Salt of the Earth: dé nummer 1 in natuurlijke deodorant

Salt of the Earth: dé nummer 1 natuurlijke deodorant

Gebruik jij graag natuurlijke verzorgingsproducten, dan mag de frisse geur Ocean & Coconut van Salt of the Earth eigenlijk niet in jouw badkamer ontbreken. Een natuurlijke deodorant waar ik wel even aan moest wennen. Je lees hier mijn ervaring met deze deo.

Nog even dat zomerse vakantiegevoel vasthouden

Is jouw vakantie ook voorbijgevlogen? Geniet dan nog even heerlijk lang na en waan je op tropische resorts met de frisse geur Ocean & Coconut van Salt of the Earth: dé nummer 1 marktleider op het gebied van natuurlijke deodorant.Deze gloednieuwe deodorant in de geur Ocean & Coconut van Salt of the Eart heeft als basis de geur van sandelhout en kokosnoot en frisse accenten van meloen en citrus. Deze frisse geuren doet je denken aan de oceaan. Deze gender neutrale geur is voor iedereen.

Ocean & Coconut Deodorant

De deo is 100% natuurlijk en samengesteld op basis van minerale zouten, magnesium en Aloë Vera. Deze deodorant beschermt langdurig zonder witte strepen achter te laten op jouw kleding en is bovendien na- vulbaar met de Salt of the Earth Ocean & Coconut Deodorant Refill. Deze deodorant is niet getest op dieren en geschikt voor veganisten en vegetariërs.

  • 100% natural ingredients
  • Vegan society approved •
  • Cruelty free
  • Long lasting protection
  • No white marks on clothes
  • Eco-friendly packaging solutions

Over Salt of the Earth

Salt of the Earth maakt sinds 1993 milieuvriende- lijke, natuurlijke huidverzorgingsproducten en is dé nummer 1 op het gebied van natuurlijke deodorant. Ze ontwikkelden diverse serie deo’s die je op een natuurlijke manier tegen ongewenste zweetgeuren beschermen. Alle Salt of the Earth deodoranten bevatten huidverzorgende Aloë Vera en die met een geurtje bevatten daarnaast ook botanische extracten en essentiële oliën.

GLOBAL GREEN BEAUTY AWARDS 2020

Als toonaangevend merk in de branche heeft Salt of the Earth een reeks bekroonde deodorants. Om een zo laag mogelijke impact te hebben op het milieu zijn er ook navullingen ontwikkeld. Dat de Ocean & Co- conut een ware must have is, onderstreept het feit dat deze natuurlijke deodorant spray de eerste prijs won in de categorie ‘Best Natural Body Product’ bij de Global Green Beauty Awards 2020. Één ding is zeker: met Salt of the Earth maak jij je geen zorgen meer over het milieu én je huid.

Gebruik: Breng aan op de huid na het douchen of baden

Verkrijgbaar bij:

Spray 100ML €6,99 | Roller 75ML €6,48 | Refill 500ML €26,70 https://www.biggreensmile.nl

Duurzame natuurlijke producten

Ik gebruik graag duurzame producten en minder plastic afval. En deodorant die natuurlijk is past daar helemaal bij. Nu kreeg ik de Ocean & Coconut deodorant van Salt of the Earth om te proberen. Ik gebruik hem nu een tijd en vind deze deo roller prettig in gebruik. Door de smalle kop van de roller gebruik je nooit te veel deodorant. De roller is na het aanbrengen eigenlijk meteen droog onder je armen, hierdoor komen er geen plekken of strepen in mijn kleding en ook bij flinke inspanning blijft het droog onder mijn armen.

Het enige waar ik aan moet wennen, is dat deze deo minder geur heeft. De geur is zacht en mild, maar vrij neutraal. Hierdoor merk ik zelf dat ik halve wegen de dag toch iets van zweet ruik. Ik doe dan nog een beetje deo op en ga weg verder door. Ondanks dat vind ik de voordelen, ook van de mogelijkheid tot refill positief!

Lees ook: Duurzame wattenschrijfjes.

Lees ook: Een shampoo bar- minder plastic afval.

deodorant

Een natuurlijke deodorant

Ondanks dat de deodorant minder geur heeft dan ik gewend ben, vind ik deze deo prettig in gebruik. Doordat het meteen droog is geeft het geen witte strepen op kleding. Omdat je bij deze deo ook een navulling kan kopen, gebruik je minder plastic verpakkingen, daar ben ik weer groot voorstander van.

Lees ook: Meer natuurlijke verzorgingsproducten.

foto’s lodiblogt/ beeldbank

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept