Losse thee koop je online bij Teaking

losse thee koop je online.

Dol op thee? En drink je graag verrassende smaken thee? De losse thee van Teaking is altijd vers geplukt en op de juiste manier gedroogd zodat de kwaliteit het beste blijft en dat proef je!

Waarom losse thee?

Losse thee, ik drink het veel, maar waarom zo graag losse thee? Ik vind de smaak bij losse thee intenser dan bij thee in een zakje. Door losse thee middels een theezeefje te laten trekken geef je de theeblaadjes voldoende ruimte om te zwemmen, open te klappen en smaak te ontwikkelen. Op deze manier komen alle smaken in het water terecht, en dat geeft die intense smaak!

Teaking, echt een Tea King!

Bij Teaking vind je thee van goede kwaliteit, het is vers geplukt en juist gedroogde thee en dat proef je echt. De smaken zijn heel erg fijn. Je proeft aan deze (losse) thee dat het goed behandeld is. Op de site van Teaking hebben ze ontzettend veel keuze in losse thee. Zo kan je kiezen uit:

  • Groene thee
  • rooibos thee
  • zwarte thee
  • witte thee
  • kruiden thee
  • fruit thee
  • speciale thee als:
    • Blooming tea Riyal Rose
    • Silver Needle

Thee zo als thee hoort te smaken

Intens genieten van de vers geplukte thee van Teaking. Ik heb drie verrassende smaken met net zulke verrassende namen mogen proeven, namelijk Mama’s Appeltaart, Jasmijn Vanille en Koala’s feast. Op deze site vind je allemaal dit soort leuke en verrassende namen voor de thee soorten. Bij elke thee lees vind je ook de ingrediënten:

Mama’s Appeltaart

Mama’s appeltaart, naar deze smaak was ik het meest benieuwd. Je moet even geduld hebben als je de thee zet, want het moet zeker 10-12 minuten trekken, maar dat is geen probleem, want dat maakt de verrassing alleen maar groter. De smaak is vol en de combinatie van zoete appel, rozijnen en kaneel is om bij weg te dromen. Het ruikt en smaakt echt als appeltaart! Heerlijk! Je kan hier natuurlijk een stukje appeltaart bij nemen, maar wat dacht je van een stukje Karamel Zeezout Cheesecake? Loopt het water je al in de mond?

Ingrediënten: Appelstukken, kaneelstukjes, hibiscusbloesem, amandelstukjes, rozenbottelvelletjes, vlierbes, rozijnen, zwarte bessen, aroma

Jasmijn Vanille

Ik koos voor jasmijn Vanille omdat ik vanille altijd ontzettend lekker vind en daar zit ik me deze losse thee helemaal goed mee. Je proeft het zoete van de vanille heel duidelijk, maar ook het bittere van de groene thee. Een ideale combinatie, wat mij betreft. De smaken die je in de jasmijn vanille thee proeft zijn van fruitige, zoete room en een portie bessen, subtiel omhuld door een vleugje bloemen. Je ziet in de thee de fijne zilveren naalden en jasmijnbloesems zitten maar ook zitten er aardbeiplakken in.

Ingrediënten: Groene thee sencha (89%), Jasmijnbloesems, gedroogde aardbeienstukjes, witte thee yunnan (3%)

Koala’s feast (biologisch)

Hoe komen ze op de naam dacht ik, tot ik het thee zakje open maakte en meteen de eucalyptus hier in rook. Koala’s feast! Ik snap het! De thee is erg fris van smaak en de smaken zijn heel duidelijk terug te halen. De thee bevat alleen maar ingrediënten van biologische oorsprong. Het is een mix van verschillende frisse kruiden en fruit. Het citroengras en de eucalyptusbladeren zorgen voor een frisse toon, die gecombineerd wordt met het zoete van stukjes appel en sinaasappelschil. Ook zijn er geroosterde kokosschilfers toegevoegd Dit zorgt voor een bijzondere aanvulling.

Ingrediënten: Citroengras*, eucalyptusbladeren*, appelstukken*, sinaasappelschil*, geroosterde kokosschilfers*.
*landbouwproduct van biologische oorsprong

De lekkerste thee zet je zo

Op de verpakking lees je hoeveel gram je nodig hebt voor een kop thee, hoe lang je deze moet laten trekken, maar ook hoe warm het water moet zijn. Ik heb een waterkoker met verschillende standen. Voorheen gebruikte ik dit weinig, maar nu let ik er op dat ik de juiste themperatuur bij de thee heb. Gebruik een theezeefje voor deze losse thee of als je de thee mee wil nemen voor onderweg in een reismok danzijn papieren theefilters ook super handig.

verschillende smaken

Laat je verrassen door de verschillende smaken thee

Ben jij nu ook net zo een theedrinker als ik? Of wil je meer thee leren drinken, dan is Teaking echt een site waar je smaken kan leren waarderen. Er is ontzettend veel keus in smaken en dit zijn smaken waar je je door kan laten verrassen. Je kan heel makkelijk kiezen op seizoenen en op de thee soort die je zoekt en ben je nu benieuwd naar andere smaken van Teaking, lees dan eens bij Lifestylemommys zij is net zo een thee drinker als ik en probeerde andere smaken van deze webwinkel.

foto’s lodiblogt/ product ontvangen

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

11 reacties

  1. Felice Veenman zegt:

    zelfs ik, als absolute, verstokte, doorgewinterde niet thee-drinker weet dat losse thee lekkerder is dan thee in zakjes. En waarom zou je niet gewoon een paar minuten willen wachten tot je thee klaar is? met koffie is het niet anders: wil je lekkere koffie, moet je geduld hebben

  2. jasmina zegt:

    Heerlijk! Maar ik ben dan ook een echte theeleut

  3. zegt:

    Ik drink altijd thee die ik slinger met een zakje, maar je hebt helemaal gelijk: losse thee is vaak (altijd misschien wel?) veel lekkerder. Geeft trouwens ook een gezelliger gevoel, vind ik;).

    1. zegt:

      Ik vind de smaak even meer smaak hebben, maar ik drink ook gewoon thee uit zakjes hoor. Bij de rest van de familie hier moet ik ook niet met al mijn losse thee aankomen.

  4. Ik schaam me soms wel een beetje dat ik heel ordinair Pickwick thee uit een zakje drink… Maar ik ben best een beetje gemakzuchtig wat dat betreft.

    1. zegt:

      haha nou ook dat is lekker hoor, Nicole dat doe ik ook gewoon. Maar als ik iets speciaals wil, dan kom ik bij losse thee uit 🙂

      1. zegt:

        Dat klinkt lekker. zelf koop ik graag thee bij Harrods

  5. Frederique zegt:

    Ik drink weinig thee, ben echt van de koffie, maar als ik het eens drink dan neem ik vanille thee. Combi met jasmijn lijkt me wel wat.

  6. zegt:

    Losse thee is inderdaad een stuk lekkerder dan uit een kant en klaar zakje, maar beiden heb ik altijd wel in huis. Toevallig tijdens onze vakantie in Duitsland bij een winkeltje in Trier nog wat losse thee gekocht, groene thee cactus en groene thee banaan. Erg lekker.

  7. Mandy zegt:

    Ik hou ook van losse thee maar soms is een zakje net even wat makkelijker haha, ik knoei met losse thee ook altijd zoveel. Ik heb “ oma’s appeltaart” van de jumbo en die is echt heerlijk!

  8. Ik ben gek op losse thee. Zelf koop ik deze vaak bij tealife.be of de theeexpress deze zaak kende ik nog niet, Maar die oma’s appeltaart ziet er heerlijk uit. Ik ga eens een kijkje nemen bij deze thee store.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept