Een t-shirt of sweater laten bedrukken

t-shirt sweater bedrukken

Gewoon voor het dagelijks leven, een kinderverjaardag, een vrijgezellen feest? Er zijn genoeg momenten waarop je een zelf bedrukt shirt of sweater kan gebruiken. Want waarom niet zelf een shirt ontwikkelen met dat ene plaatje of die tekst?

Dieren

De jongens zijn dol op dieren. Al jaren vroegen ze of er niet weer een kat in huis mocht komen en ze hoeven maar een hond buiten te zien lopen of een dier op tv zien of er klinkt uit twee monden ‘ohhh’. Die kat kwam er en wat zijn ze dol op hem. Hij is eigenlijk niet meer weg  te denken in huis en we bedenken vaak genoeg wat een goede keuze dit was.

Een t-shirt of sweater naar keuze

Al vaker hebben ze gezegd dat ze wel eens een sweater of shirt wilde met een kat er op. Ik heb hiervoor gekeken maar kon tot op heden niets vinden. Toen werd ik benaderd door tshirtspolosbedrukken.nl en zag dat ik op deze site, zelf een t-shirt kon ontwerpen. De jongens waren meteen enthousiast en wilden maar wat graag aan de slag met het ontwerpen van hun eigen shirt.

Ontwerp je sweater

Het leuke van deze site is dat je zowel je eigen ontwerp kan gebruiken, zoals foto’s. Maar ook teksten en plaatjes van de site kan halen. Je kan sweaters en shirts laten bedrukken. Hoe werkt het precies:

  • eerst kies je een t-shirt, sweater, polo of bijvoorbeeld sportshirt
  • Dan kies je de kleur
  • En dan ga je naar afbeeldingen plaatsen en kan hier kiezen uit een eigen upload of een van de site, waaronder afbeeldingen met:
    • baby en gezin
    • dieren en natuur
    • beroepen
    • best friends
    • vintage
    • cartoons
    • eten en drinken
    • feestdagen
    • spreuken
    • sport
    • symbolen
  • Je keuze plaats je op het shirt waar je maar wilt en hoe groot je maar wilt.
  • vervolgens kies je de juiste maat en bestellen maar.

Het resultaat

De t-shirts kwamen na een dag of vier binnen en ze waren helemaal zoals de jongens dachten dat ze zouden zijn, De jongste koos voor een sportshirt, dit omdat het zo een mooie kleur oranje is ( zijn lievelingskleur) en vind het shirt heerlijk soepel zitten. Hij is zeer tevreden met de afbeeldingen die helemaal naar zijn zin zijn. Hij trok het shirt dan ook meteen aan naar school. De oudste had gekozen voor een rood t-shirt met voorop een leeuw en achterop dezelfde kat als bij zijn broertje. Hij koos voor een shirt in zijn lievelingskleur rood. Ook hij is er erg blij mee. De kwaliteit van de shirts zijn prima! Het draagcomfort is heerlijk; aldus de jongens.

t-shirt sweater bedrukken

Voor elke gelegenheid t-shirts laten bedrukken

Stel je hebt een vrijgezellen feest of je bent zwanger en je kindje wordt grote broer of zus. Of wat dacht je van een shirt met ‘ Queens are born in August’ als kraamcadeau. ‘Proud to be Dutch’ voor een vriend die gaat emigreren. Matchende shirts bij een teamuitje of sportwedstrijd. Echt voor elke gelegenheid is er wel een shirt te bedenken.

Voorbeelden van teksten

t-shirt sweater bedrukken      t-shirt sweater bedrukken

Win actie

In samenwerking met tshirtspolosbedrukken mag ik een code ter waarde van €30,00 weggeven, je kan dan zelf een mooi shirt of sweater laten bedrukken.

  • laat in een reactie weten wat jij op een t-shirt zou willen zetten en voor wie jij er een zou willen maken.
  • geef een geldig mail adres op.
  • de winactie loopt tot 28-11-2018.
  • De winnaar krijgt via een mail bericht van mij.

Gefeliciteerd Adriana, jij hebt het shop te goed gewonnen. Je hebt een mail ontvangen.

Foto’s lodiblogt/Disclaimer

Bewaar voor later op Pinterest 

Een shirt of sweater laten bedrukken

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

25 reacties

  1. zegt:

    Wat een leuke eindsultaat. Ik zou er een anime popperje op laten drukken.

  2. Fijn dat het resultaat precies was waar jullie op hoopten. Ik vind het een erg leuk idee en ga het zeker in gedachten houden.

  3. een t shirt bedrukken, het blijft leuk. Zoonlief volgde een college waar de prof zei : dit is zo’n mooie stelling, die zou je toch op een t-shirt zetten ? De studenten warenniet te flauw: ze lieten t-shirts bedrukken. Ook eentje voor de prof..

  4. zegt:

    Hahaha, ik was meteen aan de gang gegaan met een mooie sweater. Eerst met de tekst ‘1970 vintage’ en erna toch weer met een unicorn. Wat zegt dat over mij? 😉 Ik doe graag mee. Voor mijzelf. Gewoon, omdat het kan 😀

  5. Marian B zegt:

    Erg leuk! Ik denk dat ik een leuke kersttrui zou laten maken, ik zag al wat leuke plaatjes dus ik denk nog even maar het komt vast goed!

  6. Ik zou denk ik een grappig shirt laten bedrukken voor een van de tweeling dus ik zou nog even moeten overleggen hahaha

  7. zegt:

    Ik zou er denk ik iets op laten drukken dat met Brazilië te maken heeft. Bijvoorbeeld de landkaart of het bekende beeld van Christus in Rio.
    en natuurlijk de website url 😉

  8. Liana zegt:

    Wat een leuk resultaat! Ik zou er een afbeelding van een boek op laten drukken

  9. Ik sla de winactie even over, maar wat leuk zo’n gepersonaliseerd t-shirt.

  10. zegt:

    Wat een leuk eindresultaat. Zelf zou ik een hoodie wel leuk vinden om te personaliseren.

  11. super leuk zeg! ik zou wel een sweater willen, vooral met de komende koude dagen. Ik denk dat ik er een gekke tekst op zou willen.

  12. Wat leuk! Ik had 2 jaar geleden met Kerst een shirt met ‘stoute’ tekst laten bedrukken. Hij vond het super leuk! Dit zijn hele leuke cadeautjes!

  13. zegt:

    Wat leuk!!! Ik zou nog wel een sweater voor mijn zoon wíllen hebben met zijn naam erop en een voetbal ofzo.

  14. zegt:

    Leuk crtl c en ctrl v (wel de apple variant) omdat mijn eigen strijkcreatie shirt kapot was na 1x wassen en ik dus een degelijk wil kunnen geven aan vader en zoon

  15. ingrid zegt:

    wat leuk. ik zou mijn dochters zelf laten kiezen voor ene mooie opdruk

  16. Réwana zegt:

    Oh gaaf,.voor mijn zoontje die gek op Super Mario is
    een eigen print van zijn Gouden Mario zou wel super
    stoer zijn;)

  17. Daniëlle zegt:

    Zo leuk om echt zo’n gepersonaliseerd kledingstuk te hebben, kun je het precies maken hoe jij het graag hebben wil! Zelf zou ik voor lekkere sweaters gaan, lekker nu het zou koud is! Voor het ontwerp zou ik een van mijn eigen tekeningen doen misschien, als dat lukt!

  18. Saskia zegt:

    Ik zou een hoodie willen met een muzieksleutel en maker eronder. Of: ‘alles gaat voorbij maar eerst genieten we ervan’ (tekst van acda en de Munnik)

  19. De resultaten zijn supertof. Dan zou ik iets voor één van mijn neefjes of nichtjes doen met een tof beest erop.

  20. Leuk zeg! Ik zou wel mijn logo er op willen haha

  21. Andy E zegt:

    Ik zou er eentje maken voor mijn zoontje met een diertje op dat hij mag uitkiezen. Dat gaat hij erg leuk vinden.

  22. Goele H zegt:

    Ik zou een leuke t-shirt voor mezelf maken met ‘Keep calm and eat ice cream’.

  23. Anita te Gussinklo zegt:

    Voor mijn zoon zou ik een sweater met (foute) kerstopdruk wel leuk vinden.

  24. Adriana de Ruiter zegt:

    Leuke winactie! Ik doe gráág mee!! Zou graag voor onze pleegkinderen een t-shirt laten drukken met de tekst “DNA doesn’t make family, LOVE does”. Dezelfde tekst als ik op een ketting heb staan om nogmaals te bevestigen dat we bij elkaar horen! <3

  25. Jolijn zegt:

    Leuke actie, ik maak graag kans! Een leuk shirt voor koningsdag is altijd goed! Of een shirt voor de feestdagen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept