Outfits voor de feestdagen- Bristol

Ben jij al klaar voor de feestdagen? Want al zullen we dit jaar de dagen misschien heel anders vieren. Leuke outfits voor de feestdagen kunnen we nu misschien wel extra gebruiken en waarderen. Glitter en Glamour vind je bij Bristol.

Outfits voor de feestdagen

Vier dit jaar de feestdagen in outfits van Bristol. Je vind hier voor het hele gezin Glitter en Glamour. Want laten we wel zijn, glitters zijn een must als het gaat om mode voor de feestdagen. En hoewel alles dit jaar een beetje anders gaat, verandert daar niets aan. Daarom komt Bristol deze feestdagen met een collectie met lekker veel glitter en glamour voor het gehele gezin. Van rokken en jurken vol glitters tot een reeks stijlvolle schoenen. 

Party kleding

Ook dit jaar gaan we er gewoon weer een feestje van maken met de outfits voor de feestdagen van Bristol. En daarbij kan een nieuwe party outfits zeker niet ontbreken. December is een maand vol glitter en glamour. Stijlvol, chique en met a bit of sparkle.

outfits voor de feestdagen- Bristol

Stralen met kerst

Glitters, glitters en nog meer glitters! Dat zien we toch allemaal graag in je outfits voor de feestdagen? Met een rok of broek vol glinstering als je beweegt, of met een paar glitter pumps, in nude of zwart, die de show stelen met iedere stap die je zet. Ga je liever voor een klassieke little black dress? Ook die vind je terug in deze collectie van Bristol . Combineer ‘m met een paar zwarte enkellaarsjes en een bijpassende tas en je bent helemaal ready to party. Of ga voor a touch of gold met een paar mooie gouden hakken met bandjes. 

Feestelijk aan het diner

Ook de mannen zitten straks feestelijk aan het diner. Ga de klassieke weg met een blazer en een hagelwit overhemd of combineer een mooie jeans met een paar blauwe of bruine veterboots. Maak het geheel af met een stijlvolle leren riem.  

Twinning is winning

Ja, ook met outfits voor de feestdagen! De jongere en oudere meisjes stelen net als mama de show in een mooie zwarte jurk met doorschijnende mouwen. Of laat ze shinen met een glitterbroek en stijlvolle boots. En match je zoon met zijn papa door te kiezen voor een mooi wit overhemd. Je maakt zijn outfit helemaal af met een strik!

Juist nu zorgen voor een feestje

Hoe de feestdagen ook zullen zijn, zorg er zelf voor dat je er een feestje van maakt. Door je leuk aan te kleden, voel jij je meteen een stuk beter en al zijn we dan misschien niet samen met de hele familie, met het gezin mooi aangekleed aan tafel is ook een feest!

foto’s beeldbank

Meer artikelen

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept