Hoe kies je de perfecte schoen

hoe kies je de perfecte schoen?

Schoenen, we hebben er nooit genoeg. Want al draag je maar een paar schoenen per keer, we willen wel de keuze hebben in wat we dragen. De ene dag willen we nu eenmaal sportieve stappers aantrekken en de andere dag zomerse espadrilles. Wat we willen, is een kast vol met schoenen. Maar hoe kies je nu de perfecte schoen voor jou?

De perfecte schoen bij een merk

Vaak is het zo dat wanneer je de perfecte schoen van een merk hebt gevonden, je niet meer een ander merk wil. Maar je wil misschien wel een ander model. Tenslotte wil jij de ene dag op hakken lopen en de andere dag op sneakers. Gelukkig zijn er genoeg merken die niet een soort schoen maken, maar meerdere verschillende modellen. Zo is er voor elke gelegenheid en kledingstijl schoeisel. Verschillende modellen schoenen vind je ook bij het merk Isabel Marant bij LUTZ.

Van Casuel tot formeel met Isabel Marant

Isabel Marant ken je misschien van de kleding. Dit merk heeft kledinglijnen van casual tot formeel. Met Isabel Marant zie je er altijd stijlvol uit. De kleding vind je in neutrale kleuren, frisse kleuren en felle kleuren, maar ook opvallende prints. Naast een kledingcollectie heeft Isabel Marant dus ook een collectie schoenen.

Welke schoen willen we nu allemaal in de kast hebben staan.

De perfecte schoen bestaat, zeker en is voor iedereen anders. De een loopt liever op casual comfortabele schoenen, terwijl de ander altijd op hakken loopt ( en dit dus comfortabel vindt). Bij Isabel Marant bij LUTZ vind je de perfecte schoen voor elke gelegenheid.

Schoenen die je kan combineren met de Bohemian style

De bohemian stijl, is mijn stijl. En dus draag ik de voor mij perfecte schoen hierbij en dat is de cowboy laars. Deze laarzen horen bij mijn stijl en kunnen zowel casual als formeel. Zomers wissel ik deze laarzen af met espadrilles met sleehak. Dit staat super mooi bij de zwierige rokken en jurken die ik draag en door de neutrale hak, helemaal boho stijl.

Stoere stappers

Loop jij veel, privé of op je werk dan is de perfecte schoon voor jou misschien wel een stoere stapper. Bij Isabel Marant vind jij stoere schoenen waar jij de hele dag op kan lopen en staan. Wat dacht je van een paar zwarte biker boots, met vetersluiting en gesp? Door de hoge pasvorm dragen deze schoenen prettig en vormen helemaal naar jouw voeten. Wil je liever een stoere stapper in een andere kleur, dan kan dat natuurlijk ook.

Sportieve schoenen

Praktisch iedereen heeft wel een paar sportieve schoenen in de kast staan en dat is logisch, want niets draagt zo fijn als een paar sneakers. Voor velen zijn gympies dan ook de perfecte schoen. Voordeel van sneakers is dat je deze in een neutrale kleur kan kiezen, maar ook in een met print. En dat je ze overal mee kan combineren. Je draagt jouw sneakers met jouw favoriete jeans, rok of jurk. En zelf onder een mantelpak kan jij ze dragen. Sneakers kunnen altijd, van een dagje winkelen, tot de natuur in of een avond stappen. Jij zal geen pijnlijke voeten hebben.

De meest comfortabele schoenen

Nu lopen biker boots heerlijk, kan je de hele dag op sneakers lopen maar horen er ook comfortabele schoenen onder het noemer ‘de perfecte schoen.’ Denk maar aan sandalen, met een goed voetbed. Vooral in de zomer zijn dit de perfecte schoenen waar jij de hele dag op kan lopen. Combineer het met een vrolijke zomerjurkje en jij stapt zo van het strand de boulevard op.

Tips voor het kopen van de perfecte schoen

  • Doe je schoen aankoop of pas deze de eerste keer ( bij online winkelen) aan het eind van de dag wanneer je voeten een beetje opgezwollen zijn.
  • Draag met passen dezelfde sokken als die je normaliter draagt.
  • Staar je niet blind op de maat van de schoenen. Zitten ze niet lekker, maar is het wel jouw maat, dan is de maatvoering gewoon anders van die schoen, pas als het mogelijk is verschillende maten en neem de maat die het beste past.
  • Pas op dat je niet te smalle schoenen koopt. Heb je bredere voeten probeer deze dan niet in smalle flatjes te krijgen.

Meer over LUTZ

De perfecte schoen koop je makkelijk online bij Lutz. Wil je liever naar de winkel komen? Dat kan ook. Lutz vind je aan de Herenweg in Vinkeveen. Lutz is een zeer ruim opgezette winkel met een mooie en uitgebreide collectie en professioneel personeel die jou kunnen helpen met persoonlijke wensen.

Wie de schoen past trekt hem aan

Wat de perfecte schoen is voor jou, is heel persoonlijk. Loop je veel, dan zal je eerder kiezen voor comfortabele sandalen of stoere sneakers. Loop je minder op een dag dan kunnen hakken, cowboy laarzen of flatjes prima. Fijn is om voor elke gelegenheid schoenen in de kast te hebben staan. Die ook fijn dragen. Ben je tevreden over een merk, waarom dan switchen? Helemaal wanneer een merk een hele schoenencollectie heeft!

foto lodiblogt- beeldbank/ samenwerking

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept