De jongenscollectie van Shoeby en Freek Vonk. Voor Rangers With Attitude

jongenscollectie

Opnieuw kondigt Shoeby daarom een knallende samenwerking aan: een jongenscollectie in samenwerking met niemand minder dan dr. Freek Vonk! Je kan nu met Shoeby en Freek in stijl op avontuur en kom je bovendien alles te weten over dieren uit de wildernis.

Lancering jongenscollectie

De lancering pas geleden van de meisjescollectie van Shoeby en Nicolette van Dam, was een succes. Hierna kwam Fred van Leer alweer met zijn vierde collectie met het thema Circus en nu heeft Freek Vonk samen met Shoeby een jongenscollectie gemaakt voor Rangers with Attitude

Jongenscollectie Shoeby Freek Vonk

De Jongenscollectie

“Tijdens mijn reizen kom ik altijd veel verschillende dieren tegen. En elk dier heeft zijn eigen unieke verhaal. In deze collectie heb ik besloten neushoorns en krokodillen centraal te stellen. Wat een gave dieren!”, vertelt Freek. In de Shoeby x Freek collectie wordt gebruik gemaakt van coole 3D effecten. Zo is er bijvoorbeeld een knalgroene sweater met daarop een krokodil die zo uit je trui lijkt te lopen. De stoere skinny jeans en de comfortabele jogger zijn voorzien van een grappig tandenprintje, weet jij ze te vinden?

Jongenscollectie Shoeby Freek Vonk

All my friends are animals

“Ik ga natuurlijk vaak op avontuur! En dan wil je kleding hebben die lekker zit, maar je wilt er natuurlijk ook wel cool uit zien!”, aldus Freek. Het jack kan je bijvoorbeeld aan twee kanten dragen. De ene kant vies? Dan draai je het jack toch gewoon om! Aan de ene kant is het een stoer college style bomber jack en aan de andere kant is het jasje gestikt met een krokodillen print. Alle items zijn stuk voor stuk voorzien van opvallende details. Denk aan een coole neushoornprint, grappige teksten en stoere patches. “ALL MY FRIENDS ARE ANIMALS” is een quote die vaak terug komt in de collectie. De te gekke Shoeby x Freek collectie voor adventurous boys is vanaf nu verkrijgbaar in maat 110/116 tot en met 146/152 in jouw favoriete Shoeby-winkel en op Shoeby.nl . Daarnaast ontvang je bij 2 items of meer uit de collectie een te gekke krokodillen sleutelhanger.

jongenscollectie Freek Vonk Shoeby

Beleef deze jongenscollectie

Je vind in alle winkels het speciale Shoeby x Freek doe-boekje vol met kleurplaten, quizvragen en foto’s van de collectie. In het boekje vind je ook een speciale marker die de Augmented Reality app activeert. Kom dus snel langs in één van de Shoeby-winkels want op is op! Geen tijd om naar de winkel te gaan? Ga dan naar shoeby.nl en download het doeboekje direct!

Download de AR App

Daarnaast lanceert Shoeby een Augmented Reality app met daarin leuke weetjes over krokodillen en neushoorns, de dieren die centraal staan in de collectie. Door het scannen van een speciale marker in het doe-boekje, komt Freek als het ware tot leven vanuit het boekje, hoe cool is dat! Ga samen met Freek mee op een spectaculair avontuur dwars door de wildernis. Om een echte ranger te worden moet je alle vragen over krokodillen en neushoorns goed beantwoorden. Is dat gelukt? Dan ben klaar voor de volgende stap. In een speciale ‘selfiemoduskunjijjouwfavorietedierengeluid’ opnemen.Als je deze video deelt op social media óf instuurt maak je kans op kaartjes voor ‘Freek Vonk Live – Dwars door de Wildernis’ in AFAS Live tijdens de kerstvakantie.

jongenscollectie Freek Vonk shoeby

Wat vind ik van deze jongenscollectie?

Gisteren was ik aanwezig bij de lancering van deze jongenscollectie, samen met mijn eigen Rangers! Freek Vonk kwam samen met zijn varaan Johan en de kleding werd geshowd door modellen. De jongens waren super enthousiast over de collectie. Ze waren vooral heel enthousiast over de stoere kleuren en de leuke motieven, vooral de krokodillen waren favoriet. Maar ook de grappige teksten en stoere patches, vonden ze echt gaaf! Zelf vond ik de stof van de kleding heel fijn, dik en zacht en de kwaliteit van de kleding is precies wat je van Shoeby kan verwachten. Hieronder zie je een impressie van de collectie.

jongenscollectie Freek Vonk shoeby
jongenscollectie Freek Vonk Shoeby
jongenscollectie Freek Vonk shoeby

foto’s lodiblogt/persbericht

meer artikelen

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

9 reacties

  1. zegt:

    vind het een leuke en stoere collectie ondanks ik geen jongens heb

  2. Alexandra zegt:

    Stoere collectie. Leuk als je jongens hebt. Fijn dat ze jouw jongens het ook stoer vinden.

  3. Wat een toffe collectie echt helemaal Freek Vonk, ik ga het doorgeven aan mijn neefje die hem tof vindt!

  4. zegt:

    Leuke shirts, alleen heb je bij die kledingstukken waar alleen een F opstaat, het ‘probleem’ dat dat hetzelfde is als op veel Feyenoordkleding. Die gebruiken ook een F. Veel mensen, zeker in Rotterdam en omgeving, zullen bij die kleding eerder denken dat het Feyenoord kleding is dan Freek kleding.

    1. zegt:

      Dat viel mij ook op en ik vind dat jammer, ik weet ook niet of mijn kinderen met een F op hun shirt willen lopen of ze zouden een naam met een F moeten hebben.

  5. zegt:

    Dit vind ik nu ook echt heel mooi! Die stijl zou perfect passen bij mijn jongste!

    Ik heb het vlug even opgezocht en vlak bij mij moet er zo een winkel zijn. Het is me echter nog nooit opgevallen. Ik ga er zeker een keer binnenstappen.

    1. zegt:

      Ik kwam er ook nooit, maar we hebben nu verschillende kledingstukken van Shoeby en ik moet zeggen dat ik de kwaliteit echt super vind. Ik kon ze ook alleen van online, maar hier blijkt er ook een vlak bij te zijn en ik ga zeker kijken. Ik vind naast kinderkleding dat er voor ons ( mannen en vrouwen) ook super leuke dingen zijn.

  6. zegt:

    Wat store collectie, echt jungle kleuren. Leuk dat je daar was geweest

  7. zegt:

    Erg leuk! Ik heb natuurlijk zelf een meisje, maar ik vind dit hele leuke en stoere kleding. Misschien dat ik haar zelfs weleens in zo’n sweatshirt of bomberjack zou willen kleden 🙂 Heel leuk om erbij te zijn geweest. Freek is volgens mij erg charmant. Al gaat dit weer over iets anders dan over zijn kledinglijn 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept