Heks’n®kwarkspread en Heks’n®roomtwist

Heks'n®kwarkspread en Heks'n®roomtwist

Sta jij ook wel eens in de winkel bij het kaas en vlees vak, met de vraag; ‘wat zal ik deze keer mee nemen voor op brood?’. Wat dacht je van Heks’n®kaas, Heks’n®kwarkspread en Heks’n®roomtwist.  Allen producten van Heks’n. Is dit lekker op brood en toast?

Iets lekkers op je boterham

Met de volgende woorden werd ik verleid om Heks’n®kwarkspread eens te proberen:

Spread the word! Kwark is onweerstaanbaar op een cracker

Wil je iets écht lekkers op je cracker of boterham? Smeer er kwark op! Kwark?! Ja écht, Heks’n®kwarkspread is onweerstaanbaar op boterham en cracker (kom maar op met die ochtend!). Romig van smaak en tjokvol groenten en kruiden. Én dat proef je…Geef je ontbijt of lunch een geweldige boost met deze kwark spread. 

Heks’n®kwarkspread

Heks’n®kwarkspread is namelijk gemaakt van kwark! Daardoor is-ie niet alleen supervol van smaak, maar ook verantwoord. Een spread waar je dus gerust Ja! tegen kunt zeggen. Want er gaat niets boven de romige, volle smaak van kwark. Heerlijk op een cracker, als ontbijt of bij de lunch, om de vroege honger te stillen of gewoon als je er zin in hebt. Met Heks’n®kwarkspread eet je weer eens wat anders en vooral waanzinnig lekker.

Betoverende combinaties

Wat Heks’n®kwarkspread die onovertroffen smaak geeft? De basis van alleen de allerlekkerste romige kwark én veel verse groenten zoals knisperfrisse bleekselderij, lente-ui én dat ene cruciale ingrediënt: een tikje magie. De groenten geven de kwark de frisheid én knapperige bite. Zo’n voortreffelijke mix, daar hoef je eigenlijk niets meer aan toe voegen, maar dat mag natuurlijk wel. Smeer kwarkspread op je cracker en beleg met partjes avocado… een plakje kipfilet óf zalm: een magische combi. En bouw eens een groentefeestje: maak je kwarkcracker af met gegrilde aubergine en courgette.

Wist je dat?

Even geen idee wat je moet koken? Heks’n®kwarkspread doet het niet alleen op de boterham fantastisch. Een gepofte aardappel geef je in een handomdraai een culinaire upgrade met deze kwarkspread. Wil je snel iets verrukkelijks maken? Smeer de spread op een wrap met sla en gerookte kip. Feestje? Maak je party af met Heks’n®kwarkspread hapjes zoals viskoekjes met spinazie en tonijn. Zo eenvoudig en smakelijk!

Er was eens…

Heks’n®kwarkspread? Is dat van de makers van Heksnkaas®? Met deze inmiddels befaamde smeerdip is het ooit allemaal begonnen. Heks’nkaas® was al snel razend populair en dat smaakte naar meer! Inmiddels komen er uit de keuken van HEKS’N® veel onweerstaanbare, eigenzinnige producten. Altijd met een combinatie van zuivel en verse ingrediënten. Zo bedenken ze steeds weer nieuwe manieren om de borrel, lunch en andere geniet momenten te betoveren. Want een verrassende smaak verveelt nooit. Daar blijf je van genieten!

Erg smaakvol voor op brood

Ik sta vaak genoeg voor de schappen in de winkel en vraag me dan af, ‘wat neem ik deze keer mee voor op brood?’ Heerlijk om eens iets anders te proberen dan de standaard kaas en vleeswaren wat ik normaal mee neem. De Heks’n®kwarkspread is ontzettend lekker op brood of op een cracker, het is fris en smaakvol. Je proeft trouwens niet de kwark, het is echt de verse kruiden die je proeft en door de kwark is het heerlijk romig.

Lekker voor op brood of bij de borrel: Heks'n®kwarkspread en Heks'n®roomtwist

Ook voor de borrel

Heks’n®roomtwist is ook echt een aanrader om te proberen, bij de borrel ( of op brood). Het is lekker op een stokbroodje of toast. Een verassend zachte en bijzondere smaak. Je mixt de verse roomkaas en de smaak van ananas, pesto of pittige chili, precies zoals jij ‘m lekker vindt. Dat maakt Heks’n®roomtwist een wervelend succes op brood en toast én een lust voor het oog. De kinderen vonden de ananas het lekkerste, wij konden niet kiezen en vonden ze allemaal zeer smaakvol. De warme dip die we mochten proberen was was trouwens ook heerlijk met chips. Lekker pittig!

Lekker voor op brood of bij de borrel: Heks'n®kwarkspread en Heks'n®roomtwist

Prijzen:

  • Heks’nkwarkspread €2,93
  • Heks’nroomtwist      €2,49
  • Heks’n warme dip    €2,89

Kijk hier voor de meest heerlijke recepten, denk aan gevulde varkenshaas met heks’n®kaas of toastjes met zalm en heks’n®boter

Ken jij de producten van Heks’n al?

foto’s lodiblogt
Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

22 reacties

  1. Ja, mijn kinderen nemen het wel eens, maar zelf heb ik het nog nooit geproefd eigenlijk. Krijg je er niet een nasmaak van in je mond?

    1. zegt:

      Nee hoor, helemaal niet. Erg smaakvol.

      1. Goed om te weten. Dan kan ik het wel een keer proberen dus!

  2. zegt:

    Ik heb het al een paar keer zien staan (ook niet overal verkrijgbaar in Belgie) maar nooit gekocht… ik koop eerder philadelphia voor dat soort dingen.

    1. zegt:

      De smaak ik wel te vergelijken ja.

  3. Laura zegt:

    Heksnkaas ken ik, maar deze nog niet! Belgen zijn sowieso niet zo gek van kwark, dus vrees dat het niet tot hier zal geraken .. Ik vind het nochtans wel lekker!

    1. zegt:

      haha is dat zo! Wat grappig, gewoon kwark vind ik ook niet lekker, maar dit is heerlijk op brood.

  4. zegt:

    Wat veel! En wat veel smaken. Ik moet terugdenken aan vroeger. Ik kreeg als kind ook kwark op mijn brood, maar dan die ontzettend neutrale (en dus niet lekkere) basic kwark die nergens naar smaakt.

    1. zegt:

      O nee, maar dat is ook niet lekker, hier proef je de kwark ook niet boor, meer de kruiden. erg lekker

  5. Ooooh zo lekker die Heksnkaas! Leuk dat ze een iets gezondere variant hebben bedacht, want in de originele zitten aardig wat calorieen haha.

  6. zegt:

    Wij kochten regelmatig heksenkaas. Heerlijk op toastje of je komkommer etc in te dippen

  7. Wat lekker!! Ik ben er dol op. Zo wil ik naturel chips in heks’n kaas en als ik kaarten maak wil ik er nog wel eens soort soepstengels in willen want daar krijg je geen vette vingers van. Ook is het lekker om wat heks’n kaas door het mengsel voor gevulde eieren te doen

  8. ik ken het wel…nooit gegegeten moet ik bekennen. Ik denk dat ik teveel van Franse kazen hou om smeersels uit te proberen

  9. ik ken heksnkaas wel, maar dit niet. klinkt lekker, alleen de ananas variant weet ik zo net nog niet

  10. zegt:

    Heerlijk!! Heksenkaas hebben wij ook altijd in de koelkast staan. We eten ze vaak met buggles. Heerlijk op de avond met een lekker biertje! Aanrader! Die andere varianten heb ik nog niet geprobeerd.

  11. Ik ben fan van de kwarkspead! 🙂 Heerlijk vind ik die, en nog een beetje gezond ook. De roomtwist kende ik nog niet maar dat klinkt ook erg lekker.

  12. Hmmm lekkere tip! klinkt een beetje als Phildelphia. Als ik nog eens in Nederland ga winkelen, test ik hem zeker eens!

  13. zegt:

    Heksenkaas is ook erg favoriet bij mijn man! Zelf houd ik er niet zo van.

  14. zegt:

    Ik ken het merk nog niet, ziet er wel erg lekker uit, ook als dip! Volgende keer eens kijken bij Albert Heijn!

  15. zegt:

    Dank voor blog en tip, zal het eens meenemen voor bij de borrel

  16. zegt:

    Klinkt heel erg lekker! Ik eet het weleens en dan vooral lekker op een toastje bij de borrel. Maar deze variant lijkt me ook heel lekker!

  17. Verena zegt:

    Heksenkaas is echt lekker! Ik kwam er achter dat er meer variaties waren. Onlangs de tomatenversie op, heerlijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept