Negenmaandenbeurs 2023- alles voor jouw zwangerschap. Deel 2

alles voor jouw zwangerschap

Ben jij zwanger of net moeder geworden dan is de negenmaandenbeurs natuurlijk de plek om naar toe te gaan. De Negenmaandenbeurs 2023, vind plaats van 15 t/m 18 februari in RAI Amsterdam. Wil je nu weten wat je hier kan vinden of kan je zelf niet komen, maar ben je wel heel benieuwd naar alles voor jouw zwangerschap en newborn. Je leest het allemaal in dit artikel.

Van zwangerschap tot eerste stapjes

Ideeën voor de babykamer, het geboortekaartje, de nieuwste gadgets, advies van onafhankelijke experts op het gebied van voeding en lactatie, must-have’s voor je uitzet, de liefste en leukste outfits, alle merken kinderwagens en nog veel meer. Je vindt het allemaal op de Negenmaandenbeurs 2023.

Alles voor jouw zwangerschap

Op de beurs vind je alles voor jouw zwangerschap, als je net bevallen bent, maar ook als je al even moeder bent. En ook al heb je alles al in huis, alleen al rondlopen op de negenmaandenbeurs is een feestje. Zoveel mooie bedrijven, trends en handige tips in een beurshal! Kan je nu niet naar de beurs, dan lees je in dit artikel alle trends, innovaties, gadgets, informatie en zo veel meer. Alles voor jouw zwangerschap in een artikel.

De Blogtour

Fleur van Mamasliefste en Miriam van MeervanMir organiseren al een aantal jaren de negenmaanden bloggers tour. Voor mij was het woensdag de derde keer dat ik mee ging. Ook dit jaar was er weer een fantastische tour georganiseerd langs vele verschillende stands. Hier kregen we informatie en demonstraties. In dit lange artikel (verdeeld in 3 artikelen) vind je alle informatie, trends en must-have’s voor als jij zwanger bent, net moeder bent geworden of kleine kinderen hebt.

Hippe geboortekaartjes

Bij Hippe-geboortekaartjes vind je de hipste babykaartjes voor jongens, meisjes, tweelingen en adoptie. Op basis van een design van een bekende ontwerper maak je online het hipste kaartje zelf! Bestel een eerste echte proefdruk voor een speciale proefdrukprijs en ontvang jouw kaartje in een leuk verrassingspakket.

Maar ook vind je hier kraamcadeaus als geboorte koffers, badcape met naam of knuffels.

Rookie Baby

Bij Rookie BABY koop je de meest luxe draagzakken. Deze draagzakken combineren een prachtig design met opmerkelijk gebruiksgemak. Je hebt zowel buik dragers als buik en rug dragers. De draagzakken zijn ultra zacht van stof en naast draagzakken verkopen ze ook een luxe rugtas/ luiertas.

Rookie Baby koop je ook bij Bol.com

Een verwarmd aankleedkussen van Wumby

Bij Wumby zorgen ze voor heerlijke ontspannen momenten na een badje en tijdens het afdrogen, aankleden en verschonen. Bij Wumby koop je namelijk het enige verwarmde aankleedkussen! Het kussen is dankzij het slimme verwarmingssysteem na circa één minuut al op temperatuur! 

Is het echt nodig om een verwarmd aankleedkussen te hebben? Uit ons onderzoek blijkt dat ruim van 75% van alle ouders aangeeft dat hun baby ongemak ervaart na een badje. Door het plotselinge temperatuurverschil van ca. 37 graden Celsius naar 21 graden Celsius krijgen baby’tjes het erg koud. En dat laten ze merken! 

Het Wumby aankleedkussen zorgt dat dit verleden tijd is. Je baby ligt na een badje heerlijk zacht en warm zodat het afdrogen, aankleden en verschonen een ervaring is om samen met je baby van te genieten, in plaats van dat het een haastklus is. 

Bij de ontwikkeling van het Wumby verwarmd aankleedkussen hebben ze duurzaamheid een belangrijke plek gegeven. Niet alleen gebruiken we geen plastic, er zijn stevige materialen gebruikt en bovenal: doordat het kindje warm ligt hoef je de verwarming minder hoog te zetten als je kindje in bad gaat. 

De voordelen:

  • geen traantjes meer
  • super makkelijk in gebruik
  • Al na een minuut op temepratuur
  • heerlijk warm: maximaal 37 graden
  • thermische beveiliging
  • veilig in gebruik
  • zeer laag energieverbruik
  • antislip onderkant
cuddl verwarmde aankleedkussen

Gepersonaliseerd houten speelgoed van Your Little Family

Bij Your Little Family verkopen ze gepersonaliseerd houten speelgoed en vind je houten speelbakken met kinetisch zand en speelrijst. De houten speelbakken worden gepersonaliseerd met naam.

Daarnaast verkopen ze ook handgemaakt pegdolls waarmee je jouw eigen gezin kunt samen stellen.

Afgelopen jaar is ook een houten weekplanner ontworpen en gemaakt. Met deze weekplanner kan Your Little Family ouders en kinderen structuur bieden. En er komt meer, zoals een ramadan aftelkalender met pictogrammen.
Naast deze producten verkopen ze ook nog allerlei andere leuke accessoires.

Handgemaakte t-shirts van By Ferial

By Ferial is een merk dat al 12,5 jaar geleden is opgericht door Ferial de Groot, met voornamelijk handgemaakte producten.
Ze begon oorspronkelijk met herenkleding, maar sinds een jaar of 6 heeft ze dit helemaal uitgebreid met kids en baby kleding / accessoires. 

De kleding heeft stoere prints en is prachtig afgewerkt, kwaliteit kleding.

Vooral de twinning T-shirts voor papa en zoon zijn een hit!

De PIKO een vertrouwde en prikkelarme slaapomgeving voor je baby

PIKO – Rust. Ritme. Regelmaat

De PIKO is een vertrouwde en prikkelarme slaapomgeving voor je baby.Het is slim ontworpen om overal mee naartoe te nemen zodat een prikkelarme en vertrouwde slaapomgeving overal gecreëerd kan worden. De oplossing was al bekend. Nu is rust, ritme en regelmaat ook haalbaar in ons drukke bestaan.

Voor een baby is het fijn om een vaste slaapplaats te hebben. Met een vaste slaapplaats slijten gewoontes beter in en slaapt je baby beter. 
De PIKO kan je gebruiken waar je ook bent: in het wiegje, ledikantje, in de box en zelfs in bed, mits de veiligheidsrichtlijnen in acht worden genomen. 

PIKO – vind je ritme

Daarnaast krijg je met de PIKO slim advies op maat: wanneer je baby huilt wordt dit gemonitord met de PIKO POD, wanneer je baby slaapt kun je zelf invullen via de App. Zo krijg je een compleet plaatje van het ritme van je baby. 
In combinatie met het slaapadvies in de App kom je tot een fijn ritme dat helemaal past bij jou kindje.

Kosten van Piko €499,00. De piko kań versteld worden en tot ongeveer 8 maanden gebruikt worden.

Piko

Optimale bewegingsvrijheid met de nieuwe Stokke Nomi stoel

Stokke kennen we allemaal van de Tripp Trapp. Nu is de oude variant al 50 jaar oud en komt Stokke met een nieuwe moderne versie

Stokke Nomi® is de stoel die kinderen – van alle leeftijden – natuurlijk laat bewegen en actief laat zitten voor comfort en verbinding aan tafel. Met zijn speelse uiterlijk en ingenieuze functie brengt de Stokke® Nomi® stoel een buitengewone stijl en unieke flexibiliteit in huis.

Altijd klaar voor de volgende stap

Dankzij het lichte gewicht is de Stokke® Nomi® stoel overal in huis gemakkelijk te gebruiken. Hij is zelfs zo licht dat je ‘m aan de tafelrand kunt hangen om gemakkelijk schoon te maken na de maaltijd. Het belangrijkste is dat de Stokke® Nomi® stoel, net als al onze andere stoelen, bedoeld is om samen te eten, samen te spelen en een speciale band op te bouwen – vanaf de geboorte tot aan de volwassenheid.

De Stokke® Nomi® stoel heeft een kenmerkend open, organisch silhouet en is naadloos verstelbaar zonder gereedschap. De stoel is altijd klaar voor de volgende stap – zowel voor je kind als voor jou!

Leuk detail: de naam Nomi komt van ergonomisch.

Stokke® Nomi® – samengevat:

  • Naadloos verstelbaar zonder gereedschap
  • Licht en gemakkelijk te verplaatsen of op te hangen aan de tafelrand om schoon te maken
  • Winnaar van de Product Safety Silver Award 2019 van de Europese Commissie
  • Voorzien van antikantelwieltjes
  • Vanaf de geboorte, voor het leven

Je hebt ook de Stokke® Nomi®:

  • Newborn Set | Dichtbij vanaf de eerste dag
  • Baby Set | Dicht bij het plezier
  • Junior | Dichtbij om te leren
  • kussens

Producten van Stokke koop je o.a bij Bol.com.

De Joolz Art + een verbeterde versie van de Joolz Buggy

Joolz introduceert op de beurs de vernieuwde en verbeterde versie van de bekende en bekroonde Joolz buggy; de Joolz Aer+. Dit in het kader van het leven van ouders gemakkelijker maken,

Deze Joolz Aer+ is licht, makkelijk in en op te vouwen en groeit met jouw kindje mee. Het ergonomische zitje ondersteunt de ontwikkeling van je kleine en is gemakkelijk in vlakke positie te  brengen voor de lekkerste dutjes. Bovendien beschermt de extra grote en ventilerende zonnekap je kind tegen  warmte op zonnige dagen. Ideaal voor on the go dus! De buggy is gemaakt met 100% gerecyclede stoffen en dus  niet alleen verantwoord voor je kind, maar ook voor de aarde.

De Joolz Aer+ is te koop in 9 kleuren.

Producten van Joolz koop je o.a bij Bol.com

Nijntje en het sikkelcelfonds

Nijntje kennen we allemaal. Vaak van de velen boekjes van Dick Bruna. Maar Nijntje doet meer. Zo is nijntje ambassadeur van het sikkelcelfonds. Sikkelcelziekte is de meest voorkomende erfelijke bloedziekte ter wereld. Elk jaar komen hier kinderen bij. zonder behandeling wordt 75% van deze kinderen niet ouder dan vijf jaar. Helaas is sikkelcelziekte relatief onbekend, waardoor er niet genoeg middelen beschikbaar zijn voor het verrichten van het broodnodige, baanbrekende onderzoek. Het sikkelcelfonds zet zich in om deze ziekte onder de aandacht te brengen en nijntje wil hen hierbij helpen.

Er zijn speciale nijntje producten te koop voor het goede doel zoals een nina knuffel met maan of een nijntje en nina logeertas.

Op de beurs vind je de leukste Nijntje producten, van de bekende boekjes tot de nieuwste ontwikkelingen.

Meer Negenmaandenbeurs

Naast deze vele stands met alles voor jouw zwangerschap is er natuurlijk meer. Zo zijn er onder andere Masterclasses, er is een Echostand, een fietsparcours en kinderwagen testparcours. Er is een podium en er zijn workshops en een beautyplein

Meer lezen over de negenmaandenbeurs, in deel 1 vind je ook alle deelnemers van de Bloggers Tour.

foto’s lodiblogt/ in dit artikel zie je linkjes staan naar de websites of naar Bol.com, koop jij via de affilate link van Bol.com, dan kost jou dit niets extra’s maar help je mij deze website te onderhouden.

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept