Catrice cosmetics: diversiteit in kleur en trends lente/zomer 2020

diversiteit in kleur en trends Catrice Cosmetics

Het is nog koud buiten, maar de mode merken zijn alweer bezig met de lente en zomer collectie voor 2020. Zo ook Catrice Cosmetics die diversiteit in kleur en trends brengt het nieuwe jaar. Ik laat hier de producten zien die je kan verwachten.

Lente en zomer 2020

Terwijl we aan de warme chocolade melk zitten en de kerstmuziek uit de radio komt, zijn de mode merken alweer helemaal bezig met de lente en zomer collectie van 2020. En dat doen ze al langer hoor. De eerste events met de SS2020 collecties heb ik alweer gehad en ik vind het eerlijk gezegd ook leuk om alvast een beetje hierop voor te lopen en me onder te dompelen in lente en zomer kleding en make-up, dat fleurt de dagen toch een beetje op.

Make up

Jaren lang droeg ik geen make-up, dit kwam een beetje door mijn lenzen, waardoor ik me lastig op kon maken en ik vond het ook allemaal zo een gedoe. Tot ik een paar jaar geleden toch besloot weer eens make-up te kopen en bij het Kruidvat de Essence en Catrice collectie heb ontdekt. Ik hou er nu van wat kleur op mijn gezicht te hebben. Regelmatig zie ik bij het Kruidvat nieuwe producten staan en vind het fijn om te zien dat Catrice zoveel diversiteit in hun producten heeft

Catrice komt in de lente/zomer van 2020 met diversiteit in kleur en trends, luxe formules en innovatieve beauty producten met hoogwaardige ingrediënten en verovert hier mee vier grote trendwerelden. Clean & Simple, Instant natural perfection & ingredients, Strong performance, Surprise effects & Colours & finishes. Dit betekend dat er voor iedereen wel kleur en keus is.

Clean & Simple

Clean & Simple staat voor pure producten die slechts een paar natuurlijke ingrediënten nodig hebben om een formidabele prestatie te leveren. Zonder enig compromis. Clean Beauty – de trend die is ontstaan in Amerika, staat voor “schone” of minder ingrediënten in cosmetische producten. Dit houdt ook in dat zorgwekkende en dierlijke ingrediënten, evenals dierproeven, zijn uitgesloten. Hoe minder er in zit, hoe beter. Een slimme en ook spannende trend, die zowel goed is voor de huid als voor het milieu.

CLEAN ID HYDRO BB CREAM €5,99

De nieuwe Clean ID BB Cream is geschikt voor elk huidtype en bevat 99% natuurlijke ingrediënten. De BB Cream heeft een lichte dekking en geeft de huid een mooie, natuurlijke glans. Door de voedende formule met sheaboter heeft de crème een hydraterend effect. De BB Cream is verkrijgbaar in twee tinten: een voor een lichte tot medium huidtypes en een voor medium tot donkere huidtypes

CLEAN ID VOLUME + LENGHTENING MASCARA €4,99

De siliconen vrije Volume + Lengthening Mascara bevat 92% natuurlijke ingrediënten, zoals verzorgende wax mirte en bloesemwax en is vegan! Het cilindervormige vezelborsteltje zorgt voor prachtige, volumineuze, lange en intens zwarte wimpers zonder ze te verzwaren. 

CLEAN ID EYE PENCIL €2,59

99% natuurlijk – dat is het Clean ID Eye Pencil. Het zwarte oogpotlood glijdt soepel over de huid en geeft, afhankelijk van de wijze van aanbrengen, een expressieve of juist natuurlijke look. De verpakking is geproduceerd van 100% duurzaam hout met FSC keurmerk.

CLEAN ID EYELINER 3,89

Een langhoudende look en 99% natuurlijke ingrediënten: de vegan Clean ID Eyeliner omhult de wimpers met een lang houdend laagje op suikerbasis. De diepzwarte, matte textuur van de Dip Eyeliner creëert een perfecte winged eyeliner en is geschikt voor contactlensdraagsters.

PURE NAIL POLISH €3,99

Deze nagellak vind je in vijf kleuren variërend van rosé en mauve tot roodbruin en bestaan voor meer dan 70% uit natuurlijke ingrediënten, waaronder verzorgende granaatappelolie. Breng twee dunne laagjes aan en de nagels stralen met een glossy finish. Hieronder zie je twee van de vijf kleuren.

99% NATURAL BASE COAT 3,59

Meer plezier van je net gelakte nagels? Gemaakt van 99% natuurlijke ingrediënten bevat de Base Coat maar drie ingrediënten: water, shellac en organische alcohol. Het beschermt de nagel en zorgt voor een prachtig, glad nageloppervlak dat optimaal voorbereid is op de kleur van jouw keuze. De Base Coat voorkomt verkleuring van de nagels en verlengt de levensduur van de nagellak.

CLEAN ID LIP OIL €4,99

Glanzende en perfect verzorgde lippen! De Clean ID Lip Oil met 84% natuurlijke ingrediënten combineert de zacht smeltende, transparante textuur van een olie met de glans van een gloss en de hydraterende verzorging van een lipbalm.

Instant natural perfection & ingredients

Om de unieke schoonheid van elk individu te onderstrepen, vertrouwt Catrice dit aankomende seizoen op Instant Natural Perfection & Ingredients en presenteert producten die iedere beauty lover helpen haar sterke kanten op een natuurlijke wijze te onderstrepen. Een overdaad aan make- up is niet nodig. Met de juiste beautyhulpjes kunnen we onze individuele schoonheid op een natuurlijke manier accentueren, zonder dat het opvalt dat we make-up dragen. Voor Instant Natural Perfection.

HYDRO PLUMPING SERUM €5,99

Met drie Beauty Boosters breidt Catrice haar assortiment voor het eerst uit met pre-make-up huidverzorgingsproducten. De hoofdingrediënten van het Hydro Plumping Serum zijn 1,5% hyaluronzuur, dat de huid hydrateert en zichtbaar volume geeft en panthenol, dat een kalmerend effect heeft. Breng ’s ochtends en ’s avonds twee druppeltjes aan, voor een heerlijk huidgevoel en een gezond uitziende, frisse teint.

BALANCE HYDRO SPRAY €4,99

De lichte, hydraterende spray met 3% rozenwater kalmeert de gevoelige of gestreste huid. Trekt direct na het aanbrengen in, geeft de huid een natuurlijke glans.

GLOW BOOSTER SERUM €5,99

Glow Booster Serum geeft de huid een gezonde glow. Breng ’s ochtends voor je make-up en/of ’s avonds twee druppeltjes van het serum aan op een schone huid en masseer zachtjes in. Voor een gezonde glans en een egale teint

INSTANT AWAKE CONCEALER €4,99

Donkere kringen onder je ogen? En wil je graag een frisse look? De Instant Awake Concealer kan je hier bij helpen! Deze concealer zorgt voor een frisse, wakkere look en een gladde, natuurlijk matte finish. De hoogwaardige verzorgende ingrediënten hydrateren de huid, hebben een anti-rimpeleffect en verminderen zichtbaar fijne lijntjes. Diversiteit in kleur door dat deze concealer in 5 verschillende kleuren te koop is.

PRIME AND FINE ANTI-RED PRIMER 4,59

Hennep is al lange tijd een populair verzorgend ingrediënt dat wordt gewaardeerd om zijn positieve resultaten. Vandaar dat de nieuwe Prime And Fine Anti-Red Primer met hennepolie de ideale basis onder foundation is. De groene tint neutraliseert rode delen van de huid en de hennepolie brengt de huid in balans. De primer smeert makkelijk uit, hydrateert en voelt comfortabel aan door de lichte, maar verzorgende textuur.

Strong performance

Strong Performance biedt producten die elke uitdaging aan kunnen en in elke situatie overtuigen met een onverslaanbare duurzaamheid en grote doeltreffendheid. Sterke vrouwen zoeken cosmeticaproducten die snel en eenvoudig in gebruik zijn, bijzondere resultaten geven en hun look zo lang mogelijk mooi houden. Steeds meer texturen zijn verrijkt met ingrediënten die de prestaties en het effect versterken en het product duurzaam en voedend maken. Diversiteit in kleur en trends.

LASHES TO KILL SEXY VOLUME MASCARA €3,99

Dramatische wimpers met één laagje mascara? Met de nieuwe Lashes To Kill Sexy Volume Mascara is dit geen probleem. Het kwastje is zandloper vormig en vangt zelfs de kleinste wimper. De diepzwarte textuur voorziet de wimpers van lengte en body.

BRUSH INK TATTOO LINER WATERPROOF 4,99

De super flexibele punt van de Brush Ink Tattoo Liner Waterproof zorgt dat je in no-time zowel fijne, gelijke lijnen kan zetten als dramatische eyeliner creaties in diepzwart. Allemaal met slechts één penseelstreek die de hele dag houdt.

diversiteit in kleur en trends Catrice Cosmetics
MICRO SLIM EYE PENCIL WATERPROOF €2,99

Met de Micro Slim Eye Pencil Waterproof kan iedereen de trendy “tightlining” look creëren voor wakkere, open ogen en een expressieve oogmake-up. Verkrijgbaar in drie verschillende kleuren.

EYE MAKE UP TAPE €2,59

Met deze zelfklevende tapes kan oogschaduw en eyeliner in een oogwenk perfect aangebracht worden, met bijzonder nauwkeurige randjes en overgangen. Plak de tape diagonaal langs het oog en breng daarna oogschaduw of eyeliner aan. Jouw flawless oogmake-up look is klaar!

FALSE LASHES TOOL SET €5,99

Deze False Lashes Tool Set maakt van het aanbrengen van kunstwimpers kinderspel: knip de kunstwimpers met de schaar tot de gewenste lengte en plaats ze vervolgens met de applicator op de wimperlijn. De 2 in 1 brush & comb voorziet de wimpers van een onweerstaanbare finish: het scheidt de fijne haartjes en brengt ze in perfecte vorm.

PRÊT-À-VOLUME ULTRA BLACK MASCARA WATERPROOF €4,59

Ultra zwart en ultra langhoudend: deze waterproof mascara geeft je een adembenemende look. Het licht gebogen borsteltje vormt de wimpers op een elegante manier en accentueert zelfs de kleinste haartjes.

PROFESSIONAL BROW PALETTE €6,99

Volle, WOW wenkbrauwen zijn niet langer slechts een trend, ze zijn een vast onderdeel geworden van onze make-up routine. Er zijn twee Professional Brow Palettes die jouw wenkbrauwen in elke vorm creëren die je maar wenst. Beide paletten bevatten zes langhoudende poedertinten, twee highlighters en een fixeerwax. De perfecte kleurselectie voor alle huid- en haarkleuren.

5 IN 1 SETTING POWDER €4,99

Deze high-performance poeder matteert en fixeert elke look. Het geperste, kleurloze poeder is water- en zweetbestendig en beschermt de huid met SPF 10. De perfecte partner voor je beautyroutine in de ochtend.

3D BROW TWO-TONE POMADE WATERPROOF €4,59

Het 2 in 1 product voor de natuurlijke of expressieve wenkbrauwlooks: deze 3D Brow Two-Tone Pomade Waterproof geeft de wenkbrauwen vorm en structuur.. Terwijl de donkere tint in het potje nauwkeurig de wenkbrauw omlijst, is de lichtere tint geschikt voor het opvullen van de wenkbrauw. Diversiteit in kleur bij deze Pomade.

ICONails GEL LACQUER FIND YOUR PERFECT „RED“ €2,99

De ICONails Gel Lacquer find your perfect „RED” – lijn zorgt ervoor dat jij de ideale rode kleur vindt die perfect bij jou past. De bestaande ICONails collectie, die al vier spannende roodtinten bevat, wordt uitgebreid met vier extra tinten. Van warm tot koud tot neutraal, voor elke huidtint is een passende roodtint te vinden. Diversiteit in kleuren vind je hier zeker. Hieronder alvast twee kleuren die in de collectie zitten #diversityinbeauty

SLEEP PROOF TOP COAT 3,59

Net voor het slapen gaan nog even je nagels lakken is geen probleem met deze nieuwe SLEEP PROOF TOP COAT nagellak. Door de speciale UV formule is de lak extreem snel drogen. Perfect voor elk last-minute gebruik van jouw favoriete nagellak.

Surprise effects&Colours &finishes

Catrice biedt al laatste selectie van Surprise Effect & Colours & Finishes voor een ieder die houdt van beauty nieuwtjes met verrassende effecten. Producten met verrassingselementen veroveren de beautyschappen. Waarom? Omdat ze voor variatie in je dagelijkse make-up routine zorgen en je verzekeren van veel joie de vivre.

PRO NEXT-GEN NUDES & PRO NEON EARTH SLIM EYESHADO PALETTES €9,89 

Deze twee paletten overtuigen aan diversiteit met 14 hoog gepigmenteerde, intense oogschaduw kleuren van de hoogste kwaliteit. Of je nu gaat voor een delicate, vrouwelijke look voor overdag of voor een bijzondere blikvanger voor ‘s avonds. De rosy nude kleuren van het Next-Gen Nudes Palette en de aardetinten van het Neon Earth Palette variëren van mat tot metallic glanzend.

LIQUID SHADOW WATERPROOF €3,99

Met deze nieuwe Liquid Shadows Waterproof is het aanbrengen en blenden van vloeibare oogschaduw in slechts een paar seconden voor elkaar. Er zijn tien trendy kleuren met matte, parelmoer en metallic effecten en gaan niet in de fijne lijntjes rond het oog zitten en waterproof.

THE DRY ROSÉ & SMART BEIGE COLLECTION EYESHADOW PALETTE €4,99

Met negen zachte rosétinten en draagbare bruintinten van deze twee paletten creëer je een matte en stralende looks. De geïntegreerde highlighter en sculpting tinten maken de oogmake-up look helemaal af en zorgen voor diepte en dimensie.

VOLUMIZING EXTREME LIP BOOSTER €3,99

Hot of cool – met de nieuwe Volumizing Extreme Lip Booster zijn je lippen het allebei! Dankzij het menthol- en chili-extract tintelt de Lip Booster op de lippen en creëert het een fascinerend volume-effect in slechts enkele seconden.

HEMP & MINT GLOW LIP BALM €4,99

Dankzij de menthol geeft de nieuwe Hemp & Mint Glow Lip Balm een tintelende sensatie op de lippen en laat ze er voller uitzien, terwijl de hennepolie ze verzorgt. De Lip Balm intensiveert de natuurlijke kleur van de lippen en kleurt ze – afhankelijk van de pH-waarde van de lippen –in een persoonlijke roze tint. De muntsmaak voorziet de lippen van een fijn fris gevoel. 

PORELESS PERFECTION MOUSSE FOUNDATION €5,99

De siliconenvrije Poreless Perfection Mousse Foundation is verkrijgbaar in vier kleuren en geeft de huid een egalere teint, verfijnt zichtbaar de poriën en laat een natuurlijk uitziende, matte finish achter. De lichte mousse formule blendt makkelijk en laat roodheid en kleine imperfecties verdwijnen.

FULL SATIN LIPSTICK €3,99

Deze romige lipstick met satijnen finish biedt een intense, hoog gepigmenteerde kleurervaring. Het kleurpalet bestaat uit tien Full Satin Lipsticks, variërend van zacht nude en bessenkleuren tot warme roodtinten. Hieronder staan er twee maar er is een zeer grote diversiteit aan kleuren te vinden. diversiteit genoeg dus.

CATRICE is verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België. Of online.

Ben jij op zoek naar meer natuurlijke producten? Wat dacht je van de collectie natuurlijke en chemicaliën vrije deodorants van Salt of the Earth? Of wat dacht je van een samenwerking tussen CATRICE en Peta!

handtekening Lodi blogger en copywriter

foto’s beeldbank/pixabay

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

5 reacties

  1. Jeetje, dat ze er nu al mee bezig zijn, haha. Er zitten we gave producten tussen. De nagellakkleuren zien er mooi uit!

  2. zegt:

    Wat een super mooie producten en kleurtjes allemaal. Ik vind vooral de lakjes erg tof.

  3. zegt:

    ik ben gek op catrice en hier zitten ook weer leuke dingen tussen die ik zeker ga aanschaffen

  4. zegt:

    Wat een mooie producten weer. Catrice heeft altijd mooie producten.

  5. zegt:

    Ik vind de collectie echt heel mooi! Vooral de palettes spreken mij aan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept