Zwembadspeelgoed en zwembanden – plezier en veiligheid in het zwembad

zwembadspeelgoed en zwembanden, plezier en veiligheid in het zwembad

Of we deze zomer door zullen brengen in binnen of buitenland, is nog een raadsel, maar zwemmen kan altijd. En daar horen zwembanden en zwembadspeelgoed bij. Plezier en veiligheid gaan hand in hand, maar waar vind je uniek zwembanden en leuk speelgoed?

Zwemmen zou moeten kunnen

Als het weer zo een mooie warme zomer gaat worden als afgelopen jaar, dan is het fijn om naar een zwembad, plas, meer of de zee te kunnen gaan. Of wat dacht je van een zwembad in de tuin. Wil je lekker dobberen, ongestoord genieten, veilig zwemmen en plezier maken, dan heb je zwembadspeelgoed nodig, maar ook zwembanden voor de kinderen. Want veiligheid boven alles.

De leukste opblaasbare kinder zwembanden

Nu is zwembadspeelgoed super leuk, maar deze in combinatie met veiligheid is helemaal prettig. Want kinderen tussen de drie en zes jaar willen gerust een zwemband en zwembandjes om, maar dan wel een kinderzwemband met een uniek design en een leuke print. Helemaal leuk is dat je het design van de kinderzwemband kan matchen met een zwemband voor jezelf of wat dacht je van een drinkbeker houder in hetzelfde design! Super gaaf toch!

zwembadspeelgoed

Baby floats zijn ideaal voor de allerkleinsten

Ideaal voor de allerkleinsten zijn babyfloats. Ik vond het altijd erg prettig om deze te gebruiken. Voor baby’s is de eerste ervaring met waterplezier zo belangrijk en goed voor later. Om dit zo te houden is het natuurlijk belangrijk dat dit op een veilige en leuke manier gebeurd. Met een baby float weet je dat je kindje veilig zit en hem of haar niks kan overkomen.

Zwembadspeelgoed voor elke leeftijd.

Of je nu gaat voor een Unicorn zwemband, een schelp of flamingo. Luchtbedden en floats zijn leuk voor elke leeftijd. Ik kan niet wachten tot ik met mijn roze schelp in de plassen kan drijven, genietend van het zonnetje. De roze kleur van het luchtbed in combinatie met het zonlicht zorgen voor een oogverblindende uitstraling op het strand of in het water en het heeft een enorm ligvlak, zo kan ik optimaal genieten van het heerlijke zomerse weer. Het water luchtbed is geschikt vanaf 6 jaar, dus ook mijn kinderen zullen hier vaak mee in het water te vinden zijn.

Een bekerhouder voor iedereen

Maar ook je eigen drinkbekerhouder hebben is ideaal. Super gaaf voor een tuinfeest of poolparty! Maar ook prima voor als je in bikini of zwembroek in je eigen tuinzwembad ligt te relaxen!. De zwembad drankhouder is geschikt voor zowel glazen als flesjes drinken en zorgt ervoor dat je drankje stevig staat. De zwembad  drankhouder bevat een gat in het midden die zich vormt naar je glas of fles. Hierdoor staat je drankje stevig zonder om te vallen. En deze drank houder is weer super leuk te combineren met het andere zwembadspeelgoed!

Leuk voor in het zwembad in de tuin

Ben jij ook zo een waterrat? Of lig jij liever aan de kant?

handtekening Lodi blogger en copywriter

foto’s lodiblogt/beeldbank

Disclaimer lodiblogt

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

15 reacties

  1. zegt:

    Dat luchtbed is echt heel tof! En schattig, die kleine bekerhouders. Zeker voor de kids!

  2. zegt:

    dat luchtbed <3 it! de bekerhouders hebben wij ook eens gehad en heb ik lang plezier van gehad

    1. zegt:

      Oh heerlijk! Krijg gelijk zin om de zee in te duiken met een luchtbedje. Ideale blog voor deze week overigens

  3. linda Meester zegt:

    Och, de zolder ligt er vol mee en het allemaal niet zo eenvoudig mee te nemen op de fiets, dus vaak blijft het ook nog eens liggen. En we vonden een buitenwater met al het opblaasspeelgoed in huis

  4. zegt:

    Leuk luchtbed! We hebben een groter bad, maar dat zetten we pas op als het langer mooi weer blijft. De afgelopen warme dagen hebben we een klein badje opgezet voor ons zoontje om te spetteren.

  5. Wat is er veel leuk speelgoed voor in het zwembad! Zelf zou ik niet veel verder komen dan een strandbal die je kunt opblazen.

  6. Sherry zegt:

    Ik ben echt een waterrat ik spring zo met alle soorten luchtbedden en of speelgoed in het water. Super schattig die krabben.

  7. zegt:

    Als kind was ik altijd in het buitenzwembad te vinden, maar de laatste jaren kom ik alleen nog in een thermaalbad waar ik heerlijk lig te dobberen. Dus nee, dit soort dingen is niet direct aan mij besteed, hoewel ik zo’n flamingo wel erg leuk vind om te zien.

  8. zegt:

    Uhm, liever aan de kant. Dat glas is dan wel weer heel fijn (houder bedoel ik), maar laat mij maar op een bedje liggen. Parasol erbij en klaar 🙂 Ik ben niet zo van het zwemmen, dat doet Huib dan ook altijd met Mila. Ik ben voor de andere uitjes… Gaaf luchtbed zeg!

    1. zegt:

      haha mooi dat je dat zo kan regelen 🙂

  9. zegt:

    Die krab heb ik ook nog gehad. Leuk hé.

  10. Frederique zegt:

    Ik lig liever aan de kant maar mijn kids zijn echte waterratten en voor hun geldt hoe meer opblaasspul, hoe beter 🙂

  11. zegt:

    Super leuk voor de kids. Dat er maar veel mooie dagen mogen komen!

  12. zegt:

    Dit hadden ze vroeger allemaal niet. Tegenwoordig heb je mini zwembadjes met sproeiers etc… leuk allemaal!

  13. Mieke | Miek's Mind zegt:

    Ik vind die opblaasbare dingen allemaal zo leuk, maar heb er zelf helemaal geen hihi. neemt zoveel plek in je koffer in beslag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept