Waar koop je een overhemd van goede kwaliteit?

Waar koop je een overhemd van goede kwaliteit?

Een mooi overhemd van een goede kwaliteit, waar koop je deze? Ik heb de webshop waar elke man slaagt voor overhemden. Hemden van goede kwaliteit, in mooie kleuren en met leuke print. Deze koop je bij Hemd voor Hem

Tevreden over model en kwaliteit

Soms koop je een product en ben je zo tevreden dat je elke keer weer uitkomt bij dit zelfde merk. Dat heeft mijn man met de overhemden van Hemd voor Hem. Hoewel hij momenteel nog aan het thuiswerken is, zal de tijd dat hij naar zijn werkt toe gaat, ook weer komen en dan is het niet meer zo dat hij in t-shirt, korte broek en met slippers achter de laptop kan zitten.

Een overhemd aan naar het werk

Wanneer mijn man weer naar het werk zal gaan, zal hij zijn t-shirts weer inwisselen voor overhemden. Een paar jaar geleden was hij toe aan nieuwe overhemden en bestelde er toen een bij Hemd voor Hem, hier was hij meteen zo enthousiast over dat -als hij nu een nieuw overhemd nodig heeft- altijd terug gaat naar deze website. Hij kiest voor het zelfde merk en maatvorm en deze hemden zitten hem als gegoten, maar ook over de kwaliteit is hij erg te spreken.

Hoe herken je een goed overhemd?

Hoe herken je nu een goed overhemd? Al eerst toch de kwaliteit van het stof. Dit heb je met andere kleding ook, de stof zegt altijd heel veel over de kwaliteit en duurzaamheid van een artikel. Maar ook de kwaliteit van de afwerking van het overhemd, de knopen en de pasvorm zijn belangrijk voor een goed hemd.

De perfecte fit!

Mijn man kiest voor kwaliteit boven kwantiteit en dat zie je terug in zijn kledingkast. Er hangen overhemden van jaren geleden die qua stof nog steeds goed zijn, maar qua pasvorm totaal niet meer modern zijn. De mode is de laatste jaren anders geworden, de wijde hemden zijn het niet meer. Het is tegenwoordig allemaal wat strakker en de pasvorm is veel mooier als je het mij vraagt. Maar wat is nu deperfecte fit? Bij Hemd voor Hem kan je kiezen uit de volgende pasvormen voor overhemden:

  • zeer strak getailleerd
  • strak getailleerd
  • middel stark getailleerd
  • normaal
  • enigszins wijd
  • wijd
Waar koop je een overhemd van goede kwaliteit?

Waarom deze webshop?

Waarom is mijn man nu zo enthousiast over deze overhemden? Niet alleen de goede kwaliteit, maar ook de goede pasvorm en de details zorgen dat hij elke keer bij deze webshop zijn overhemden koopt. Hij kiest bewust voor het merk Olymp Luxor met de pasvorm Modern Fit. Deze hemden staan hem erg goed. Deze keer koos hij voor een wit overhemd waarbij de boord en manchetten zijn gevoerd met een dessin stof met grijs en zwart. Het shirt sluit met zwarte knoopjes waarbij de knooplijst is afgewerkt met een bies van dezelfde stof en daarnaast loopt een heel smal zwart biesje. Deze kleine details geven net wat wat meer speelsheid aan een net shirt

Waar koop je een overhemd van goede kwaliteit?

Strijkvrije overhemden

De overhemden zijn strijkvrij. Bij de verschillende merken overhemden die je bij deze webshop kunt vinden is duidelijk aangegeven wat de pasvorm is. Maar ook voor wie deze geschrikt is ( voor de goed gevulde man, de slanke tot gemiddelde man etc), kijk ook goed bij de (uitgebreide) maattabel. Meet van te voren even goed de maten op, dan weet je zeker dat je de goede maat overhemd besteld. En heb je toch de verkeerde maat gekozen? Verzending en retour zijn gratis.

Waar koop je een overhemd van goede kwaliteit?

Een ideale webshop dus!

foto’s lodiblogt

Meer artikelen over mode

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

17 reacties

  1. Het leukste komt aan het eind: strijkvrij! Werkelijk ideaal lijkt me dat. Dat scheelt toch weer een huishoudelijke klus.

  2. zegt:

    ze zijn heerlijk die overhemden!! wij hebben ook al een aantal keren wat ontvangen en wij zijn fan 😀

  3. Annelore zegt:

    Mijn man koopt ze ook altijd daar. Lekker makkelijk en heel veel keuze!

  4. zegt:

    Mijn man haalt ze ook graag daar. Eerst altijd in een fysieke winkel, maar toen die er mee stopte ontdekte hij deze, met inderdaad sde Olymp overhemden. Zijn favoriete merk

  5. felice veenman zegt:

    staat je man leuk dat overhemd. Het zusje van Dagobert Duck koopt de overhemden bij voorkeur in de uitverkoop 🙂

    1. zegt:

      🙂

  6. Caroline zegt:

    Super handige info voor de man die overhemden draagt. Mijn hubby loopt het liefst in een T-shirt rond. Er hangen wel enkele overhemden in de kast voor nette gelegenheden. Maar daar heb je het ook mee gehad.

  7. zegt:

    Mooi overhemd en wat fijn dat die strijkvrij is!

  8. zegt:

    Strijkvrij? Mijn vriend draagt niet vaak een overhemd, maar vind die dingen altijd een crime om te moeten strijken, dus dit klinkt wel goed!

  9. Aniek zegt:

    Mijn vriend is ook merkvast. Dus als hij dan een fijne webshop heeft gevonden is hij heel blij 🙂 Dan kan ‘ie daar weer jaaaren vooruit.

  10. zegt:

    Het is een fijne webshop met goede merken inderdaad

  11. Hier inderdaad ook een paar overhemden van Olymp in de kast hangen, zijn heel fijn. Helemaal strijkvrij vind ik ze niet, maar als ze gestreken worden dan is het wel veel sneller klaar – al doet hij dat zelf gelukkig.

    1. zegt:

      Ik neem ze ook altijd nog even mee met strijken, ik doe de wasmachine vaak erg vol, dus ook een beetje eigen schuld, maar even de bout er op en klaar.

  12. Een strijkvrij overhemd…. dat alleen klinkt al zalig!

    1. zegt:

      echt he! 🙂

  13. zegt:

    Mijn man draagt het niet zo veel, maar een goed overhemd kan best mooi zijn 🙂

  14. jasmina zegt:

    Mijn man had er laatst een polo van…heel fijn was die

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept