Wat dragen kinderen anno 2023- alles over hippe kinderkleding

wat dragen kinderen anno 2023? De kindercollectie van dit jaar

Zie je veel verandering in de kleding die kinderen dragen? Komt mode weer terug en zie je veel andere kleuren? Wat dragen kinderen anno 2023. Waar voelen ze zich goed in, wat is betaalbaar en wat is hip? Ik zocht het uit.

Wat dragen kinderen anno 2023

Terugkijkend naar foto’s van mezelf van vroeger dan denk ik vaak ‘Dat is ook niet modern.’ Maar voor die tijd was het helemaal hip. Mijn kinderen zullen later vast hetzelfde denken. Ook zie ik dat de kleding die ik vroeger als kind droeg, nu weer helemaal ‘in’ is, denk aan de broeken met wijde pijpen uit de jaren ’70. Kinderkleding verandert en gaat met de tijd mee. Gelukkig maar zou ik willen zeggen. Al komt ook alles toch ook weer terug. En dat zie je ook in wat kinderen dragen anno 2023.

Discussies bij het aankleden

Kinderen groeien zo snel, je blijft kinderkleding kopen en gelukkig maar, want veel moeders vinden het helemaal niet erg om voor hun zonen en/ of dochters te mogen shoppen. Vaak slaag je beter voor hippe kinderkleding dan een broek of jurk voor jezelf. Kinderkleding kopen gaat makkelijk zolang de kinderen jong zijn, maar zodra ze zelf willen bepalen wat ze dragen, kan het nog wel eens strijd worden in huis. Jonge diva’s die alleen naar school willen in hun Elsa jurk. Stoere jongens die hun lekker zittende joggingbroeken elke dag aan willen. Kinderen hebben steeds meer een stem in wat ze dragen, zien kledingstijlen op YouTube die ze na willen doen of hebben bepaalde kleuren die ze graag dragen.

Wat is nu hippe kinderkleding

Dit jaar zien we heel veel vrolijke kleuren. Waarbij je voor meisjes mooie jurken in pastel kleur voorbij ziet komen voor in de zomer en voor nu in de winter en lente ook veel aarde tinten. Ideaal want deze aarde tinten zijn prima te combineren met elke andere kleur. Je ziet stoere jeans en leuke sportieve sweatpants in zowel warme kleuren als ook die pastelkleuren. Ook de flair pants zijn helemaal hip dit jaar. Combineer de broek met een vrolijke top met rushes en je dochter is helemaal trendy! En dragen ze liever leggings, de leatherlook leggings kunnen weer helemaal dit jaar. Een warme sweater erbij en ze stelen de show op school.

Waar kan ik mijn zoons blij mee maken

Jongens dragen anno 2023 natuurlijk net als meiden, precies wat ze willen. Dat zie ik zelf met mijn puber jongens, die het liefst een jeans of joggingbroek dragen met een lekkere warme sweater. Kijk je naar de kindercollecties online dan zie je momenteel veel stoere kleding, een leuke vlotte joggingbroek en bijpassende hoodie. Maar ook zie je stoere hippe jeans of sweatpants in alle mogelijke kleuren. Dit jaar zie je ook weer veel prints terug op shirts en sweaters. Stoere prints of teksten. Qua kleur zie je voor de jongens mode veel marine blauw, rood maar ook camel kleuren.

Wat trek ik de allerkleinsten aan

Kleding kopen voor kinderen is leuk, maar shoppen voor baby’s is natuurlijk de bomb! Hoe genieten is het om die kleine kleertjes in je handen te houden en te bedenken dat jouw kindje dat gaat dragen. Voor baby’s vind je anno 2023 ook weer veel kleur en warme en zachte stoffen. Een prettig dragende broek met elastiek en een warme soft sweater. Babykleding is er vaak in wat rustigere kleuren zonder al te veel print en ook de neutrale kleren zie je weer veel terug.

Betaalbare kinderkleding

Denk je bij hippe kleding, meteen aan hippe merken, dat hoeft zeker niet. Hippe merken kunnen prijzig zijn, maar hippe kinderkleding vind je in alle prijsklassen. Ga online op zoek naar de kleding die kinderen anno 2023 het liefste dragen. Laat je inspireren, door de laatste mode, kies samen met jouw kindje de mooiste kleuren uit en laat jouw kinderen kind zijn en dragen wat ze graag willen, ook al is dat die prinsessenjurk als ze naar school gaan.

foto gratis afbeelding van Baby Natur on Unsplash / samenwerking

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept