Geniet van een minivakantie bij blooming hotel

Geniet van minivakantie bij blooming hotel

Ben jij wel toe aan een volledig verzorgde minivakantie? En dan wel een waar het je aan niets ontbreekt? Dan is blooming hotel in Bergen Noord-Holland misschien wel de plek voor jou!

Geniet van een volledig verzorgde minivakantie

Ben jij wel toen aan welverdiende shortbreak aan de Noord-Hollandse kust waarbij het je aan niets ontbreekt? Denk dan eens aan blooming hotel in het bosrijke Bergen. Dit hotel biedt alles wat je nodig hebt voor een ontspannen meerdaags verblijf.

Culinaire verrassingen

En met alles bedoelen ze ook écht alles! Want met het nieuwe ‘Every day a blooming day’ arrangement krijgt het begrip staycation een geheel nieuwe betekenis. Van culinaire verrassingen en een ontspannen saunabezoek tot aan eindeloze fietstochten in de prachtige natuur en proosten met wijn op de kamer. Vanaf het moment dat je een voet over de drempel zet totdat je geheel uitgerust weer uitcheckt word je dag en nacht in de watten gelegd.

Every day a blooming day

Vakantie is pas écht vakantie als je zorgeloos kan genieten. Daarom is alles bij het ‘Every day a blooming day’ arrangement tot in de puntjes geregeld. Het meerdaagse arrangement staat garant voor een ontspannen verblijf. Geniet iedere dag van een uitgebreid ontbijt, lunch to go én een diner in het nieuwe Restaurant Zandhoeve, het hart van het hotel. Daarnaast zijn luxe bites en drankjes inbegrepen. Tot in de late uurtjes proosten op je welverdiende vakantie doe je in je blooming room met de fles wijn die je dagelijks ontvangt.

Meerdaags verblijf

Tijdens een verblijf van twee, drie, vier of vijf nachten heb je alle tijd om te genieten van al het moois dat blooming te bieden heeft. Begin je dag goed en neem een duik in het binnenzwembad of kom volledig tot rust in de sauna. Op naar buiten! Tussen het groen en de zingende vogels komen natuurliefhebbers niets tekort in Bergen. Bij blooming hotel liggen zowel het strand van Bergen aan Zee als het bos van Schoorl aan je voeten. Het hotel is het startpunt van talloze fietsroutes. Daarom heb je bij dit arrangement de beschikking over een fiets om de prachtige omgeving te ontdekken. O, en vergeet niet je Dopper te vullen die je bij het inchecken ontvangt. Zin om cultuur te snuiven? Breng een bezoek aan Museum Kranenburgh of geniet van een dagje shoppen in Bergen.

Staycation op maat

Bij blooming staan jouw wensen voorop – of je nu alleen tot rust wil komen, samen wil ontspannen of met het hele gezin wil genieten van een vakantie in eigen land. Daarom is het arrangement te boeken voor verschillende kamertypes. Met twee personen kun je twee dagen all-in genieten voor €375,-. Kijk voor meer informatie over het arrangement en alle prijzen op de site .

Geniet van minivakantie bij blooming hotel

Informatie over blooming hotel

Adres: Duinweg 5, 1861 GL Bergen
Email: welcome@weareblooming.com
Telefoon: +31(0)72-5820520
Website: weareblooming.com
Facebook: https://www.facebook.com/weareblooming
Instagram: https://www.instagram.com/weareblooming

Er even helemaal tussenuit

Dus ben jij er wel even aan toe om er helemaal tussenuit te zijn? Nu, met de feestdagen of het nieuwe jaar en wil je optimaal genieten dan is blooming hotel, misschien wel de plek voor jou!

foto’s beeldbank

Meer artikelen

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept