The Perfect Valentine Gift vind je hier

The Perfect Valentine Gift Guide vind je hier

Nog even en het is weer Valentijnsdag: You love it of You hate it! Ben jij fan van deze dag dan heb ik hier The Perfect Valentine Gift Guide voor jou. Van culinaire hoogstandjes tot cosmetische producten. Doe er jouw voordeel mee!

The Valentine Gift Guide

Met Valentijnsdag op de planning, mogen we massaal weer de winkels afstruinen en op het internet rond surfen om onze geliefde met het perfecte Valentijns cadeau te verblijden. Om je heel wat stressmomenten te besparen, heb ik hier de leukste Valentine gifts voor jou op een rijtje gezet. Van make-up producten voor de perfecte Valentijns look, tot een stijlvolle broodrooster voor een Valentijns ontbijtje op bed.

Als het maar roze is

Mij heb je al met roze, ik ben dol op deze kleur en ben dan ook helemaal fan van de roze artikelen waar ik hier over schrijf. Zo is de broodrooster een pareltje en zou ik de Babor Power Blush Jewels alleen al in de badkamer willen hebben staan voor de kleur. Maar er is nog veel meer en niet alleen cadeaus, ook herinneringen om te maken, denk maar aan een nachtje samen weg!

Babor Power Blush Jewels

Verras jouw vriendin of vrouw met Babor Power Blush Jewels. Deze Power Blush zorgen voor elegante highlights. De kleine poedersteentjes in tedere, heel mooie rosé-koper-tinten en met een zachte, fijngebakken formule, brengen de wangen tot leven en geven het gezicht contour. De zijdezachte textuur van de elegante poederjuwelen kleeft perfect en kan met een blush-penseel in lagen worden aangebracht.

Deze Power Blush Jewels kosten €24,90

Alleen voor de kleur wil je deze parels toch al hebben?

BaByliss- Curl and Wave Trio

De BaByliss Curl & Wave Trio is een salonwaardige stylingtool met 3 verwisselbare cilinders waarmee je krullen, golven en een beachy getextureerde finish kunt creëren. Het perfecte cadeau voor hen die graag met verschillende haarlooks experimenteren. Geen bad hair day tijdens het Valentijns diner

De BaByliss Curl and Wave Trio kost € 89,90,-

Cuisinart -2 slice toaster

Een ontbijtje op bed op valentijnsdag, romantischer wordt het niet toch? Maar wat zet je dan op het dienblad? Met de Cuisinart broodrooster in de prachtige roze kleur zorg je voor de perfecte toast voor je geliefde en jezelf. Samen gezellig én romantisch uitgebreid ontbijten. Echt even tijd voor elkaar.

De 2 slice toaster van Cuisinart kost € 89,90,-

Een broodrooster in de kleur roze is toch het Valentijnsdag cadeau om te geven en te krijgen.

W Hotels -WOW Exchange

The perfect Valentine Gift is The Perfect Valentine getaway! Wat is er nou lekkerder dan een nachtje weg in eigen land! Duik samen de AWAY spa in met een lekkere massage, daarna een drankje in de W lounge en afsluiten met een romantisch filmpje in bed!overnachting vanaf €402,-per nacht

Salt of the Earth -Deodorant roll-on Lavender + Vanilla

Cosmetica is altijd The Perfect Valentine Gift en dan denk je misschien meteen aan parfum maar een goede (duurzame) deodorant, daar verras je jouw valentijn ook zeker mee. Met de roll-on deodorants van Salt Of The Earth breng je de warme dagen okselfris door.

Inhoud, 75ml: € 6,99 ,-

The perfect valentine Gift

SOFACOMPANY -Rose Bubblegum Firenze

Hoe gaaf is deze roze bank? En zeker niet alleen als The Perfect Valentine Gift! Rose is een heel bijzondere bank. Sculpturaal, organisch en vrij onweerstaanbaar. Met haar kleine linkszijdige chaise longue/afgeronde hoek is er genoeg ruimte om samen met jouw valentijn op de bank neer te ploffen. Want laten we nou eerlijk zijn is er iets beters dan samen op de bank, onder het genot van een grote bak popcorn en een geweldige film?

De Rose Bubblegum Firenze kost € 999,-

Hoe gaaf is deze roze bank?

G.M Collin -Sensiderm Créme

Groot fan ben ik van de Zijdezachte Sensiderm crème . Een crème die maximaal comfort biedt voor de gevoelige huid. De crème vermindert zichtbaar roodheid van de huid en het brandende gevoel en zorgt voor onmiddellijke verzachting. Een verzorgingsproduct die eigenlijk bij iedereen in het badkamer kastje zou moeten staan.

Inhoud 50ml: € 52,90,-

sensiderm cream van G.M. Collin voor de rode huid ook the perfect valentine gift

Verras jouw Valentijn

Of je jouw Valentijn nu verrast met een bloemetje, parfum, een weekendje weg of een etentje. Het gaat natuurlijk om het gebaar en wat The Perfect Valentine Gift is voor jou, heeft vooral met liefde te maken. Elke dag moet je elkaar toch even laten weten dat je om elkaar geeft en deze dag doen we dat gewoon net even extra.

foto’s beeldbank/ lodiblogt/ uitgelichte foto gratis afbeelding van NoName_13 via Pixabay

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept