Webecos, je huid effectief én mild reinigen

Webecos, je huid effectief én mild reinigen

Wist je dat we gemiddeld slechts twintig seconden aan het reinigen van onze gezichtshuid besteden? En dat terwijl een goede reiniging de basis is voor een effectieve werking van je gezichtscrème. Webecos heeft lotions die de huid effectief en mild reinigen.

Ben jij klaar voor de grote lenteschoonmaak?

Je huid reinigen is belangrijk. het zorgt er voor dat vuil, maar ook make-up, talg en dode huidcellen als sneeuw voor de zon verdwijnen. Hierna is je huid optimaal voorbereid op de huidverzorging erna. Webecos is zo een reinigingsproduct die je snel en effectief aan kan brengen. Ben jij klaar voor de grote lenteschoonmaak?

Webecos Elementery Skincare

Een goede reiniging van het gezicht is belangrijk, toch besteden we hier gemiddeld maar weinig tijd aan. Webecos komt met drie reiniging producten die je kan gebruiken voor een snelle effectieve reiniging en een stralende huid. Je kan kiezen uit One Spe Cleanser, Blossem Lotion toner of Gentian Lotion

Je gezicht reinigen met one step cleanser

Hou jij van een snelle en milde cleaner dan is Webecos’ One Step Cleanser dé oplossing. Het verwijdert in no time vuil en overtollig talg van het huidoppervlak en laat een schone huid achter. Het droogt de huid niet uit, mede door verzorgende ingrediënten als glycerine en tarweproteïnen.

Lotion voor de normale en vochtarme huid

Zoek jij juist een verzorgende en verfrissende lotion voor de normale en vochtarme huid? Dan is de Blossom Lotion toner van Webecos echt iets voor jou. Door de toegevoegde oranjebloesem, vanille en menthol heeft deze lotion een heerlijk frisse geur en de kamille zorgt voor de extra verzorging van de gezichtshuid.

Je huid effectief én mild reinigen met Webecos

Milde reiniging

Ook in deze verzorgingslijn vind je de Gentian Lotion. Dit is een tonifiërende (stimulerende) en mild adstringerende( samentrekkende) lotion op basis van het gentiaan extract (gentiana lutea). Gentiaan is een krachtig kruid dat vooral bekend staat om zijn stimulerende werking op de spijsvertering. Ook voor de huid werkt gentiaan effectief en toch mild. Het zorgt voor een stimulerend effect.

Gezichtsverzorging en routine

Gebruik je net als ik graag natuurlijke producten voor je huid? Dan zit je bij Webecos goed, want alles wat Webecos ontwikkelt, komt uit eigen koker en bij de productie wordt niets overbodigs toegevoegd. De gebruikte actieve ingrediënten zijn vrijwel uitsluitend afkomstig uit natuurlijke bronnen, waardoor huidvriendelijke cosmetica ontstaat met therapeutische niveaus van plantenstoffen, kruidenextracten, essentiële vetzuren, botanische oliën, vitaminen, mineralen, zuivere etherische oliën en antioxidanten.

Mijn avond routine

Zelf begin ik ’s avonds met het verwijderen van mijn make-up, waarna ik de Gentian Lotion gebruik. Door het pompje op de lotion gebruik ik nooit te veel. Persoonlijk vind ik het fijn om de lotion op mijn vingers te doen, waarna ik dit dep op mijn huid en zachtjes inwrijf. De lotion voelt heerlijk fris en ruikt lekker. Vervolgens gebruik ik een nachtcrème. Ik vind de Gentian Lotion van Webecos een heel fijn product. Het frisse en koele van de lotion geeft me ook echt een fris en schoon gevoel en ik merk dat mijn huid zachter aanvoelt.

De reinigingsproducten van Webecos zijn verkrijgbaar via de site en bij de betere schoonheidssalon.

Consumentenadviesprijs: € 19,50 (flacon 250 ml).

Wat zijn jouw avond rituelen met betrekking tot de verzorging van je gezicht?

foto’s lodiblogt

Meer producten van Webecos:

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

11 reacties

  1. zegt:

    Fijn dat de producten zo natuurlijk mogelijk zijn, vind ik zelf ook belangrijk! Ik gebruik nu een cleanser, toner en nachtcrème als avondritueel.

  2. zegt:

    Je hebt volgens mij al heel wat van dergelijke producten getest; wat is je aan al die producten het meest opgevallen in positieve en in negatieve zin? Wat springt er bij deze lijn wat jou betreft in positieve zin uit?

    1. zegt:

      Dat valt wel mee hoor, deze lotion is voor het eerst dat ik iets als dit gebruik. Maar ik ben zeer enthousiast over het effect 🙂

  3. zegt:

    Om eerlijk te zijn, ik had nog nooit van het merk gehoord! Ik neem mijn make-up eerst af met micellair water en daarna reinig ik mijn gelaat.

  4. zegt:

    Heel fijn om uitgebreid te lezen waar welk product voor dient en waar het van gemaakt is. Ik ben nog op zoek naar fijne reinigingsmiddelen voor mijn gezicht en jouw artikel heeft mij wel positief gemaakt voor dit merk.

  5. zegt:

    klinkt als een fijn product maar ik heb nu al 16 jaar de skin care van louie widmer en die bevalt mij nog prima!!

    1. zegt:

      ik ben ook, van bevalt het goed, niet veranderen.

  6. zegt:

    Ik ken dit merk totaal niet, maar ik gebruik al jaren producten van Widmer en Weleda en die bevallen mij erg goed.

    1. zegt:

      Weleda, vind ik ook heerlijke producten!

  7. Felice Veenman zegt:

    ik draag nooit make-up, dus ik hoef er ook niks af te halen

  8. zegt:

    Wat een goede beschrijving van de producten. Ik zie dit merk wel vaker voorbij komen. Ik ken het alleen nog niet. Behalve hun mascara wel die heb ik onlangs ontvangen. Deze merk lijkt me iets voor mij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept