Warm, zacht en kleurrijk- de kledingtrends van dit jaar

wat zijn de kledingtrends van dit jaar?

Hoewel veel mensen vaak opzien tegen de herfst en de winter, kunnen ze vaak wel genieten van het cosy gevoeld dat je krijgt in deze periode, denk aan een dekentje op de bank, kaarsjes aan en warme chocolademelk. Het liefst hebben we dan ook kleding aan waar we helemaal in weg kunnen kruipen. Deze herfst en winter zitten we wat dat goed. Wat zijn de kledingtrends van dit jaar. Ik zet het hier op een rij.

Warme kledingstukken is een must

Nu de energie- en gaskosten oplopen, zeggen al velen dat ze dit jaar de verwarming zeker niet hoger zullen zetten dan nodig. We zullen eerder kiezen voor het aantrekken van een warme trui. Wat dat zitten we goed met de kledingtrends van dit jaar, De modetrend is namelijk, warm, zacht en kleurrijk. Wat zeker een ‘must have’ in de kast is, is een coltrui dames. Niet alleen is een coltrui lekker warm, het staat ook nog eens super hip.

Altijd warm met een coltrui

Een coltrui is bij veel dames favoriet en dat is logisch. Een coltrui is een kledingstuk die zowel een beschaafde en chique uitstraling geeft. Het is net hoe je het combineert. Stoer met een jeans of netjes met een strakke rok. Een coltrui is lekker zacht en warm, ideaal voor ’s avonds op de bank.

Een accent voor bij mijn kleding

Wat ook een van de kledingtrends is dit jaar, is een dames gilet. Een dames gilet is ook wel te herkennen als een jas of vest zonder mouwen. Met een gilet zorg je niet alleen dat je het extra warm hebt, het staat ook super stijlvol.

Een gilet dames geeft net dat extra aan je kleding, is lekker zacht en warm. Je kan kiezen uit verschillende materialen en lengtematen. Draag eens een lang gilet over een blouse en nette broek, of ga voor sportief en kies voor een korte dames gilet over een t-shirt. Een gilet staat sportief op een jeans en netjes en modieus op een pantalon.

Als je graag een blouse draagt

De blouse is een veelzijdig kledingstuk en daarom ook een van de kledingtrends van dit jaar. Draag een blouse dames tijdens het werken, een afspraak met vriendinnen of een chique diner. Zeker op kantoor is een blouse voor dames een ideaal kledingstuk, netjes en gekleed. De klassieke uitstraling is perfect voor als je representatief voor de dag wil komen.

De Kledingtrends van dit jaar

Dat de kledingtrends van dit jaar kleurrijk zijn, spreekt mij erg aan. Ik draag eigenlijk altijd de bohemian stijl en mijn zwierige lange kleurrijke jurk combineer ik met een leuk gilet, mijn vrolijke rok met een warme coltrui of chique blouse. De kledingtrends dit jaar zijn casual en goed te combineren met de kleding die je al in de kast hebt hangen, warm en duurzaam dus.

Lees ook: Wat is de ideale jas voor de koude wintermaanden.

foto’s beeldbank, gratis afbeelding via Pixabay/ samenwerking

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept