So Good & Veggie van Andros: Ken jij dit plantaardig alternatief voor zuivel al?

So Good & Veggie van Andros

Ken jij So Good & Veggie van Andros al? Dit is een 100% plantaardig alternatief voor zuivel. Ook ideaal voor mensen die gluten- en lactose vrij eten. Lekker als ontbijt of toetjes!

So Good & Veggie van Andros

Persbericht: So Good & Veggie van Andros is een 100% plantaardig alternatief voor zuivel en ligt sinds 25 februari in de Nederlandse supermarkten. De yoghurt en desserts zijn gemaakt van kokos of amandelmelk. Je vindt So Good & Veggie dan ook in het koelvak. De romige structuur is met geen ander product te vergelijken en levert een heuse smaaksensatie. Een waar genietmoment.

Kokos of amandelmelk

So Good & Veggie is 100% plantaardig, gluten- en lactosevrij, zonder dierlijke ingrediënten en vrij van soja en conserveermiddelen. So Good & Veggie is verkrijgbaar in twee varianten: een plantaardig alternatief voor yoghurt op basis van kokosmelk (natuur, aardbei, perzik en zwarte bes-framboos, 4 x 100 gr) en voor desserts op basis van amandelmelk (vanille, hazelnoot en chocolade, 2 x 120 gr).

100 % plantaardig genieten

De stijging van het aantal flexitariërs in Nederland is niet meer te stuiten. Maar we kunnen een nieuwe trend vaststellen in deze nieuwe groep parttime vegetariërs. Zij zijn op zoek naar mogelijkheden en producten die verantwoord EN lekker zijn. Gezondheid is niet langer de enige drijfveer, het gaat om verantwoord genieten. Deze nieuwste trend geldt niet alleen voor dagelijkse maaltijden, maar ook voor tussendoortjes en verwenmomentjes.

Sandra Geraedts, accountmanager: “In Frankrijk is dit product al een gigantisch succes en dat wilden we de Nederlander niet onthouden. We zien een heel duidelijke trend waarin mensen meer plantaardig gaan eten, maar ook willen genieten. De romige structuur van de desserts doet dan ook niet onder voor echte zuivel.”

Op de website van So Good & Veggie vind je meer informatie en heerlijke recepten.

So Good & Veggie van Andros

Wat vond ik er van

Sinds ik een opleiding deed tot gewichtsconsulent ben ik een parttime vleeseter geworden. Ik eet lang niet elke dag meer vlees. Qua zuivel weet ook ik dat de richtlijnen van het gebruik hier van veel lager is dan voorheen. Werd er eerst nog 500 ml zuivel aangeraden, is dat tegenwoordig volgens mij 300 ml. Omdat ik naast yoghurt bij mijn ontbijt in de ochtend ook ’s avonds nog vaak 2 kopjes cappuccino drink, krijg ik best veel zuivel binnen. Ik wil best minderen met de hoeveelheid zuivel en daarom vond ik het heel leuk ( en lekker) om So Good & Veggie te mogen proeven. Ik mocht de Naturel Yoghurt met kokosmelk proeven en de Hazelnoot met amandelmelk. De naturel yoghurt was zo veel zoeter van smaak dan gewone yoghurt. Dit komt door de kokosmelk. Yoghurt is vaak wat zuur, maar de smaak van de Naturel yoghurt met kokosmelk is heel zacht, echt een verrassing. Ook de hazelnoot met amandelmelk, was erg lekker. De smaak van hazelnoot was heel vol en door de amandelmelk, veel zachter dan een toetje met zuivel. De Veggie hazelnoot  of vanille 2x120g kost € 1,85.De prijs van de yoghurt kon ik nergens vinden maar als ik bij de Jumbo ben kijk ik even en noteer het hier. De yoghurt is er in vele smaken zoals je boven al kon lezen.

Heb jij So Good & Veggie al eens geproefd?

foto’s beeldbank

Meer artikelen

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

20 reacties

  1. zegt:

    Ik ken het niet, maar ik ben wel iemand die veel te weinig zuivel binnen krijgt. Ik vind melk echt vies, dus het blijft bij wat yoghurt bij het ontbijt. Niet fantastisch, maar het kan ermee door. Als ik dit in de winkel zie, ga ik het misschien wel een kans geven.

    1. zegt:

      Gewoon eens proberen hoor en nou hoeven we ook niet meer zoveel zuivel binnen te krijgen natuurlijk, maar voor de botten is een beetje zeker goed!

  2. zegt:

    Des te meer keus, des te beter! Ik ben veggie en gebruik wel zuivel, dus ik kijk meer of ik dit qua smaak iets vind toevoegen. Heb het nog niet gespot in de winkel, maar kan het altijd eens proberen.
    Denk trouwens dat bij flexitariers niet zozeer de doelgroep zijn, aangezien het daar vaak gaat om het laten staan van vlees, vervangen van zuivel speelt daar vaak minder

    1. zegt:

      Daar heb je gelijk in, al moet ik zeggen dat ik zelf naast vlees ook verder wil kijken wat ik zou kunnen doen qua zuivel, maar het is waar dat flexitariers vaak naar het vlees gebruik kijken.

  3. Nee, nog nooit maar mijn veganistische dochter heeft me al een paar gezegd dat er prima alternatieven voor melk zijn. En dit klink zeker als een goede optie.

  4. zegt:

    Hmmmm nee, maar door de vegan week die ik destijds heb gedaan ben ik wat voorzichtig hiermee geworden. Begrijp mij niet verkeerd, ik heb er ook veel van geleerd. We aten al niet veel vlees en dat ben ik nog steeds aan het minderen. De zuivel-alternatieven daarentegen, daar was ik niet blij mee. Ik kan geen amandelmelk meer zien. Kokosmelk vond ik wel lekker om te drinken en havermelk was dan weer perfect voor de latte macchiato .Zelf ben ik inmiddels van volvette Griekse yoghurt naar magere kwark gegaan. En van volle melk naar magere melk. Maar een vervanging daarvoor? Plantaardig? Liever niet…

    1. zegt:

      Ik snap je volledig hoor, Rory en ik denk dat als je het veel hebt gedronken, het je misschien ook wel tegen gaat staan. Ik zelf gebruik best veel zuivel ( magere yoghurt, maar volle melk in de cappuccino) dus als yoghurt variatie vind ik deze met kokosmelk wel echt lekker. En gezien mijn gebruik dagelijks, niet verkeerd om eens af te wisselen.

  5. zegt:

    Ik ken het hele merk niet, maar ga me daar zeker even in verdiepen. Een alternatief voor zuivel is altijd welkom, want zuivel is hier zeker wel favoriet.

  6. zegt:

    Kan het niet eten hier altijd yoghurt of kwark in huis met beetje zelfgemaakte Granola

  7. Ik was nog niet bekend met dit merk maar het klinkt goed. Ik ben er in geval nieuwsgierig naar geworden!

  8. Ik heb zelf een melkallergie, dus ik ben altijd heel blij als er weer nieuwe soorten op de markt komen. Ik wil deze ook echt gaan proberen!

  9. zegt:

    Ik heb het nog nooit geproefd, ik ken het ook niet. Ik drink dagelijks melk (of met uitzondering een lekker glas fristi) dus dan kom ik ook wel aan mijn max. qua zuivel denk ik.

  10. Ik ken dit merk nog niet, maar ga het zeker eens opzoeken. ik ben geen vegetariër maar steeds minder zin in dierlijke producten. ik weet niet hoe het komt. geen bewuste keuze maar gewoon smaak. dus ik ga dit zeker is proberen.

  11. zegt:

    Ik ken het niet, maar eet sowieso niet zoveel zuivel. Na mijn maagverkleining kan ik dat soort producten niet meer verdragen.

  12. zegt:

    Nee, ik had hier nog nooit van gehoord! Ik eet best wel veel zuivel en ben eigenlijk wel benieuwd hoe dit smaakt!

  13. Ik ga eens kijken of dit in België beschikbaar is. Ik ben licht lactose-intolerant dus dit kan erg interessant zijn!

  14. zegt:

    Ik kende het merk nog niet. Ga wel eens kijken of het bij Albert heyn in België verkrijgbaar is.

  15. zegt:

    Ik ken dit merk niet, maar het klinkt veelbelovend. Ik ga het binnenkort eens kopen en uitproberen.

  16. zegt:

    Ik ken het nog niet maar het klinkt zeer goed. Ga het zeker eeens proberen

  17. zegt:

    Yoghurt en twee keer capuchino valt toch best mee op een dag? Ik drink en eet meer zuivelproducten, schat ik zo in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept