeven.

ByAnMaGa

Wie zijn ByAnMaGa

ByAnMaGa zijn twee jonge vrouwen, die fan zijn van thee, zij besloten om iets te creëren wat ze niet op de markt konden vinden.Thee en kruidenthee met smaakinfusies van een hoge kwaliteit, 100% biologisch, zonder overbodige stoffen. Met ByAnMaGa, geniet je echt van je theepauze!

Leuke bonus, de verpakking.

De verpakking van de thee van ByAnMaGa is een bonus die je erbij krijgt. Stapel en combineer de leuke doosjes in je keuken, of op kantoor en creëer de grappigste figuurtjes!

Een ander gezonde drank: detoxen met berkenboom sap

foto’s lodiblogt

De producten in dit artikel heb ik gekregen om te testen en te bespreken voor Sampleo.com

6 thoughts on “De groene thee collectie van ByAnMaGa, niet alleen een mooie verpakking.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *