bloeiend verzet groningen
Persoonlijk

Op 11 November het Bloeiend Verzet in Groningen. Help jij mee?

Een bloembollenveld als eerbetoon aan alle helden die strijden tegen gaswinning en schade.  Milieudefensie komt nadat er gebreid is voor Groningen nu met een nieuwe actie. Bloeiend verzet. Ik schreef onlangs al over deze eerdere actie een eind breien aan de gaswinning in Groningen, waar toen door velen aan een deken werd gebreid. Milieudefensie is terug met de actie Bloeiend verzet. Een bloembollenveld.  Wat jij hier aan kan doen? Doneer een bol!

Acties

Ik woon zelf een eind van Groningen vandaan. Het zou me koud kunnen laten wat hier gebeurd. maar dat is niet zo. Ook ik draag een warm hart toe aan de mensen die hier mee te maken hebben en zet daarom graag deze actie onder de aandacht.

Doneer een bol

Helden zijn het, de mensen die ondanks alle tegenstand stug doorwerken aan het einde van de gaswinning in Groningen. Het zijn er teveel om allemaal persoonlijk een bloemetje te komen brengen, daarom is er nu Bloeiend Verzet. Een wild bloemenmonument als eerbetoon aan de strijd tegen de gaswinning. Stuur * jouw biologische bloembol(len) en dan worden ze op 11 november persoonlijk voor je in de grond gestopt in het Groningse Uithuizen. Elke bol die bij Milieudefensie binnenkomt wordt door hen  verdubbeld! Jouw bijdrage kan ovv naam, e-mail en (als je dat hebt) je Twitternaam naar:

Milieudefensie
t.a.v. team Energie
Nieuwe Looiersstraat 31
1017 VA Amsterdam

* Bollen doneren kan ook via de website van Bloeiend Verzet voor 1 euro per stuk

Een bloembollenveld als eerbetoon aan alle helden die strijden tegen gaswinning en schade. Doneer een bol!

Of kom naar Groningen

Mocht je in de buurt wonen, dan ben je van harte welkom om mee te helpen de bollen te planten.

Wil je meer weten over deze actie kijk dan op de site van bloeiend verzet.

Wie zijn en wat doet milieudefensie

Milieudefensie werkt sinds 1971 aan een duurzaam en eerlijk Nederland. Als we de aarde eerlijk met elkaar delen en niet meer nemen of vervuilen dan de aarde aan kan, varen we daar allemaal wel bij. Wijzelf, mensen elders op de wereld en onze kinderen en kleinkinderen.

Milieudefensie is actief op vijf thema’s:

  • Mobiliteit
  • Voedsel
  • Economie
  • Energie
  • Bossen

Dat doet Milieudefensie samen met zoveel mogelijk mensen: lokaal, landelijk en wereldwijd als lid van Friends of the Earth International.

Lees ook: Een eind breien aan de gaswinning in Groningen.

foto pixabay

1 thought on “Op 11 November het Bloeiend Verzet in Groningen. Help jij mee?”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.