Negenmaandenbeurs 2023- alles voor jouw zwangerschap. Deel 1

alles voor jouw zwangerschap op de negenmaandenbeurs

Ben jij zwanger of net moeder geworden dan is de negenmaandenbeurs natuurlijk de plek om naar toe te gaan. De Negenmaandenbeurs 2023, vind plaats van 15 t/m 18 februari in RAI Amsterdam. Wil je nu weten wat je hier kan vinden of kan je zelf niet komen, maar ben je wel heel benieuwd naar alles voor jouw zwangerschap en newborn. Je leest het allemaal in dit artikel.

Van zwangerschap tot eerste stapjes

Ideeën voor de babykamer, het geboortekaartje, de nieuwste gadgets, advies van onafhankelijke experts op het gebied van voeding en lactatie, must-have’s voor je uitzet, de liefste en leukste outfits, alle merken kinderwagens en nog veel meer. Je vindt het allemaal op de Negenmaandenbeurs 2023.

Alles voor jouw zwangerschap

Op de beurs vind je alles voor jouw zwangerschap, als je net bevallen bent, maar ook als je al even moeder bent. En ook al heb je alles al in huis, alleen al rondlopen op de negenmaandenbeurs is een feestje. Zoveel mooie bedrijven, trends en handige tips in een beurshal! Kan je nu niet naar de beurs, dan lees je in dit artikel alle trends, innovaties, gadgets, informatie en zo veel meer. Alles voor jouw zwangerschap in een artikel.

De Blogtour

Fleur van Mamasliefste en Miriam van MeervanMir organiseren al een aantal jaren de negenmaanden bloggers tour. Voor mij was het woensdag de derde keer dat ik mee ging. Ook dit jaar was er weer een fantastische tour georganiseerd langs vele verschillende stands. Hier kregen we informatie en demonstraties. In dit lange artikel ( verdeeld in 3 artikelen) vind je alle informatie, trends en must-have’s voor als jij zwanger bent, net moeder bent geworden of kleine kinderen hebt.

Opening van de negenmaandenbeurs

De opening werd dit jaar verzorgd door Mama Deli en voormalig profvoetbalster én moeder Anouk Hoogendijk. Nadat het officiële deel was gedaan, ging de beurs van start.

INCIA natuurlijke verzorgingsproducten

De zoektocht naar natuurlijke verzorgingsproducten begon bij een moeder wiens kindje eczeem had. Zo kwam zij terecht bij INCIA.

INCIA zijn 100% natuurlijke verzorgingsproducten. Bij INCIA adem je geen kunstmatige geur in. Je hebt namelijk geen parfum nodig. De geuren van schone aarde, water en lucht zijn genoeg. ‘Schone’ producten zijn belangrijk voor de natuur, het menselijke bestaan en alles wat het leven mogelijk maakt.

Met INCIA leven betekent aanpassing van jouw levensstijl. Alles dat je lichaam en huid vervuilt, vermoeit en vergiftigt wordt uit het leven verwijderd. 
De producten van INCIA bieden het lichaam en de huid de kans zich te revitaliseren, te helen en te vernieuwen.

Naast Mama & Baby Care, vind je bij INCIA, Sun Care, Personal Care en Home Care.

De producten van INCIA koop je o.a bij Bol.com

INCIA 100% natuurlijke verzorgingsproducten

Wasbare luiers van Happybear diaper

Bij HappyBear verkopen ze wasbare luiers, zwemluiers, wetbags, oefenbroekjes en nog veel meer duurzame producten. De wasbare luier is een duurzaam en gebruiksvriendelijk alternatief voor de wegwerpluier. De luiers zijn gemaakt van duurzame en natuurlijke materialen zoals katoen, bamboe en hennep. Door de zachte binnenkant en absorberende binnenvoering voelt de luier heerlijk aan voor de huid van jouw baby. Hierdoor geven ze ook minder kans op allergische reacties. Ze hebben de mooiste unieke printjes en daarmee zijn ze ook een echte fashion item geworden. 

Je verstelt de maat heel simpel met de drukknopen aan de voorkant, waardoor de luier is te gebruiken vanaf de geboorte totdat het kindje zindelijk is. Nieuwe luiers zijn dus niet meer nodig. De ontlasting vang je op met een handig biologisch afbreekbaar bamboe inlegvel en deze gooi je daarna weg. Er komt dus geen ontlasting in de luier.

Vaak beginnen ouders met wasbare zwemluiers wanneer ze aan wasbare luiers willen beginnen. Ze zijn namelijk erg toegankelijk en handig in gebruik en een makkelijke eerste stap. Ze zijn compact en in maat verstelbaar, net zoals onze wasbare luiers. De nieuwe zwemluiers hebben een klittenband sluiting en een zachte fleece binnenkant, waardoor ze nog handiger in gebruik zijn en natuurlijk lekker zacht voor de billetjes. Je koopt de zwemluier in one size en hebt er maar twee nodig ( voor als er een nat is). Ze zijn er in leuke printjes.

Zwemluiers van Happybear vind je bij Bol.com

Waarom wasbare luiers

Wasbare luiers zijn beter voor het milieu, je bespaart een hoop afval. Je bent goedkoper uit, want wasbare luiers koop je maar één keer. Wasbare luiers zijn een gezonde keuze door het gebruik van natuurlijke materialen. Kinderen zijn eerder zindelijk, ze merken namelijk wat er gebeurt.

Dolly Bakfiets, de ideale familiebakfiets

De Dolly bakfiets is de familiebakfiets die je helemaal zelf samen kan stellen. De bakfiets is compleet maar je kan de kleur van de bak en frame van de fiets zelf samenstellen. Dolly Bakfietsen heeft een service aan huis.

Welke kleur kies jij?

Thule Yepp 2 Mini en Maxi fietszitjes

Thule kennen velen van de dakkoffers, maar ze hebben zoveel meer. Denk aan backpackt, fietsendragers of daktenten, maar ook voor baby’s en kinderen is Thule een heel bekent merk. Zo hebben ze kinderwagens, fietstrailers en fietszitjes. En met deze fietsszitjes staan ze ook op de negenmaandenbeurs.

Het iconische Thule Yepp 2 fietszitje heeft een modieuze twist gekrege met nieuwe tijdloze kleuren en een belangrijke design update die nog meer slimheden kent. Zowel de voor- als achterzitjes blinken uit in gebruiksgemak, zijn snel en stevig te monteren en zitten comfortabeler dan ooit tevoren.

De zitjes hebben een zachte, waterafstotende en schokabsorberende, geventileerde EVA zitting, ook wel bekend als het zachte crocs materiaal. De hoofd-, arm- en voetbescherming steken boven de nieuwe normen uit en hebben een optimale geometrie. De rugleuning kent twee zachte schouderbandjes waardoor de kindjes comfortabel zitten en niet afglijden. De Thule Yepp 2 Mini en Maxi zijn bestand tegen weer, wind en ook ijsjes waarbij de zitting eenvoudig schoon te maken is. En waar ze bovendien in uitblinken is het zitcomfort voor jouw kindje

De Thule Yepp zitjes zijn ontworpen en getest voor kindjes vanaf 9 maanden waarbij de Mini tot 15kg draagkracht heeft en de Maxi tot 25 kilo. Hierdoor kan je een stoeltje zo een zes jaar voor jouw kindje gebruiken (en daarna weer doorgeven)

Zorg voor extra comfort voor je kindje met een windscherm en slaaprol.

Prijs: Thule Yepp 2 mini € 119,95; Thule Yepp maxi: € 139,95. Thule producten waaronder de Yepp 2 fietszitjes koop je o.a bij Bol.com

Thule Yepp 2 fietszitjes

Little Dutch

Little Dutch staat voor geluk, gezin, liefdevol en mooie producten. Ze hebben twee nieuwe vintage collecties: vintage little flowers en vintage sunny stripes. Daarnaast is er ook vintage speelgoed gelanceerd. Dit is speelgoed in prachtige, natuurlijke kleuren.

De items uit de collectie Vintage Little Flowers van Little Dutch zijn verrijkt met een prachtige, vintage bloemenprint. Het beste van vroeger gecombineerd met het frisse van nu! De collectie bestaat onder andere uit speelgoed in vintage kleurtjes, textielproducten (zoals slaapzakken, swaddles en dekbedovertrekken), een mooie kledinglijn én een collectie samen met nijntje. De Vintage bloemenprint kan perfect gecombineerd worden met de nieuwe kleuren Pure Mauve en Pure Soft Pink.

De items uit de collectie Vintage Sunny Stripes van Little Dutch zijn verrijkt met een prachtige, vintage streepjesprint. Het beste van vroeger gecombineerd met het frisse van nu! De collectie bestaat onder andere uit speelgoed in vintage kleurtjes, textielproducten (zoals slaapzakken, swaddles en dekbedovertrekken), een mooie kledinglijn én een collectie samen met nijntje. De streepjesprint kan perfect gecombineerd worden met de nieuwe kleur Pure Soft Blue.

De collectie van Little Dutch vind je ook bij Bol.com

Sun, Smart en Suitable tenue de soleil

Bescherm jouw kindje tegen de zon met Tenue de Soleil. Met zonnecrème en UPF 50+ Swimwear voor jouw kids en jezelf.

De zonnecrème is:

  • goed beschermd
  • goed smeerbaar
  • laat geen witte waas achter
  • waterbestendig
  • twist dop dus de dop raak je nooit meer kwijt
  • vanaf maart te koop bij Etos

Hoogst mogelijke bescherming, heel makkelijk smeerbaar

Met de lancering van een zonnecrème wil Tenue de Soleil ® bijdragen aan een verdere verlaging van het gezondheidsrisico. De zonnecrème heeft SPF-factor 50+, wat staat voor de hoogst mogelijke bescherming. In lijn met het duurzame karakter van het merk is de samenstelling 100% natuurlijk. De crème maakt gebruik van non-nano zinkoxide, een natuurlijk UV-filter. Het filter maakt een beschermlaagje op de huid aan dat zonnestralen weerkaatst.

De zonnecrème is verkrijgbaar in een 75ml (€19,95) en een 150ml (€29,95) tube.

Tenue de Soleil beschermingskleding koop je ook bij Bol.com

Pampers de luier voor newborn

Pampers luiers zijn vaak de eerste luiers die je koopt. Logisch want het merk Pampers is zo bekent.

Premium Protection is de zachtste luier met de beste bescherming voor de gevoelige huid. De absorberende DermaComfort toplaag houdt vocht van de huid weg en helpt kleine ongelukjes voorkomen:

  • De superabsorberende kern absorbeert het vocht onmiddellijk en houdt je baby tot 12 uur lang droog en beschermd.
  • De zachte en rekbare zijkanten passen zich aan het buikje van je baby aan en voelen superzacht aan op de huid.
  • Met een navelvriendelijke uitsparing. Beschermt je baby’s gevoelige buikje met een comfortabele pasvorm rond de navel. 
  • En met een zachte en ademende buitenlaag
  • Klinisch en dermatologisch getest
  • Garantie dat luiers veilig zijn en zorg dragen voor de babyhuid.

Op de Etos Website vind je de negenmaandenbeurs actie.
Registreer je hier voor de Pamper Club.

Meld je aan en ontvang 50% korting op luiers*

*Geldig op Premium Protection en Harmonie maandbox (maat 1 & 2) in bundel aankoop met Harmonie Aqua billendoekjes.

Naif

Bij Naif geloven ze in een wereld waar alleen de beste ingrediënten worden gebruikt voor de babyhuid. Naïf verzorgingsproducten zijn gemaakt met natuurlijke ingrediënten. Je huid behandel je met liefde. Daarom bevat Naïf verzorging alles wat de huid écht nodig heeft. Dermatologisch getest en zonder microplastics, minerale oliën of siliconen.

Bij Naif vind je alles voor baby & kind, zwangeren, hem & haar. Nu ook in navul verpakking.

De verzorgingsproducten van Naif koop je oo bij Bol.com

Duurzaam en natuurlijk ouderschap met Hey Mama Lou

Hey Mama Lou is een winkel en webshop waar je mooie duurzame producten kan kopen, producten voor moeder en kind. De focus ligt op natuurlijk ouderschap waar het dragen van je kindje voorop staat. Daarom is er ook altijd een draagconsulent aanwezig in de winkel.

Daarnaast hebben ze prachtige wollen artikelen van We Are Wovens, zoals bodywarmers voor het hele gezin. Ook verkopen ze heerlijk dekens van 100% wol net als onderleggers voor het wiegje of ledikant. We Are Wovens produceert alles zo duurzaam mogelijk, dus de draagzakken zijn allemaal van organic cotton en de wol is mulsing free. 

Bij Hey Mama Lou vind je onder andere het Nederlandse merk Toffe kids. Toffe kids heeft eigen gemaakte kleding . Maar ook vind je in de winkel en website o.a. speelgoed en shampoo bars.

Yummygums geeft smaak aan je gezonde routine met lekkere vitamine gummies

Yummy Gums zijn Fruitige gummies met vitamines en mineralen. Deze gummies supporten jouw gezonde levensstijl. Goed voor jezelf zorgen en gezond leven. Dat het belangrijk is, staat voorop. Maar makkelijk vol te houden? Niet altijd. Het doel: gezonde gewoontes leuk maken. En lekker. Met heerlijke smaken, knallende kleuren en veel energie.

Door Yummygums kijk je uit naar je gezonde routine met de allerlekkerste vitamine gummies die jou ondersteunen in je (gezondheids)doel. 
Of dit nu voor, tijdens of na je zwangerschap is, we hebben producten voor het hele gezin om van te genieten!

De Yummy Gummies zijn Vegan en vrij van kunstmatige smaak-, kleur- en geurstoffen.

 

Yummygums Mommy: Dé zwangerschapsvitamine gummie met foliumzuur

Yummygums Mommy is een lekkere suikervrije vitaminegummie met frambozensmaak, die alle belangrijke vitamines bevat die je lichaam nodig heeft vóór, tijdens en na de zwangerschap. Deze gum bevat een verhoogde dosering foliumzuur en vitamine D3 die officieel wordt aangeraden door De Gezondheidsraad. Zo wordt jouw lichaam en de ontwikkeling van je baby ondersteunt. Deze Yummygums zijn vegan, 100% natuurlijk, vrij allergenen en kunstmatige kleur- en smaakstoffen. 

Yummygums Kids: Speciale multivitamine voor kinderen 

Yummygums Kids zijn suikervrije gummies in aardbeiensmaak die 12 belangrijke vitamines en mineralen bevatten, waaronder een hoge dosering vitamine B12 en vitamine D3. Ze ondersteunen het energieniveau en de weerstand van je kind en zijn belangrijk voor sterke botten en tanden. Ze zijn vegan, 100% natuurlijk, vrij van allergenen en kunstmatige kleur- en smaakstoffen. 

Yummygums Hair: Powerboost voor haar, huid en nagels

 Yummygums Hair is een lekkere vitaminegummie die een boost geeft aan haar, huid en nagels. Ze bevat alle belangrijke micronutriënten om je haar, huid en nagels te ondersteunen, zoals biotine, selenium en bamboe-extract. Yummygums Hair ondersteunt mooi, gezond en beter groeiend haar, gaat haarbreuk tegen, geeft een stralende huid en zorgt voor sterke nagels. Yummygums zijn vegan, 100% natuurlijk, vrij allergenen en kunstmatige kleur- en smaakstoffen. 

Er is nu ook Omega- vegan, vitamines voor het hele gezin!

Meer Negenmaandenbeurs

Naast deze vele stands met alles voor jouw zwangerschap is er natuurlijk meer. Zo zijn er onder andere Masterclasses, er is een Echostand, een fietsparcours en kinderwagen testparcours. Er is een podium en er zijn workshops en een beautyplein.

Meer lezen over de negenmaandenbeurs

Hier vind je de blogs van alle bloggers van de bloggerstour 2023: MeervanMir, KiDDoWZ, MamaScrapelle, Go Gracy, Mamagisch, Travelgirls, Liefs Marielle, Thuisleven, Kidshoekje, Mama’s liefste, Tips voor Mama, Favoriete Plekje, Papa’s Wereld, ToddleCake, Peggy Kegel, Passievrouwen.

foto’s lodiblogt/ in dit artikel zie je linkjes staan naar de websites of naar bol, koop jij via de affilate link van Bol.com, dan kost jou dit niets extra’s maar help je mij deze website te onderhouden.

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept