Een gezichtsbehandeling, doe je nu gewoon thuis

Ook al kunnen we nu tijdelijk niet terecht bij de schoonheidsspecialiste, onze huid verdient toch de beste verzorging om optimaal gezond en stralend te blijven. Met een gezichtsbehandeling met producten van Webecos realiseer een ontspanningsmomentje.

gezichtsbehandeling

Dankzij de uitgebreide en kwalitatief hoogstaande verzorgingspakketten van Webecos voorzie je je huid van een professionele verzorging. Zo creëer je tijdelijk het ultieme salongevoel gewoon bij je thuis! Want ook nu we even niet terecht kunnen bij de schoonheidsspecialiste, je huid verdient de beste verzorging om optimaal gezond en stralend te blijven. Met producten van Webecos geef je jezelf de beste gezichtsbehandeling.

Betaalbare pakketten

Webecos heeft twee heerlijke, betaalbare pakketten samengesteld. Allebei voor een gezichtsbehandeling die je gewoon thuis uit kan voeren. Deze twee pakketten bestaan uit elk drie verschillende huidproducten waarmee jij even welverdiende me-time hebt en je huid een boost geeft:

De collages thuis behandeling (€ 69,50)

Deze Webecos Collagen-lijn is speciaal ontworpen voor de wat ouder wordende huid. Misschien merk je dat je huid wat slapper begint te worden en wat meer rimpelvorming en/of gezichtslijnen heeft. Deze gezichtsbehandeling is dan iets voor jou. In een stijlvolle toilettas vind je de volgende producten:

Supersoft Peeling (100 ml)

Bij een gevoelige huid kan je de Supersoft Peeling gebruiken. Als verzachtende component is aan deze peeling het azuleen uit de kamille olie toegevoegd. Je breng de peeling gemakkelijk aan op de huid door de crème zachtjes met vochtige vingers in te masseren. Tip: ben je thuis in het bezit van een elektrische gezichtsreiniger? Dan is deze goed te combineren met de Supersoft Peeling. Tevens zorgt dit voor een goede bloedsomloop in het gezicht.

Collagen Cream Mask (100 ml)

Het Collagen Cream Mask is een hydraterend masker met als werkstof het marine collageen. De vitaminen van de toegevoegde avocado olie activeren de bindweefselstofwisseling in de middelste laag van de huid. Dit masker is vooral voor jou als je huid wat slapper wordt en/of bij rimpelvorming als gevolg van bindweefsel veroudering.

Collavital E Cream (50 ml)

Collavital E Cream is de ideale crème voor de rijpere huid. Het is een 24-uurs crème. Waaraan het extract uit de knoppen van de tropische Spilanthes acmella plant, die rijk is aan alkylamides en het beschermende vitamine E, is toegevoegd. Door deze samenstelling heeft de crème hydraterende, regenererende en vitaliserende eigenschappen. De Collavital E Cream herstelt het vochtevenwicht en gaat veroudering en rimpelvorming tegen.

Vitacell Thuisbehandeling (€75,00)

Een huid die straalt van gezondheid en indruk maakt met een prachtige ‘glow’: de Vitacell-producten zijn ontwikkeld om de natuurlijke schoonheid van de huid te onderstrepen. De toilettas van de Vitacell thuisbehandeling is gevuld met de volgende drie producten:

Vitacell Radiance Prepare Foam (150 ml)

Deze rijke en heerlijk zachte cleansing foam is geschikt voor alle huidtypen. De schuimende reiniger verwijdert zachtjes de onzuiverheden en overtollige huidcellen zonder de essentiële hydratatie van de huid aan te tasten.

Vitacell Radiance Enzyme Mask (100 ml)

Dit masker geeft je binnen no time een gladde uitstraling en jeugdige huid. Het masker is gemaakt van de enzymen uit de papayavrucht en heeft een mild reinigende werking. Breng een dun laagje egaal aan op het gezicht en de hals en laat het masker vijf minuten inwerken. Neem daarna het masker goed af met lauwwarm water.

Vitacell Skin Energy Cream (50 ml)

En als laatst laat je jouw doffe en vermoeide huid weer stralen met de Vitacell Skin Energy Cream. Deze 24-uurs verzorging is rijk aan vitamines en antioxidanten die de huid verfrissen. De werkstoffen in deze crème, waaronder druivenpit olie, avocado olie, glycerine, riemwier, calendula olie en het vochtbindende hyaluronzuur, hydrateren de huid en beschermen tegen vrije radicalen.

Een gezichtsbehandeling, doe je nu gewoon thuis

Verzorging van je huid

Dit zijn natuurlijk prijzige producten, ik ben de eerste die dit zegt. Voorheen was ik nooit zo van de duurdere verzorgingsproducten tot ik de gezicht Lotion van Webecos ben gaan gebruiken. Deze lotion is ook niet goedkoop, maar sinds ik deze elke dag gebruik, merk ik hoe mijn huid hier op reageert en ben ik toch aardig overtuigd van het gebruik van deze producten.

Verkrijgbaarheid

Haal de gezichtsbehandeling pakketten van Webecos gemakkelijk en snel in huis door ze te bestellen bij je eigen Webecos schoonheidssalon of via de site van Webecos

foto’s beeldbank

Meer artikelen

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

9 reacties

  1. zegt:

    sowieso altijd even je gezicht lekker doen thuis moet kunnen vind ik en vind ik altijd wat fijner dan in een salon 😉

  2. Ik heb mijn gezicht nog nooit laten behandelen in een salon, al lijkt mij dat wel erg fijn! Ik doe het altijd thuis en gebruik altijd verschillende producten.

  3. Laura zegt:

    Ik ga heel af en toe naar een salon voor mijn gezicht. Ook omdat ik er thuis de tijd niet echt voor neem

  4. zegt:

    Wat handig zeg, ik ga ook graag naar de schoonheidsspecialist maar thuis doen is in deze tijden natuurlijk ook hartstikke handig.

  5. Lijken me heerlijke producten! Ideaal voor de selfcare sunday!

  6. Leuk dat je dit nu hebt voor thuis, zelf heb ik een jonge huid die niet veel nodig heeft, maar probeer mezelf regelmatig te verwennen met een “faceday”

  7. zegt:

    Ik gebruik al heel veel jaren dit merk als gezichtscreme. De andere producten heb ik nog niet geprobeerd gek genoeg.

  8. Wat handig dat je dit gewoon thuis kunt doen. Ik doe zelf nooit dit soort dingen, maar het is handig dat de optie er is.

  9. zegt:

    Ideaal als je geen goede verzorgingsproducten in huis hebt staan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept