Ziaja, fijne cosmetica producten voor een betaalbare prijs

cosmetica bodylotion handcrème duurzaam natuurlijk ziaja

Cosmetica producten, die niet op dieren getest zijn, maar wel met palmolie uit duurzame plantages, recyclebare verpakkingen, milieuvriendelijke productie en veelal ook vega. Dit gaat over Ziaja. Fijne cosmetica producten voor een betaalbare prijs.

Gevoel voor het milieu

Mensen maken zicht steeds meer zorgen om het milieu en de aarde. Tenslotte willen we deze graag netjes achterlaten voor onze kinderen en kleinkinderen. We scheiden ons afval, fietsen in plaats van dat we de auto pakken en eten vaker vegetarisch. Ook zijn duurzame producten steeds populairder en dan heb je het over kleding, schoenen of cosmetica.

Ziaja cosmetica

Ziaja cosmetics is van oorsprong een bedrijf uit Polen, maar ondertussen zijn de producten te koop in 40 landen. Het merk is ecologisch: geen dierentesten, palmolie uit duurzame plantages, recyclebare verpakkingen, milieuvriendelijke productie en bovendien zijn bijna alle producten vega. De meer dan 1000 producten die het bedrijf verkoopt, bevatten alleen ingrediënten van dierlijke afkomst. Met ingrediënten als bijenwas, lanoline, keratine uit schapenwol en zijde.

cosmetica bodylotion handcrème duurzaam natuurlijk ziaja

De producten van Ziaja

Steeds vaker is er aandacht voor cosmetica die duurzaam is. Omdat ik zelf ook steeds vaker duurzame cosmetica aanschaf wilde ik deze producten graag proberen. Ik koos voor Ziaja duo-fase spray conditioner. Zelf gebruik ik een shampoo bar om mijn haar te wassen. Ideaal omdat je veel minder plastic verpakkingen gebruikt. Wel miste ik een crèmespoeling. Doordat mijn haar zo lang wordt en nogal vol is, zit het na het wassen aardig in de klit. Ik gebruik de Ziaja duo-fase spray conditioner kasjmier met amarantolie. Deze conditioner voedt het haar. Hydrateert en beschermt tegen uitdroging. Het vermindert de ruwheid van je haar, maakt het glad en geeft glans. Ook en daar ging het mij in eerste instantie om vergemakkelijkt het het kammen en modelleren.

Goed voor het haar

Voordeel is dat de conditioner gebruikt wordt na het douchen op droog of handdoek droog haar. Hierdoor hoef je niet langer onder de douche te staan en dat is weer goed voor het water gebruik in huis. Na dat je de spray op het haar doet, kam je je haar door en zal merken dat dit super makkelijk gaat. Het is effectief en handig in gebruik mede door de spray knop en heeft een aangename geur.

cosmetica bodylotion handcrème duurzaam natuurlijk ziaja

De Cashmere cosmetica lijn van Ziaja

Bij Ziaja heb je verschillende lijnen met cosmetica producten, denk hierbij aan Aloë Vera, avocado. baby en kind of cacao boter. De producten die ik uitprobeer zijn van de Cashmere lijn. De geur van alle drie de producten zijn hetzelfde en het is een heerlijke geur. Zacht, zwoel, een beetje rozen achtig.

Bodylotion en handcrème

De Bodylotion vermindert ruwheid, verzacht, hydrateert en verstevigt de opperhuid. De lotion is wat minder dik en smeert hierdoor goed uit op de huid. De bodylotion zit in een handige verpakking met pompje. Met het pompje kan je prima doseren en heb je nooit te veel bodylotion in een keer. De handcrème hydrateert, verzacht een droge en schrale huid en herstelt de huid elasticiteit en gladheid. Het versterkt de nagels. De handcrème is wat steviger en voller dan de bodylotion en trekt snel in. Je handen zijn niet vettig na gebruik.

cosmetica bodylotion handcrème duurzaam natuurlijk ziaja
cosmetica bodylotion handcrème duurzaam natuurlijk ziaja

Zeer tevreden

Ziaja is een nieuw merk voor mij, maar waar ik heel enthousiast over ben. Ik ben zeer tevreden over de verschillende cosmetica producten, niet alleen omdat ze doen wat ze zeggen, maar zeker ook omdat ze niet op dieren zijn getest, milieuvriendelijk en recyclebaar. Daarbij zijn de producten betaalbaar. Nieuwsgierig geworden? Neem zeker een kijkje bij Ziaja

De prijzen van deze cosmetica producten

  • Ziaja duo-fase spray conditioner kasjmier met amarantolie €5,49
  • Cashmere handcrème € 2,19
  • Ziaja bodylotion met cashmere €4,99

foto’s lodiblogt/ disclaimer

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

19 reacties

  1. Felice Veenman zegt:

    die conditioner voor je haar lijkt me fijn, aan de andere kant: nu heb ik geen excuus meer om heerlijk onder de douche te blijven staan

    1. zegt:

      haha dat is ook weer zo, maar zelf ben ik altijd wel van snel weer onder de douche uit ( als enige in huis, d us ik compenseer een beetje)

  2. Dit merk is nieuw voor, maar het pompje vind ik erg handig! Is dit ook te koop bij bijvoorbeeld de Action?

    1. zegt:

      Jammer genoeg niet, je koopt het in hun winkel of online.

  3. Caroline zegt:

    Ik kan dit merk nog niet maar het ecofriendly aspect spreekt me erg aan. Een brand om te onhouden dus!

    1. zegt:

      Precies, dat spreekt mij ook heel erg aan en dat het ook zo betaalbaar is.

  4. zegt:

    Ik heb nog geen ervaring met dit merk. Ik zie het wel vaker voorbij komen op blogs.
    Ik ga het zeker een keer uitproberen. Goede review.

    1. zegt:

      Ik ken dit merk totaal nog niet. De conditioner klinkt wel ideaal. Ik zal eens een kijkje nemen op de website

    2. zegt:

      Bedankt voor de tips! Ik kende het merk nog niet. Die conditioner interesseert me wel. En nog betaalbaar ook!

  5. zegt:

    Ik had nog nooit van dit merk gehoord, maar vind het zeker vanwege de prijs wel aantrekkelijk om uit te proberen. Zo’n handcreme lijkt me wel erg fijn, dus ik ga zo even op hun site spieken.

  6. zegt:

    Ik ken het merk niet maar het ziet er wel erg mooi uit en klinkt allemaal goed, wellicht het proberen waard

  7. zegt:

    Oeh die spray lijkt mij wel wat! Mooi prijsje ook.

  8. zegt:

    Dit lijken mij fijne producten! Ook de prijzen zijn goed betaalbaar. Ik ga een kijkje nemen!

  9. zegt:

    Klinken inderdaad als hele fijne producten voor een zeer betaalbare prijs

  10. Klinkt als goede producten! Ik vind de verpakking ook heel erg mooi. Heb je bij zo’n niet-uitspoelbare conditioner niet dat het vettig wordt op je haar?

    1. zegt:

      Nee het wordt zeker niet vet, het is puur een spray, dus het komt ook niet op je hoofdhuid.

  11. Zoals je misschien gemerkt hebt ben ik dol op ziaja haha. Het is duurzaam, lekker budgetproof en ruikt nog eens heerlijk allemaal.

    1. zegt:

      Echt he! Ben ook zeker van plan vaker hier te bestellen.

  12. Bryan Blaes zegt:

    Lijken mij leuke producten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept