Back to school met Shoeby & Nicolette van Dam

Back to school- Shoeby & Nicolette van Dam

Back to School met Shoeby en Nicolette van Dam. Als dat geen feestje zal worden. Dit seizoen lanceert de winkelketen een kleurrijke meisjescollectie met Nicolette van Dam. Laat jouw dochters dit jaar in deze hippe collectie naar school gaan.

Match made in heaven

Shoeby en Nicolette van Dam. Een match made in heaven, want de presentatrice en actrice wordt op social media dagelijks overladen met leuke reacties op de outfits van haar twee dochters (6 en 4). Nicolette heeft een unieke stijl én een neus voor wat kinderen leuk vinden. Daarbij hebben zij en Mieke van Deursen van Shoeby al jarenlang een goede klik. De vrouw achter het modemerk stuurde regelmatig kleding uit haar eigen kidscollectie op. Toen al brainstormend over leuke looks en kidstrends een samenwerking ter sprake kwam, was Nicolette dan ook direct enthousiast. “Het is een feestje om onze meisjes aan te kleden. Dat ik nu zelf kan meewerken aan een meisjescollectie die in de winkels komt te hangen, vind ik waanzinnig leuk.”

Van army tot zachtroze

De collectie van Shoeby en Nicolette van Dam, met als thema Back to School, is speciaal ontworpen voor meisjes van 2 tot 8 jaar en geïnspireerd op alles waar jonge meiden gek op zijn: van verschillende prints en symbolen tot zachtroze, zwart en army. De kleding is dus niet alleen geschikt voor echte meisjes-meisjes, maar ook voor stoere chicks met een eigen stijl. Verder zijn de items op verschillende manieren te combineren en – minstens zo belangrijk – ook nog comfortabel. Nicolette: “Zo is een knoopje in de nek met lang haar niet prettig, moeten kinderen zich goed kunnen bewegen en mogen de materialen zeker niet kriebelen.”

Niet te kinderlijk

Ook vond Nicolette het belangrijk dat de collectie niet te kinderlijk zou worden. “Dit heeft goed uitgepakt, want ik zou sommige items zelf ook wel willen hebben. Kinderen moeten we serieus nemen, maar wel met een knipoog, want ze zijn nog zo jong.”

foto’s persbericht

Meer artikelen

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

2 reacties

  1. zegt:

    Oe wat leuk. Ik zag hier al wat over voorbij komen. Nicolette vind ik sowieso een leuke vrouw. Leuk zo’n samenwerking!

  2. Shoeby ken ik wel! Hoewel er hier in de buurt eigenlijk geen filiaal zit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept