Preview: essence Trend Edition “The party of my life”

Je zou zeggen, het duurt nog wel even tot het weer carnaval is, maar laten we eerlijk zijn, voor je het weet is het alweer zo ver. Daarbij is deze essence Trends Edition ‘The party of my life” niet alleen leuk voor carnaval, maar kan ook met andere feesten gedragen worden op je wimpers.

De mooiste carnaval feesten

Een gezellige sfeer, plezier, tijd met je beste vrienden en een adembenemende outfit – dit zijn de carnaval feestjes waarvan je hoopt dat ze nooit eindigen. En je valt niet alleen op door een leuke outfit, maar wat dacht je van glinsterende en trendy highlights op je oogleden? Ongeacht of je op de coolste thema party in de stad bent of bij de carnavalsoptocht – van midden februari tot midden maart geeft de essence trend Edition “The party of my life elke outfit een extra special touch in een paar seconden. Van een elegante leeuw tot een indrukwekkende glam – met deze Trend Edition kan elke carnaval addict een prachtige carnaval stijl creëren.  

Party party party

Zelf draag ik al bijna dertig jaar lenzen. Niet omdat ik geen bril wil, maar door een oogziekte ben ik zo slechtziend dat ik met een bril ook niks zie. Voorheen had ik harde lenzen en daarmee kon ik nooit zulke fantastische false lashes dragen, dat zou niks worden. Tegenwoordig heb ik Sclerale lenzen, deze passen veel beter en gaan niet zo maar uit. Voorheen -toen ik jonger was, had ik wel Halloween feesten waar ik heen ging. Jammer genoeg heb ik tegenwoordig eigenlijk nooit meer van dit soort feesten. Ik had me graag op willen doffen met deze kunstwimpers, zeker nu het ook kan met mijn lenzen.

Essence Trend Edition “”The party of my life”

Welke false lashes vind je nu bij de essence Trend Edition “The party of my life.” Ik moet zeggen dat ik de namen al leuk vind van deze kunstwimpers en ze zitten ook in zo een leuke verpakking.

False lashes See me roar! €2,99

Prachtig, sterk en onweerstaanbaar, allemaal op hetzelfde moment? Geen probleem, want deze kunstwimpers in een trendy leeuwenlook veranderen carnaval fans in elegante tijger beauties. Breng de kunstwimpers See me roar! gemakkelijk aan op de bovenste oogleden met een klein beetje wimperlijm. Je oogmake-up zal zo krachtig zijn als een leeuw!

party
False lashes Dancing with the devil €2,99

Deze verleidelijke look moet wel het werk zijn van de duivel: met ongelijke dikte en haren die uitlopen in een punt, geven de kunstwimpers Dancing with the devil de oogleden een sexy finish in een ogenblik. De kunstwimper is gemakkelijk aan te brengen op de wimperlijn en is comfortabel om te dragen. Dit past helemaal bij een carnaval outfit en party!

party
False lashes Snow much glam €2,99

Dit zijn het mijn favorieten en zou er elke party mee lopen, die maar kon. Hypnotiserend en adembenemend – deze kunstwimpers zetten de kroon op elke ijsprinses. De kunstwimpers Snow much glam met regenboogkleurige vlokken en een magische wimpervorm voelen comfortabel aan en geven de oogleden een stralende, onvergetelijke look.

False lashes Covered in gold €2,99

Welke outfit zou je hier bij dragen? Glam it up! De diepzwarte, dikke wimpers met een elegante, gouden rand zijn de kers op de taart van sprankelende diva looks. In een oogwenk toveren ze dramatische wimpers die zeker weten iedereen betoveren.

party
False lashes Tribe vibes €2,99

Met deze kunstwimpers zal niemand meer de andere kant opkijken! De ultra dikke, maar fijne haartjes van de kunstwimpers Tribe vibes veranderen jouw ogen in een expressieve, magische blikvanger à la Pocahontas in kwestie van seconden.

party
False lashes Oriental drama €2,99

Verdiepen in de magische atmosfeer van 1001 nacht was nog nooit zo makkelijk: deze hypnotiserende kunstwimpers zijn een must-have voor ware oosterse prinsessen. Gemakkelijk te bevestigen op de wimpers. Voor een dramatische toon bij elke oogmake-up look. Ik kan me hier helemaal een sprookjes achtige outfit bij bedenken. Dat is toch wel leuk ook van Carnaval, dat je kan dragen wat je wil en deze keer maak je er de party of your life van.

Deze Trend Edition is exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat, van midden februari tot midden maart.

Meer make-up van het Kruidvat? Catrice cosmetics lente en zomer collectie

Ben jij van het carnavallen? En draag jij wel eens False lashes?

foto’s beeldbank

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

3 reacties

  1. Nee op beide vragen. Hoewel ik die wimpers die net slingers lijken wel grappig vind zeg!

    1. zegt:

      ja! dat is ook mijn favoriet 🙂

  2. Georgina Lifestyle zegt:

    Ik vind dat soort wimpers geweldig voor feesten en partijen. Ik ben zelf niet van de carnaval, maar dat maakt niet uit. Vind het altijd leuk wat anderen aan hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept