Hangmat.nl- Hou de zomer vast in huis of tuin

koop jouw hangmat bij hangmat.nl en geniet binnen en buiten

De laatste mooie zomerse dagen zijn geweest. Dit zegt echter niet dat we niet meer naar buiten kunnen. Dik aangekleed, vuurkorf aan en een dekentje over de benen. Of heerlijk relaxen in een hangmat van hangmat.nl. Al kan een hangmat natuurlijk ook prima binnen hangen.

Hangmat niet alleen voor de zomer

Bij een hangmat denk je toch vooral aan zomerse stranden, palmboom en cocktail in de hand, maar niets is minder waar. Daar waar een hangmat in de zomer uber relaxt klinkt, kan je dat gevoel natuurlijk ook prima in de herfst houden. In de herfst met een vuurkorf aan, dekentje over de benen en een spannend boek in de handen, dat zorgt toch dat je dat heerlijke zomer gevoel gewoon nog even langer vast blijft houden. Maar een hangmat kan ook prima binnen. Op zolder, de slaapkamer of misschien wil jij deze wel in de woonkamer hebben. De keuze is helemaal aan jou, waar jij lekker relaxt wil kunnen zitten.

Win een shop tegoed bij hangmat.nl

Wil je zelf wel zo een hangmat of hangstoel winnen? Neem een kijkje op de site van hangmat.nl. De winnaar mag voor maximaal €100,- zelf een hangmat of hangstoel van het merk Tropilex uitzoeken. Er is keuze genoeg. Wat dacht je van een 2 personen hangmat?

De winactie is afgesloten, de winnares heeft bericht gehad.

Wat moet je doen om te winnen. Laat een reactie achter onder dit bericht en laat weten waarom je graag een hangmat of hangstoel zou willen winnen. Neem meteen even een kijkje bij hangmat.nl om te zien wat je zou kiezen mocht je deze prijs winnen.  Wanneer je mijn  Facebook pagina lodiblogt liked  en dit bericht deelt maak je extra kans om te winnen.

De winactie loopt tot 12 Oktober.

Lees ook: Lekker lui zijn mag

handtekening Lodi blogger en copywriter

foto gratis afbeelding van LEEROY Agency via Pixabay

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

31 reacties

  1. Eline zegt:

    Super leuke actie. We hebben een nieuw terras, maar nog geen nieuwe tuinmeubels. Zo’n vrolijke hangstoel zou echt leuk zijn voor volgende zomer 🙂

  2. Lies zegt:

    Leuk zeg!!!! Ik zou gaan voor de Hangmat 2 persoons spreidstok Alabama Arabica voor heerlijke romantische zomeravonden! Echt super leuk en handig!

  3. zegt:

    Dat is leuk! Lekker in je woonkamer een chill hoekje ofzo 🙂

  4. Lieke zegt:

    Wat een toffe actie! Ik heb even gekeken en ik zou gaan voor de tropical coral hangstoel. Daar kom ik nog iets gemakkelijk uit en hij ziet er kei vrolijk uit! 😉 Ik zou het heel leuk vinden om een hangmat te winnen omdat ik misschien dan eindelijk de tijd neem om even te relaxen in de tuin! En omdat het gewoon heel gezellig eruit ziet natuurlijk!

  5. Na twee jaar klussen is ons huisje en de tuin eindelijk af! We hebben met bloed, zweet en tranen een mooie overkapping weten te plaatsen. nu Kunnen we buiten leven in elk seizoen. Dankzij de allesbrander hebben we het nooit koud. Al van kleins af aan droom ik van een mooie hangmat in onze tuin. Lekker chillen en ultiem ontspannen na een dag hard werken. Zo fijn <3 Ik volg je op FB en heb de actie ook even gedeeld

  6. Berendina zegt:

    Lijkt mij heerlijk om in te liggen lezen Kan vast ook op onze zolder en zomers lekker buiten.

  7. Anna zegt:

    Super leuk ik zou wel een tweepersoons willen winnen lekker samen chillen

  8. Marijke zegt:

    Ik kijk al weer uit naar de volgende zomer en zie al mooie plekjes in de tuin waar zo’n leuke hangmat kan hangen! De Paradiso Rainbow is erg mooi!

  9. Margo zegt:

    De bomen in mijn tuintje staan op de perfecte afstand om een hangmat op te hangen.

  10. Bea zegt:

    Ik heb het genoegen gehad om een weekje te hangmatten. Ik wil ‘m nu zelf ook zo graag

  11. jvdh zegt:

    Ik vind ze zo gaaf. Ik zou er dolgraag zelf een hebben.

  12. Dianne zegt:

    Ik zou de Reis hangstoel ‘Mountain Swinger’ Sand bestellen, heerlijk voor als we weer voor langere tijd op pad gaan!

  13. lizette kerlen zegt:

    Ik zou graag voor mijn man een hangmat willen winnen, hij heeft een oude in de schuur liggen, ik zou dan voor een 2 persoonshangmat gaan de Hangmat ‘Copa’ dubbel samurai blue.

  14. dennis kerlen zegt:

    De kinderhangstoel zou geweldig zijn voor mijn zoon, echt een hele leuke actie.

  15. Melissa zegt:

    Ik zou graag een hangmat of -stoel willen winnen, omdat we de tuin gaan verbouwen en er graag een in mijn tuin zou willen hebben.

  16. Kelly Groen zegt:

    Ik zou graag een hangstoel willen winnen om zomers buiten er in een lekker boek te lezen en in de winter lekker binnen!

  17. Michael noo zegt:

    Al komt de winter nog zo snel lekker liggen in een hangmat wil ik wel… zou super zijn om hier lekker in te relaxen

  18. anica aarts zegt:

    Heb altijd de zomer in mijn bol… daar past ook heel goed een hangmat bij waan ik me toch een beetje op vakantie.. DOe graag mee

  19. anja zegt:

    erg leuk voor in de tuin onder het afdakje om lekker in te zitten met een boekje ook als het weer buiten wat minder is

  20. Anneliese de Waal zegt:

    Heel erg leuke actie, ik doe graag mee, vind de volgende hangmat heel erg leuk !!! =
    Hangmat Paradiso Rainbow.

    Groetjes Anneliese

  21. Wies zegt:

    Esperanto idee om op deze manier de zomer nog even vast te houden. Aangezien mijn balkon niet al te groot is zou ik graag de hangstoel in mijn bezit krijgen. Als het koud is voor het balkon lijkt het mij ook heerlijk om in de kamer te gaan schommelen. Helemaal super.

  22. Marian zegt:

    Wij hebben wel een mooi plekje voor een hangstoel al zeg ik het zelf. De Tropical Ocean Lounge Hangstoel lijkt me wel wat!

  23. Theo van Run zegt:

    Vet! Hangmat Ibiza Fantasy zou ik aanschaffen!
    Nog lekker nagenieten van de vakantie in deze vrolijke kleurrijke hangmat! En anders de mooie blauwe 2-persoons hangmat.
    Heerlijk wegdromen over de nog te maken vakanties richting het land van de ‘living the dream’ AMERIKA

  24. Anita H. zegt:

    Ik wil een hangmat (of eventueel hangstoel; ben daar nog niet helemaal uit) om volgende zomer(s) heerlijk te ontspannen met tijdschrift, drankje en zo.

  25. Paula zegt:

    Die hangmat-stoel!
    Hoe geweldig is die!
    De beste uitvinding sinds… sinds… ehm… sinds de hangmat als je het mij vraagt!

  26. Claudia Diependaal zegt:

    Hoi hoi,

    Ik denk dat ik dan voor n hangmat stoel zou gaan. Maar dan niet voor buiten naar op de zolder voor mijn zonen om te gamen. Dat zou zo vet zijn.

  27. Cassi zegt:

    Omdat ik alweer verlang naar de zomer. En ik dan helemaal niet meer kan wachten tot het voorjaars/zomerzonnetje gaat schijnen en ik met een boek in mn hangmat kan verdwijnen!

  28. Manon zegt:

    “Hangmat 2 persoons Tortuga Ocean” vinden wij het aller mooiste! Ik zie het al helemaal voor me de kids in de hangmst of samen of alleen heerlijk ontspannen. Op het balkon of tijdens de vakantie tussen 2 bomen op de camping. Wijntje erbij…boek erbij…hhhmmm

  29. Maud zegt:

    Zo’n tweepersoons hangmat lijkt me reuze gezellig

  30. Sonja Hubregtse zegt:

    Vaak ben ik aan ‘t dromen, over een tuin vol palmbomen. Met een grote hangmat ertussen, om bij te komen van alle klussen.
    Een gouden zon beschijnt m’n vel. Door de schaduw is ‘ie niet te fel. Ik ben al bijna ingedut, totdat ik wakker wordt geschud.
    Terug in de dagelijkse realiteit. Helaas, die palmbomen zijn geen feit! Deze prijs breng me in tropische sferen. En ik hoef niet eens te emigreren! Daarom hoop ik dat we de hangmat (Margarita Pine) winnen, dan kan het relaxen gaan beginnen….

  31. Nadia zegt:

    De zomer is nu echt voorbij. Maar met een hangstoel, de juiste muziek en een tropische cocktail erbij kun je dromen van je volgende zomervakantie. Ik vind een hangstoel zoals ‘Tropical Lychee Lounge ‘ heel mooi voor de werkkamer om een pauze te maken. Dus, ik doe graag mee. Ik volg je al lang op Facebook en heb deze leuke actie gedeeld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept