City Western Laarzen- dé trend van dit seizoen

City Western Laarzen

City Western laarzen zijn dé trend van dit seizoen. Logisch want deze laarzen kan je met al je outfits combineren. Waar gaat jouw voorkeur dit najaar naar uit? Ben jij van de hoge laarzen, elegante enkellaarsjes of ga je liever voor stoere schoenen?

Wat voor schoenen draag jij?

Wat draag jij het liefste in de herfst en winter? Draag jij het hele jaar door hakken en kies je voor enkellaarsjes? Of ben je meer van de platte schoenen? Voor iedereen is er online en in de winkels genoeg te vinden. Mijn voorkeur gaat uit naar enkellaarsjes en dan vooral City Western laarzen. Waarom? Omdat deze helemaal bij de mijn stijl passen en prima te combineren zijn met mijn favoriete outfits.

City Western Laarzen

City Western oftewel cowboylaarzen zijn enkellaarsjes voor in de stad. Vaak voorzien van een subtiele of uitgesproken western look en helemaal de trend in schoenen dit jaar! En dat is helemaal niet raar, want deze laarzen staan niet alleen heel stoer, ze lopen ook erg fijn.

Schoenen met hak

Bij City Western Laarzen kan je denken aan schuin lopende hakken, afgeronde schachten, puntige neuzen en bijzondere stiksels. Deze enkellaarsjes geven een stoer accent aan je outfits. En juist door de stevige schuin lopende blokhakken en dempende zolen zijn deze populaire schoenen: ‘made for walking’ en leg je met gemak afstanden af zonder last te krijgen van je voeten.

Het voordeel van cowboylaarzen

Het voordeel van cowboylaarzen is dat je ze het hele jaar kan dragen. Draag ze in de herfst/ winter met een rok of jurk en een dikke panty of maillot. En in de zomer kunnen ze prima met blote benen en een kort jurkje of shorts.

de trend van dit seizoen

Schoenen en kleding combineren

City Western Laarzen passen helemaal bij de bohemian look. Deze stoere enkellaarsjes kunnen namelijk prima gedragen worden bij deze stijl. Hoe? Dat laat ik hieronder zien.

Lees ook: Zo draag je de bohemian stijl het hele jaar door.

Deze laarzen zijn gemaakt voor bij een maxi dress

Hoe draag je deze laarzen? Het voordeel van de bohemian stijl is dat alles kan, zo lang jij je er goed in voelt. Lange jurken in vele kleuren horen hier dus helemaal bij. Door deze te combineren met City Western laarzen, maak je deze outfit helemaal af.

bruine laarzen combineren met een lange bohemain jurk

Maar ook bij een kort jurkje

Draag je deze stoere City western laarzen met een korte rok of jurk, dan geven ze weer een hele andere look. Ik draag bij deze combinatie graag een warme gebreide trui en hoed in dezelfde kleur als mijn laarzen. Stoer, maar zeker ook goed gekleed.

laarzen combineren met mini

Met jeans kan alles!

Alles kan met spijkerbroek, toch! En ook deze enkellaarsjes kunnen prima met een jeans. Het stoere van de City Western laarzen en het casual van de spijkerbroek is een gouden combinatie en maakt de outfit niet alleen stoer maar ook netjes.

cowboy look met jeans

Blijf combineren

Het leuke van deze City western enkellaarsjes is dat je ze met elke outfit kan combineren. Zoals ik al hier boven laat zien bij de Bohemian stijl, maar wat dacht je van te combineren met een nette broek en jasje, een rok over de knie of met een warme gebreide jurk. De kleur cognac is een kleur die met veel kleuren gecombineerd kan worden zoals bruin, grijs, blauw, donker groen, beige of zwart.

Lees ook: Inspiratie voor de bohemian stijl.

schoenenmerk omoda

Lees ook: Gebreide jurken, mooi, stijlvol en lekker warm.

Wat voor schoenen draag jij in de herfst?

foto’s lodiblogt/ samenwerking

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

21 reacties

  1. zegt:

    Ze staan heel goed Lodi 😀 en zeker overal bij te combineren :D. Mij staan dat soort schoenen helaas niet. Ik heb ze wel eens gehad maar dan heb ik ze denk ik 3 keer aangehad en toen verdwenen ze weer de kast in helaas

  2. Wat staan die boots je goed 🙂 je moet deze elke dag dragen 🙂

  3. zegt:

    De laarsjes staan heel leuk! Ik vind ze ook goed te Combineren met verschillende outfits.

  4. jasmina zegt:

    Je staan je echt leuk! Ik loop altijd op afgetrapts nikies.. winter of geen winter…op een feestje wil ik nog wel eens pumps dragen,maar laarzen heb ik eigenlijk nooit meer aan

    1. zegt:

      Grappig is dat, ik draag weer nooit gympen, nou ja af en toe in de zomer.

      1. zegt:

        Ik hoop nog zo lang mogelijk gewoon op mijn Arkk sneakers te kunnen lopen, maar zal mijn hogere schoenen ook maar eens gaan opzoeken.

  5. Mooi! En ze passen echt overal bij

  6. Heel gaaf ik heb ze ook! Ik draag veel sneakers, maar eigenlijk heb ik vanalles nu ben een beetje losgeslagen bij het kopen haha.

    1. zegt:

      Wat leuk dat jij ze ook hebt!En wat dragen ze fijn he!

  7. zegt:

    Ze zijn prachtig! En ze staan je ook nog eens heel goed. Het fijne van deze kleur is inderdaad dat het eigenlijk overal bij kan. Ideaal!

    1. zegt:

      Precies, het is een ideale kleur, ik ben vaak van zwarte laarzen want dat past overal bij, maar deze kleur heeft dat ook.

  8. Jouvence zegt:

    Wat een super toffe cowboy laarzen zijn dit zeg en ze staan je goed! Nu wil ik ook een paar cowboy boots 🙂

    1. zegt:

      🙂 ze zijn gaaf he, ik ben er ook zo blij mee. En ze lopen zo fijn!

  9. zegt:

    Ze staan cool zeg en inderdaad vele variaties en combi’s. Ik ben wel van de hakken, laarzen enz

  10. zegt:

    Ik heb inmiddels mijn sneakers ingeruild voor een paar schoenen van Camel, die lopen ook altijd heerlijk. Zijn plat, maar ik zoek nog iets met een klein hakje want dat vind ik ter afwisseling ook altijd erg leuk.

  11. zegt:

    Wat een super stoere boots! Ik draag graag enkellaarsjes of Dandy schoenen

  12. Frederique zegt:

    Deze zou ik zo dragen. Ik houd van laarsjes maar dan wel met een klein hakje. Deze kunnen net.

  13. Felice Veenman zegt:

    ze staan je echt leuk, zeker met een maillot! Ik draag graag enkellaarsjes, ik vind die western laarzen wel geinig, maar ze staan me niet (ik ben er te klein voor)

  14. zegt:

    Wow! Ze staan je erg goed! Elke keer als ik jou met je vrolijke jurken voorbij zie komen in mijn feed, denk ik: “oh ik wil ook meer kleur en jurkjes dragen”. Eigenlijk is dat deel van mij sinds ik mama ben een beetje verwaarloosd. Deze laarzen staan je erg stoer. Ik heb vroeger ook cowboylaarzen gehad. Die zaten toen heerlijk!

    1. zegt:

      Dat is het hem hoor, Cynthia, hier was ik mezelf wat dat ook een beetje kwijt toen de kinderen kwamen en ik voornamelijk voor ‘makkelijk’ koos.

  15. Caroline zegt:

    Deze herfst draag ik graag mijn witte sneakers of mijn zwarte lak enkellaarsjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept