Een Bullet Journal, favoriet onder velen en ook bij mij. Ik ben pas in April 2018 begonnen met mijn Bullet Journal, veel later dan menig anderen. Ik heb echt het idee mijn hobby gevonden te hebben, vandaar dat ik op mijn blogsite nu ook de foto’s -die veelal eerder verschenen op Instagram en Pinterest– hier plaats. Wie weet haal jij hier weer leuke ideeën vandaan, zoals ik ook inspiratie op doe bij anderen.

Mijn Bullet Journal

Ik kocht mijn Bullet Journal bij Mondria ( een plaatselijke boekenwinkel), maar je vind deze ook bij bol.com. Ik vond het zelf erg fijn om even dit boek in te kijken, voordat ik het kocht. Tenslotte is de dikte van het papier belangrijk, deze moet niet te dun zijn, anders zie je de stiften er veel te snel doorheen. Ook vind ik het zelf fijn dat er stipjes in mijn Bullet Journal staan. Dit werkt voor mij heel fijn.

bullet journal

 

Wat gebruik ik allemaal

Een fineliner, stift, liniaal en gum was het eerst wat ik had. Dit zat in een handettering pakket van de Action die ik van mijn moeder kreeg. Vervolgens kocht ik het boek handettering doe je zo van  Karin Luttenberg  en kocht meteen een set stiften bij de Action.

bullet journal

Nadat ik begon met mijn Bullet Journal, kocht ik een aantal fineliners in verschillend kleuren, een prit stift en Stabilo Boss stiften.

Bullet Journal

Al snel had ik door dat ik nog wel eens eens fouten maak in mijn Bullet Journal, gelukkig hebben we hier de Action in de buurt. Hier vond ik Washi Tape, stickers en stempels. Ik was nog geen vijf Euro kwijt en kan nu mijn Bullet Journal hartstikke leuk opfleuren.

Bullet Journal

De Maanden

Elke maand begin ik met een tekening en de naam van de maand

bullet journal

Kalenders

Elke maand begint met een kalender, hier schrijf ik kort wat er die maand gepland staat, zodat ik in een oogopslag zie wat ik die dag heb.

bullet journall

Weken

Vervolgens teken ik op twee bladen de week, ik probeer dit elke keer weer met een andere lay-out te maken. Bij de week komt ook een plek waar ik ‘notes’ en ‘ to-do-list’ kan schrijven.

bullet journal

 

bullet journal

Bullet Journal

Verder

Verder heb ik elke maand een pagina met herinneringen, maar ook lijsten zoals ‘wat moet er mee op vakantie?’. ‘welke boeken heb ik gelezen?’ Trackers, Statistieken en meer.

Voor onze vakantie naar Parijs maakte ik ook een pagina: bullet journal

 

 

 

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin
Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedininstagram